Разлика в годините

• 8 932
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Който тука е гледал Ергенът, имаше там една Марта, взел я нейния 30+ на 16, родила му рано дете, и сега са разделени, защото на нея й се ходи по купончета и й се палува. Държи се повече като сестра на детето си, отколкото като майка. Наскоро я гледах в интервю, оказа се и доста тъпичка и простичка, за толкова години ни работа, ни образование, ни умения някакви е придобила. Дори да готви не може. Беден речник, едвам формулира мисъл. Ама мъжлето с възможности, та й плаща 5к на месец, които на нея й се виждат минимума за нормален живот. Машала, предполагам?

За мен тя е пример за това как може да се развие една такава връзка, и нейното пак е добре, защото нейният има пари и поне е била дълго на хранилка, а ако извади късмет, ще я къта още време. Обаче секне ли му изведнъж желанието, таз мадама го закъсва рязко. А много такива нямат нейния "късмет", и се оказват вързани до печката, тотално зависими и мачкани, без никакъв изход. Сега, разбира се, има си и най-нормално развили се такива връзки, да не реши някой, че само черните краски виждам. Но човек не е добре да разчита, че задължително на него ще му се падне хубавото, а поне малко да си опича акъла, докато е време.

# 121
  • София
Дали някъде някой 18 годишен не се чуди, колко деца ще му родя Relaxed

# 122
Ами тооо... и късно да се съберат някои, ако не потръгне и се разделят, пак има опция да има "нови мъже", Елунария. Или мислиш вече няма да иска, ако като млада е походила? Не знам, не знам...

Не съм задавала неудобни въпроси на майка, но май е цял живот с един мъж, макар обвързала се млада... (на 24).

# 123
Ма, недоспала, тикай дъщеря си при чичовците, не тикай чуждите. Нещо неясно?

Някои тук са големи филмари.

# 124
Аз говоря за екскурзии, купони... и нови мъже, очевидно. Които къде ще е срещала, ако от 18 се е хванала с 30 годишния батко?

Айде сега нови мъже...няколко поста по-нагоре казваше как да не се дава много лесно на нови мъже, щото ако много я минат, психиката й ще рухне. Аз после казах да се ожени, ти каза нови мъже. Сега значи заключвам, че най-добре да се наживее до 30, ама без мъже, само в женска компания, че хем да си поживее, хем да не й сринат психиката....изобщо обаче не познаваме лично момичето, че да знаем каква й е психиката. Може да е преживяла доста по-тежки неща от едното....

# 125
Лъвица, гледах я Марта. Мислиш ли, че има нещастен живот, или че в момента се чувства зле, или че си е изгубила времето досега?
Само да вметна, че изглежда доста добре на 36, за разлика от доста дами на същата възраст, изградили вече кариера и заети с малки деца.

# 126
  • София
Мисля, че да. Спасява я това, че е доста глупавичка и не може да осмисли доста неща, но се усеща негодувание и неудовлетвореност. Самота, липса на "достойни" по нейните критерии мъже, които да проявяват интерес към нея, чувствителност към мненията за липса на реализираност, които отправят към нея... А времето определено си го е изгубила, но вероятно тепърва ще го разбира, когато й залезе външният вид, и новата на бившия й секне издръжката. С характера е видно, че няма кого да привлече.

# 127
Бояне, не е сложно за разбиране, наистина. Да си живее момичето, но с хора на нейните години, разбирания, желания. За всичко си има място и време, и за 30 годишни, не му е сега времето.

# 128
  • София
Само това мога да кажа за последното мнение.
4 години след като дъщеря ми е завършила гимназия, нейни съученички все още идват да споделят с мен. Точно, защото не робувам на такива клишета като това мнение. И да, доста от тях завършиха именно благодарение на такива чичковци, че и студентки отидоха даже. И не, не говоря изобщо за пари.

Ма, недоспала, тикай дъщеря си при чичовците, не тикай чуждите. Нещо неясно?

Някои тук са големи филмари.
Кой, аз ли? Mr. Green

Аааааа, или за чуждите деца си склонна, за твоето не съвсем Wink

# 129
От моята си камбанария, Лъвче:),  изобщо не съм съгласна. Познавам две три жени тип Марта, едната почина на 73, бог д я прости, другите две са на 70+ и 90+ и все още има кой да се грижи за тях като за принцеси. На Марта проблемът, ако изобщо има някакъв, не е, че няма кого да привлече, по-скоро я мъчи някакъв неуместен феминизъм, но мисля, че бързо ще ѝ мине. И последно, да отгледаш дете и да се насладиш на всяка стъпка по пътя е всичко друго, но не и изгубено време.
Иначе съм съгласна, че този тип жени не са масови, така че не е за всеки.

# 130
Бояне, не е сложно за разбиране, наистина. Да си живее момичето, но с хора на нейните години, разбирания, желания. За всичко си има място и време, и за 30 годишни, не му е сега времето.

До колко годишни разрешаваш? Едно време между другото редовно са се женили с 10 години разлика.

А и каква е разликата ако сега се хване с някой 22 годишен и се разделят след 5 месеца и ако си хване някой 30 годишен и се разделят след 5 месеца. Единствено, че ако се ограничи по твоите правила, може да пропусне някой с когото да си пасват.

# 131
Дъщеря ми е на 21, има навика да се съветва с мен за гаджетата си. Досега винаги съм била много подозрителна за момчета около нейната възраст, за съжаление бях и права. Имаше връзка с момък 11 години по-голям, чудесно се справяха, но тя се отегчи и го заряза.

# 132
  • France
Има много интелигентни, хубави и перспективни момчета в диапазона 18 - 25 години.  Не виждам защо трябва да си губиш времето с 30годишен.

# 133
  • София
От моята си камбанария, Лъвче:),  изобщо не съм съгласна. Познавам две три жени тип Марта, едната почина на 73, бог д я прости, другите две са на 70+ и 90+ и все още има кой да се грижи за тях като за принцеси. На Марта проблемът, ако изобщо има някакъв, не е, че няма кого да привлече, по-скоро я мъчи някакъв неуместен феминизъм, но мисля, че бързо ще ѝ мине. И последно, да отгледаш дете и да се насладиш на всяка стъпка по пътя е всичко друго, но не и изгубено време.
Иначе съм съгласна, че този тип жени не са масови, така че не е за всеки.

Със сигурност има и такива случаи, но има и жени, които биват сменени с по-нов модел, и без умения и стаж, пропадат доста надълбоко. Мъжът на Марта засега е благосклонен, но това може да не трае вечно. А повечето нито имат неговото желание, нито възможност да къткат бившите до гроб.

За детето, разбира се, съм съгласна, това е може би единственото й смислено творение. Но не оставам с впечатлението то да й е запълвало времето. Имала е шанс да направи нещо със себе си, но толкова години не е мръднала на йота. Сега й се ходи по купончета, защото младост не е имала. За мен това си е пропиляно време, и може да й струва доста скъпо.

# 134
  • София
Марта затова пее с умиление по бившия, че рязко ще ѝ се наложи да спре да е домакиня.

18 год са големи на хартия, но всъщност са си съвсем деца все още. На някои им убягва този нюанс или изобщо нямат наблюдение над тийнове

Общи условия

Активация на акаунт