Връзка без обвързване-проблем

• 4 034
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
  • Paris, France
Скрит текст:
Първа червена лампа - неангажиращи срещи.
Втора червена лампа - говори за и те сравнява с бивша.
Трета червена лампа - с тази бивша само след 2 години са стигнали до момент за почивка.

Такъв тип ми беше гадже с ангажименти. Не се изтърпява. Определям го като непораснал, безотговорен и неблагонадежден.

Бих преустановила срещите и бих казала защо го правя. Моят не разбра какъв толкова е проблемът.

П.п. не съм чела темата, отговарям на първия пост.

Много си права, но за секс без ангажименти горното не са червени лампи. На мома без деца, търсеща връзка бих писала да бяга с 200. Авторката има дете и не и дреме какво ще е развитието. Тя иска хубав секс, начесване на егото и толкоз.

А, пф, спя.
Четвърта червена лампа - плюе бившата.

Това си е червена лампа, да, особено при положение, че не са живяли заедно и е могъл да спре да се среща с нея.

# 31
Смени го.

# 32
Може да иска да я мотивира така. Като гледам как се връзва, успява. Но по скоро изобщо не му дреме какво плямпа пред нея.
Ще покажа клип с Шейн Дизъл. Или , ай да не съм така груба, се регвам в гепиме и отварям на мъжки профили с изглед решетка.

# 33
  • София
Не познавам жена, която да я стимулират дитирамби във възхвала на бившата след секс. Независимо от връзката, независимо от отношенията, независимо от ангажиментите.

# 34
  • София
Кух е на гъдулка тоя, наркоманката е разбрала, че и за секс не става.

# 35
Бе коя нормална жена ще иска да слуша за други жени?  Всяка се има за най- важната, независимо от връзка и отношения.

# 36
А мъжът какво мисли по въпроса с голямата си уста?

# 37
Ами вие на практика сте си приятелчета, защо да не споделя любовните си проблеми? Обича бившата си, дори пред себе си да не си признава. Или просто го е яд, че си е тръгнала набързо, кой знае. Надувай му и на него главата с каквото ти е на сърце на теб. За какво са приятелите Wink

# 38
Не разбирам какво им е хубавото на такива отношения?
В смисъл, защо си струва да бъдат поддържани?

# 39
Щото и двамата (или само единия, не разбрах точно) искат само кеф без някви други ангажименти или отговорности. Пък после що ми говори тва или онова и половината форум приглася с " аууу ма как може така"
Ми така, може, след като са се разбрали така, човека си плямпа квото му дойде на устата, нали няма други ангажименти? Що тогава я вълнуват разни бивши?

# 40
Аз пък мисля, че той по някакъв начин й е харесал, но не предлага друго освен липса на ангажименти. Въпросът е толкоз ли много го харесва или смята, че друг няма да се намери? Защото според мен ще се намери, няма какво да стои при първия срещнат и да слуша нелепици.

# 41
Възпитанието изисква да не навираш в лицето на другия други – било то мъже / жени и всякакви подобни сравнения. Нарича се интелект.

# 42
Така е, но и нея нищо не я задължава да стои и да слуша. Или поне да не си отвори устата и да му каже да не я занимава с глупости.

# 43
Приемам, че такава връзка е да носи удоволствие, разтуха, спокойствие. Ако започват да се появяват дразнения, то всичко по-горе губи смисъл и бих прекратила тези отношения.

# 44
  • Paris, France
Аз пък мисля, че той по някакъв начин й е харесал, но не предлага друго освен липса на ангажименти. Въпросът е толкоз ли много го харесва или смята, че друг няма да се намери? Защото според мен ще се намери, няма какво да стои при първия срещнат и да слуша нелепици.

Не, че няма да намери никой друг, а динамиката на тази връзка я устройва и харесва мъжа в леглото. Тя има дете, може да няма време за дълги, романтични излизания с мъже, да няма на кого да остави детето за дълго. Може да я устройва това, че мъжът предлага терен в съседния квартал и не и се налага да пътува дълго. Може да не обича да прави секс извън дома си, защото там и е козметиката, но да не иска мъжът да остава повече от час или два. Може да е свободна само в определен ден, когато детето е при бащата или някоя баба.

На нейно място бих продължила да се срещам с мъжа за секс ако го харесвам физически и условията ме устройват, защото съм пасивна, не обичам да влагам време и средства в партньорска връзка и държа повече на удобството ми и излизанията с приятели, отколкото на романтиката с мъж. Нямам против да ми говори колко е красива някоя друга, но не ща да чувам за дрогясани.

Общи условия

Активация на акаунт