Мнения за гимназии в Пловдив - 3

• 50 643
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Гайдаджиева и Вазова бяха на 7а и 7б, 7в имаха други учители.Но той 7в си беше необичаен за нашия випуск. За съжаление никой не може да каже кои учители ще продължат нагоре с децата. Разбира се в последния момент, но Гайдаджиева засега уж ще продължи в 8 клас.
А само вашия набор ли имаше и "в" клас за от 5 до 7 имам предвид?
След вас пак ли са си само  А и Б?
Знаете ли кои са учителите на 6а и 6б?
Да, единствено сегашните седмокласници са 3 паралелки. Пети и шести клас са по две.
На шестокласниците по БЕЛ им преподава разкошна учителка-Бистра Иванова. Строга, спокойна, взискателена. Децата я обичат. Родителите също много я харесваме.
По МАТ е Димка Огнянова. Там е средна хубост. Строга е, изискваща, натоварва достатъчно и разумно. Но нещо и куца... Не влага сърце и душа, както Бистра Иванова, сякаш идва просто на работа... Simple Smile Мое мнение.
А някой с отзиви за г-жа Бъчварова?
Бъчварова е много добър учител, изключителна дисциплина в нейните часове, изискваща и строга. Лично аз много я харесвам.

# 601
  • Пловдив

Пети и шести клас са по две.
На шестокласниците по БЕЛ им преподава разкошна учителка-Бистра Иванова. Строга, спокойна, взискателена. Децата я обичат. Родителите също много я харесваме.
По МАТ е Димка Огнянова. Там е средна хубост. Строга е, изискваща, натоварва достатъчно и разумно. Но нещо и куца... Не влага сърце и душа, както Бистра Иванова, сякаш идва просто на работа... Simple Smile Мое мнение.
Аз от математичката съм много доволна, дава възможност да задаваш въпроси, ако не разбираш в час, въпреки, че повечето от нашия клас ходи в 21 век и материала е предварително взет! Иначе синът ми, въпреки, че има отличен по БЕЛ, не споделя мнението за Иванова, казва, че има стоманен, смразяващ поглед. Аз харесвам строгите и изискващи преподаватели, демокрацията в час не ми се нрави.

# 602
  • Пловдив

Пети и шести клас са по две.
Аз от математичката съм много доволна, дава възможност да задаваш въпроси, ако не разбираш в час, въпреки, че повечето от нашия клас ходи в 21 век и материала е предварително взет! Иначе синът ми, въпреки, че има отличен по БЕЛ, не споделя мнението за Иванова, казва, че има стоманен, смразяващ поглед. Аз харесвам строгите и изискващи преподаватели, демокрацията в час не ми се нрави.
Демокрация няма нито в часа по БЕЛ, нито по МАТ. И двете преподавателки държат на дисциплината, строги са и са изискващи. Имала съм възможност да ги слушам при онлайн обучението. Направило ми е впечатление, че понякога Огнянова не е подготвена с решението на задачата. Очаква децата да я решат. Коментират, но от коментарите и личи, че не знае кой е верният път за решението... Особено по-трудни задачи.

# 603
  • Пловдив
Гайдаджиева и Вазова бяха на 7а и 7б, 7в имаха други учители.Но той 7в си беше необичаен за нашия випуск. За съжаление никой не може да каже кои учители ще продължат нагоре с децата. Разбира се в последния момент, но Гайдаджиева засега уж ще продължи в 8 клас.
А само вашия набор ли имаше и "в" клас за от 5 до 7 имам предвид?
След вас пак ли са си само  А и Б?
Знаете ли кои са учителите на 6а и 6б?
Да, единствено сегашните седмокласници са 3 паралелки. Пети и шести клас са по две.
А някой с отзиви за г-жа Бъчварова?
Бъчварова е много добър учител, изключителна дисциплина в нейните часове, изискваща и строга. Лично аз много я харесвам.
А тя на кой клас преподава сега?

# 604
След като при нас драмата класиране-приемане - записване приключи сега сме на вълна учебници. Искам да попитам дали някой е запознат кога се обявяват какви учебници ще трябват на учениците от 8 клас в СУ"Свети Патриарх Евтимий". Или трябва да изчакаме първите учебни дни и самите учители да кажат какви учебници да купуваме.
Здравейте,вие в Лиляната с какъв бал се класирахте и за коя паралелка ,на нас ни предстои тази година и ни стига бала само за там ,макар ,че ХГ е желаното училище

# 605
Този въпрос е несериозен и нищо няма да разбереш от отговора... Какво значение има един потребител с какъв бал се е класирал? Виж минималните за 2ро класиране какви са в тези паралелки, те ще са имали бал равен или по-голям на обявения.
Това ще те ориентира единствено приблизително.

# 606
  • Пловдив
Бъчварова е строг и изискващ учител. При нея се бориш за всяка точка на контролните, защото никога не закръгля оценката 😉 Бориш се за всяка стотна. Преподаваше на дъщеря ми от 5 до 7 клас. Обяснява добре, държи на добре описаните задачи и подредените решения. Сега води единия 8 клас с английски. За други класове не знам.

# 607
Бъчварова водеше тази година и на трите 7. класа ФУЧ математика (3 ч седмично). Много респектираща и изискваща.

# 608
  • Пловдив
Бъчварова е изключително неприятна, невъзпитана и арогантна. Познавам я извън училищната среда, където явно пази поведение, особено пък с онези, на които дава уроци.

# 609
  • Пловдив
Бъчварова е изключително неприятна, невъзпитана и арогантна. Познавам я извън училищната среда, където явно пази поведение, особено пък с онези, на които дава уроци.
Незнам на какво мнение са другите, пишещи в темата, но смятам че тук не се коментират какви са  учителите извън училищната среда.

# 610
  • Пловдив
Здравейте, може ли отзиви за Руската с Италиянски. Дъщеря ми към това се е насочила.
 Благодаря!

# 611
  • Пловдив
Пише се "италиАнски".
Извинявайте, не се сдържах.

Последна редакция: нд, 02 юли 2023, 19:51 от JiD

# 612
А някой с впечатления от Френската гимназия?

# 613
  • Пловдив
За мен е доста под другите две ЕГ и е предпочитана сякаш като доста краен вариант.

# 614
  • Пловдив
Пише се "италиАнски".
Извинявайте, не се сдържах.
Извинявам се ... Права сте! Провописна грешка...

Общи условия

Активация на акаунт