90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 226
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
В България приемането на чужди деца все още е рядкост. Случва се - познавам хора, които са извадили късмет, но по-често не се случва.

Анджела и Майкъл вече станаха отвратителни. Тя беше споделила в Инстаграм, че си пише редовно с друг мъж, а има претенции към него.

# 721
  • Sunshine state
Той също ревеще, че не му пращала редовно пари и нямал пукнат лев да си празнува рождения ден. Sweat Smile

# 722
Ако е вярно, че тя е похарчила парите от предаването (които са на двамата) за пластични операции, той е прав да се оплаква.

# 723
  • Sunshine state
Те пък даже не живеят заедно, не му ли се плаща отделно на него? Егати простотията, ако е така.

# 724
Преди години излезе информация, че се плаща двойно на американския партньор, защото по закон от предаването нямали право да плащат на чужденците (странно, но това четох - нямам представа има ли такъв закон). Предполагало се те да си разделят парите, но зависи от самите тях.

# 725
  • Sunshine state
Брех, ти да видиш. Какъв ли ще да е този закон? То тука всичко се върти около парите и са много точни обикновено в сметките. 🤣
Много нечестно ако е така. Ще се поразтърся да намеря някакво инфо по въпроса.
Намерих: пише, че те нямали разрешително за работа и за това.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 19:59 от Pupitka

# 726
  • София
И аз помня, че е така. Някои от двойките след раздяла са се разправяли за тези пари. Не мога да се сетя за коя двойка беше, но жената беше американка и се оплакваше, че чужденецът не пращал достатъчно пари, а той беше отговорил в инстаграм, че парите от снимането са били за нея.

Те нали нямат право да работят около шест месеца след сватбата ли беше, това сигурно това се води работа и затова не им плащат.

# 727
А, вярно - може би се има предвид точно това изискване, което е в самата виза К1.

# 728
Аз не си вземам през две години телевизор,
Защото не ти се разваля.
Скрит текст:
Два пъти за 5 години купувах телевизор, защото... дава фира, изчезва картинатна и трябва да сменяш диоди, да го носиш на сервиз, а там 200 лв и разправии. Купувах и на баба ми наскоро, директно го поръчвам от Техномаркет/Технополис/Техмарт/Зора, да й го доставят у тях и това е. Безплатна доставка. Като й се развали.... какво да правя? Нито мога да поправям телевизори, нито имам кола, да го разнасям по сервизи. Сега съм й взел LG за 590 лв, който е смарт тв, има wi fi, вътре приложения, Youtube, не знам кво... моят телевизор не е такъв, тя по-баровка от мене излезе, хаха.
Хайде, в очакване сме на новата тема и новата анкета. Юхуууу

# 729
# 730
Билал дали се възползва от тези пози 🤔

# 731
Бях малко по-заета в работата днес, по-късно ще пусна новата тема.

# 732
  • София
Не ми се връзват тези пози със смирена мюсюлманка, но може и да не съм права

# 733
# 734
Дайте някакъв коментар за новия епизод на "Заживяха ли щастливо"? Все нещо някой е гледал в събота.
Явно е сниман през февруари.  Яра казва "Президентът на САЩ предупреждава, че може да има война и е опасно да се ходи в Украйна. Не мога да си представя, че в 2022 може да се стигне до война". А майката на Яра през видеовръзка казва, че е оптимист и няма да се стигне дотам.
Индийците взеха супер мега да ме дразнят. Кимбърли пак се тюхка, че не е имала с**с    с Усман при първата им нощ от пристигането й. Андрей бая е остарял вече.   Единствено са ми интересни Билял и Шайда. Все още.

Общи условия

Активация на акаунт