🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 39 007
  • 594
  •   1
Отговори
# 135
  • София
...трябва да видя нали продават това изсушено ким чи,нейното май сама го е правила...
Ами тя каза, че си е нейна измишльотина.

# 136
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз се колебаех между сфинкс и британска късокосместа и взех британка.
Едно време ми беше гнус да гледам котки без косми,а какво остава да ги пипам.Сега бих я нагушкала малката Чушка. (много сладко име)  Laughing

Хубаво си наготви жената.Панакота с босилек звучи много интересно.

# 137
Босилек върви и на сладки неща. Имам един много любим сладолед с ягоди и босилек.

# 138
Аз босилек много обичам.
Градинката й е прекрасна, хареса ми много Simple Smile.

# 139
  • София
Може ли някой да даде линк към техния канал, блог или там каквото е 🙏

# 140
Може ли някой да даде линк към техния канал, блог или там каквото е 🙏

Ето: https://funkook-blog.tumblr.com/

# 141
Този младеж, който е глътнал бастуна и няма никога никаква мимика на лицето, не може да е по-безличен! Направо е шампион по безличност.

# 142
  • София
Рене поддържа страницата им в инстаграм и фейсбук:
https://www.instagram.com/p/Cf8PTgHoUSS/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://m.facebook.com/100046369850896/

Има и панакотата там с рецепта.

# 143
Мария сготви добре, обикновени неща, но все вкусни, много обичам сармички от лапад! И джоланче също! Много ми е симпатична, спомня ми старите хубави български филми - класика!

# 144
  • ВАРНА
Вкусно е тази седмица и спокойно любезно.Без странен хумор и сарказъм,без ужас от клатещи се храни-много приятно!

# 145
Не гледате ли бе хора, никой не коментира вечерта на Мария! На мен страшно ми хареса!

# 146
И на мен ми хареса вечерята на Статулова.
Аз я харесвам. Ведра , усмихната. Лапад го обичам на супа. Мама я прави страхотно.
Джолана изглежда вкусен ,десерта......Yum
Със забележката на Манчев съм съгласна да не е синьо сирене.
Не обичам такива плесени.

# 147

Със забележката на Манчев съм съгласна да не е синьо сирене.
Не обичам такива плесени.
И аз съм съгласна! Трябваше наше си българско сирене, хубаво саламурено. Обичам и синьо сирене, но не в такава салата!

# 148
Аз харесвам домати със синьо сирене. С бялото щеше да е банално. На мен са ми интересни такива комбинации, които аз не съм се сетила да направя, когато ги ям някъде ми харесват. Не знам защо се мъчеше да навива сарми без да попари лапада. Когато листата се попарят стават много мекички и лесни за навиване. С изключение на социалистическите плочки в кухнята, жилището на Мария Статулова много ми харесва. Има наистина приятна атмосфера, без мебели на Виденов и ламиниран паркет, с много картини по стените.
Младежът наистина е много индиферентен, чудиш се какво прави там. Ще го видим утре какви ще ги забърка. Мен ме дразни с ниските оценки. Васил Петров ме кефи, отдавна не съм го гледала никъде. Приятен ми е с финеса в поведението си.

# 149
Ох, този Васил винаги ми е харесвал как пее и никога с държането си, някак ми е надменен, самонадеян и много неестествен!

Общи условия

Активация на акаунт