Връзка без обвързване-проблем

• 4 046
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
Господинът е обвързан - с бившата.
Ти си за запълване на времето и слушател. Това, разбира се, не изключва да прекарвате приятно време заедно, просто не трябва да имаш очаквания за повече.

# 46
Нямам против да ми говори колко е красива някоя друга
Тука не е просто някоя друга и просто красива. Аз съм ценител на красивите неща, вкл.и жени, дет се вика ще му ги посочвам сама.
Тука обаче става дума за кофти отношение, което, по опит и наблюдения, е с доста двоен аршин. Ако и нашата героиня тръгне да споделя за размерите на пияндето Иванчо и аполоновските пропорции на друсалката Драганчо, гарантирам, че любовникът няма да приеме информацията радушно.
В тази връзка имам интересен случай с преждеспоменатия бивш. Значи, тоя човек от началото до края на отношенията ни намираше начин да спомене Иванка, Драганка и една Стоянка с големите цици, дето не сме били гаджета, само остана у нас няколко месеца (то нашата връзка беше няколко месеца, ама айде, подробности). След раздялата останах у тях, докато си намеря квартира и една вечер се глася да излизам с мъж и споделям на вече бившия с идеята да има хабер и ако не се прибера - да ме търси. Реакцията му ме хвърли в ступор - ти се мъчиш да ме караш да ревнувам ли. Добре, че ме хвана в добро настроение заради предстоящата среща. *аси простото същество.

# 47
Много са ти погрешни разсъжденията. Може и да са верни за някой комплексиран за размер/умения/издръжливост/външен вид, да му става гадно от такива приказки. Обаче някой уверен в себе си и със самочувствие му е през к*ра колко била патката на Драган или колко хубаво клати Иван. Просто дори няма да ги чуе докато си върши работата по съществената част.

# 48
Не бих му казала, че ми е неприятно да говори за нея, защото ще реши, че му се натягам или имам чувства. Някакви идеи?
Идеята е да му кажеш в прав текст, че да се обсъждат бивши пред трети лица е проява на лош вкус. Ама, много лош.

# 49
Ох, това, мъжете, много обичате да говорите за увереност, докато не ви заговорят за размер, че и след това.
Увереният мъж не изброява пред новата другите в списъка. Просто я допълва и нея в списъка с финес и лекота.

# 50
  • София
За мен този човек си е свършил работата в подходящото време и място - след брака.
Взела му е секса и каквото има да се взима, подкарала е колелото отново и е редно да го пусне да пасе. Thank you next 😍

# 51
  • Paris, France
Ох, това, мъжете, много обичате да говорите за увереност, докато не ви заговорят за размер, че и след това.
Увереният мъж не изброява пред новата другите в списъка. Просто я допълва и нея в списъка с финес и лекота.

Ама той не си изброява бившите. Още в първия пост авторката писа, че:

Скрит текст:
Зароди се приятелство дори, добра комуникация, но започва да ме дразни, че всяка наша среща се обсъжда неговата бивша приятелка. Вмъква я, когато дава примери. Били са заедно две години, като взаимно са си дали време и разстояние един от друг, като той казва, че много го е наранило, когато я попитал какво е решила и тя нищо не е отвърнала и на практика не се прекъсват така две годишни отношения. На миналата среща пак нещо говореше за нея и аз му казах, че много му е бръкнала в сърцето, но той отрече нямал чувства към нея още след първата година.

Явно през тези две години е била център на живота му. Няма как да ги изтрие. Тя е бивша. Мене разкази за бивши не ме бъркат, ама ако разбера, че са наркоманки, дебели, нещо некачествени, ще помоля мъжа да не ми говори за тях. Също, спирам да се срещам с мъже, които боклучат бивши, с които са имали дълга връзка. Ако е преспал веднъж с някоя, няма проблем, но връзки с неподходящи означават липса на преценка.

Мъжете много добре знаят къде стоят на половата стълбица и тези с впечатляващи размери изобщо не трепват от подобни разговори. Забелязах, че надарените в гащите не са ревниви и не се хвалят с размер. Не се и оплакват, де 🥳.

Много са ти погрешни разсъжденията. Може и да са верни за някой комплексиран за размер/умения/издръжливост/външен вид, да му става гадно от такива приказки. Обаче някой уверен в себе си и със самочувствие му е през к*ра колко била патката на Драган или колко хубаво клати Иван. Просто дори няма да ги чуе докато си върши работата по съществената част.

И на неуверените им е през оная. Паднало им, действат. Знаят много добре, че втори път няма да има ако Иван и Драган са наоколо или не отворят кесията, дето викаше Сирената. Всъщност ако отварят кесията, никоя не ги сравнява негативно с Иван и Драган.

# 52
А, аз сравнявам. От кесии не се впечатлявам, те са консуматив.

# 53
  • София
На мен ще ми се отще да правя секс с тоя. Неангажиращите връзки са за кеф и удоволствие, не да ме товарят с неизживени сърдечни драми или да ставам кошче за душевни отпадъци. Директно му казвам с такива неща да не ме занимава, какво ще си помисли си е негов проблем, не мога да контролирам на хората съжденията. Ако продължи, следващият.

# 54
Авторке, кажи си му в прав текст, че времето ви е за забавление, а не да те товари с душевните си терзания. Има си приятели за тази работа, да ходи да плаче на тяхното рамо. Ти от него искаш само едно. Другото даже не го приемаш като бонус към хубавия секс.

# 55
все пак не забравяйте за какво сте се събрали. В такива връзки няма какво да си говорите, не е нужно дори да се запознавате, камо ли да си опознавате бившите. Това му кажи.

# 56
Много умен съвет ще ви дам:
Преди всеки секс си избирайте кой кой ще е. Например - аз като мъж казвам "Днес съм Антонио Бандерас", пък жената избира да речем да е София Вергара. И се мятаме. Даже по някоя дума на испански може да вкарваме.
После на разбора може и да има - "Абе тоз Бандерас голямо дърво". Ама мене ме боли щепсела, Бандерас да му мисли.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 04:35 от Абуто

# 57
# 58
Хмм, ти си се подложила..
Изслушваш, приемаш и щото е без обвързване, да не те помислят за "лепка".
Все си мисля, че ако влизаш в нещо компромисно го правиш, защото имаш нужда ТИ и вземаш максимума от него според твоите уесещания.
Ама мъж да бленува друга, да ти споделя за нея, как изобщо събужда желание в теб?

# 59
Ако отида при някого с цел да се праснем няколко пъти и той вземе да ми разтяга локуми колко била красива бившата му, ще се врътна на 12-см ми токчета и повече няма да ми види очите. Пиша го в графа лош опит и името му ще забравя даже на такъв неандертал. Все едно аз да взема да въздишам, как бившия ми имаше най-големия член, който съм виждала и какъв як беше секса с него.

Ти как му позволи да ти приказва глупости и да ти образува комплекси? То, ако и секс-бъдитата вземат да ни товарят и комплексират, къде ще му излезе края? Граници слагайте и не се притеснявайте да прекъсвате хорската логорея, ако ви вреди.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 00:21 от Babri

Общи условия

Активация на акаунт