За самотата в брака

• 12 513
  • 347
  •   1
Отговори
# 60
Авторке, ще мисли дали да ти каже за другата, какво да предприеме - раздяла или още опити да ти замазва очите.

Неве, по въпроса за асексуалните - то сигурно има, какво ли няма по света, но едва ли са толкова много, че при всички такива случаи във форума да предполагаме, че е това.
В реала мъжете обикновено искат секс, но някои предпочитат да не се нагърбват с връзки, ангажименти, деца, тъщи, и прочие следствия от ангажиращите връзки, а неангажиращите са им скъпи - вечери, екскурзии, подаръци... и ей го "асексуален", тоест не прави секс, ама го иска.
Да е направил нужното за една жена, тя да е негова и да иска да прави секс с него, а той да не ще, е много рядко срещано явление в реала, мисля аз. Освен когато има друга или някакви много сериозни кавги между тях и той е обиден (второто авторката щеше да спомене, ако го имаше).

# 61
Според мен във финансите е ключът от палатката, както и предполагах. Имате затруднения, а той изкарва малко.

# 62
Момиче, образована си, не заслужаваш селски номера, то любов,  ама един вика ,че и тя трае три години ,нататък е ярем, хомот,дето се тегли от двама.
 След 26 години брак набрах смелост  и си излязох, две седмици спах навън, в предприятието ми имаше стая за майстори, шефката разреши.  До тогава все псува, да ходя на палатка като стане напечено и искам отговори,  като не ходя по неговата.  Върнах се, децата бяха големи и имах пари, накарах единия да докара другия  и се събраха , отговорът му беше ,че никой не ме е пъдил. Болен беше вече ,имахме две крави освен другия добитък, та остана сам, дето се скатаваше и все аз теглех каиша. Имаше някаква тръпка да му се натиска, имал е надежди ,дори беше казал на една моя приятелка ,че жена ще си намери. Но за две седмици му стана ясно, че никой няма да дойде да му гледа кравите  и всичко останало. Пиша го ,заради края - никога повече не ме прати на палатка, нито ме напсува. Аз съм със средно ,той  и това няма ,някакъв ПУЦ две годишен, и  там преписал да вземе изпит. Толкова му се учело, шофьор, то и там не го пускала майка му ,та брат и помогнал да изкара 6 мес . курс.

Та старите хора казват, раздери котката ,който пръв я  раздере ,става ясно нататък .
 Много мога да ти пиша, имахме периоди да сме съквартиранти, аз имам причина да не се разведа. Но винаги ,в най-напрегнатите ни моменти съм била желана от него, скарани или не,  той си иска.
 Друг въпрос дали получава.
 Няма го вече от 16 години, не съжалявам за нищо ,защото проблеми всеки има и преминава през това, но моето време не бе за разведени, страх и  здраве , не ми дадоха кураж.
 Колко да го обичаш, и това ще свърши, без топлина , няма живот ,пропилян  е.
 Повече съм сигурна ,че ще се стресне,  ако наистина няма друга готова,   Но постави въпроса - ще ни бъде ли или няма,да решава и то бързо. Дай му време ,срок, пък ако имаш къде и как си излез. Той да те повика, той да те помоли, да почне отначало поискай, с ухажване, с  всичко, да покаже , че те иска в живота си.
 Знам че е крайно и  ва банк, може да е готов за раздяла, но какво променя това , освен че не губиш време?

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 10:22 от Бор_яна

# 63
Според мен във финансите е ключът от палатката, както и предполагах. Имате затруднения, а той изкарва малко.

Едното не пречи на другото, напротив. Когато един мъж е комплексиран и се чувства потиснат от жена си, която го превъзхожда в някакво отношение, първата му работа е да ѝ изневери, за да си начеше егото. И да ѝ „отмъсти“.
Жалка работа, но е доста често срещано явление.

# 64
Мисля си, че наранявам мъжкото му его - той е със средно образование, работи за по-малко пари. Аз съм доктор и съответно работата ми е по-престижна.
Той май се чувства под чехъл, а не си го е представял така брачния живот Thinking В твоето ежедневно отношение към него личи ли на кого му е по-престижна професията?

# 65
Емммм един слаб и комплексиран мъж, няма как да ти даде това, от което имаш нужда. Сори.
Не се връзвай и с второ дете, ами си гледай първото, защото вървите към раздяла, независимо дали го искаш или не.

# 66
Да не подозира теб в изневяра, иска второ дете ,да си останеш в къщи, че на работа не му харесва да си?

# 67
Мисля си, че наранявам мъжкото му его - той е със средно образование, работи за по-малко пари. Аз съм доктор и съответно работата ми е по-престижна.
Той май се чувства под чехъл, а не си го е представял така брачния живот Thinking В твоето ежедневно отношение към него личи ли на кого му е по-престижна професията?

Никога не съм го комвнтирала този въпрос, защото за мен не е от значение липсата му на образование. Той е интелигентен, чете много, говори английски.. Имахме общи интереси.

Няма любовница, знам го със сигурност. Не е много сексуален просто.

# 68
Депресия отхвърлено ли е като вариант?
Иначе комплекси в двойката за образование и работа са страшно тъпо нещо. Образование се взима лесно, стига човек да поиска.

# 69
Нарциса, по-скоро аз съм близо до депресията. Не мисля, че е това.

# 70
Това не е много сигурно за любовницата, последният индивид с любовница, който изненада жена си никога не отсъстваше от къщи,  ходеха си  на почивка и уикендите заедно, че се изхитри да го направи и в период на хоум офис.  Оказа се, че си има любима от година и кусур.

За мен най обезпокоителното е, че е искал няколко дни да помисли. За какво ще мисли? Това означава, че има причина за държанието му, която ще ти сервира, когато му стане изгодно. Иначе щеше да отрича, да обяснява, че е период, или просто щеше да иска да го оставиш на мира.
Това, че се опитва да ти вмени някаква вина за мен означава, че се подготвя да ти поднесе неприятна изненада и да, възможно е да е друга жена. Щом не е толкова сексуален, може да си чати предимно, например.

Не можеш ли да му прегледаш телефона. По принцип съм против такива неща,но при реална заплаха човек трябва да се защити. Имаш дете, за което да мислиш на първо място

# 71
Какъв е смисълът да гледа телефона, какво ще донесе това? Ако тя не иска да се развежда, ни телефон, ни любовница имат значение.

# 72
Искам най-доброто и за тримата. Все пак имам и дете, не че то е причината да не искам развод на ТОЗИ етап.
Не съм готова, трябва ми време, най-вече искам да разбера причината, истинската. След това ще мисля какво да правя. Може би сте прави, че вървим към развод, но преди това аз самата трябва да съм наясно защо се случиха нещата така. Пък и имам все още мъничка надежда, че може и да оправим нещата.

# 73
Какъв е смисълът да гледа телефона, какво ще донесе това? Ако тя не иска да се развежда, ни телефон, ни любовница имат значение.

Тя може да не иска, но не се знае дали той не иска и да вземе да я напусне. За какво ще мисли? И това - ти си контролираща на мен ми звучи точно като търсене на причина да обвини нея за раздяла

# 74
  • Далечният изток
Той иска раздяла, ама няма топки да си признае и да сложи край. Ще чака инициативата да дойде от нея...

Общи условия

Активация на акаунт