🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 38 952
  • 594
  •   1
Отговори
# 510
С какво е опаковала масата?

# 511
до първите реклами съм, този глас е невъзможно да се изтърпи, но поне си знае, че е писклив.

а иначе вика , че няма да има косми , защото си връзва косата, а тия два кичура отпред нямат косми по тях сигурно

# 512
Фолио,да не цапа.То и целият интериор е....
Аз се впечатлих от обяснението защо майка и я е записала на курс на 7 год.

# 513
  • ВАРНА
Явно носят портативен декор,който се повтаря поне три седмици.Черно пано с шукарно златно листо,на чийто фон участниците доверяват мисли и чувства с драгият зрител.

# 514
Сготви девойката криво-ляво.
Божкей, Благо на какво прилича.. Виждала съм го преди години наистина беше хубав. Прави се на духовит Joy, едва говори с това чене.
От кога е предаването, тук с коя е, със Златка ли?

# 515
# 516
Майко мила, каква вечеринка с културно-музикална програма

# 517
Тази пискливата, трябва да я съберат в една седмица с женското пИлИ от Монако и мога да се гръмна.

# 518
Кога ще повтарят седмица , в която сборът от IQ- то на участниците да е положително число? Или много искам

# 519
леле, леле, това няма гледане и слушане. ужасен говор и маниери. блажк пък на нищо не мяза с тези кастанети, чак не може да говори.

# 520
Зъбките на Благо ми изглеждат като дъвки на дражета,  подредени едно до друго, 😆

# 521
  • Пловдив
Азалия, снощи се чудих на какво ми приличат. 1:1 с дъвките са, наистина 🤣🤣🤣 голяма карикатура е тоя Благо.

# 522
Вечна мистерия ми е как жените са луди по Благо- тъп и с цвят на препечен тост.
Но ме кефи, че каквото и да му се случва, е винаги усмихнат. Евала.

# 523
Циганска душа... Щастливец! 😃

Ох, днес Божана готви, ама аз се зачетох за миската и изпаднах в шок от метаморфозата ѝ и че има вече 2 деца...
https://models.fashion.bg/Veronika_Stefanova/view/84
https://www.bgdnes.bg/Article/7375480

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 20:14 от Анонимен

# 524
  • През девет планини в десета...
. Може би си мисли, че има съвършената усмивка и затова се хили през цялото време. Той е единственият човек който няма кучешки зъби, всички са като резци 😁.  За готиност 😆....

Общи условия

Активация на акаунт