Мнения за гимназии в Пловдив - 3

• 50 546
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Първа смяна са от 8 часа - седмия час свършва 13,50.
Втора смяна от 13,10 до 18,50.
От 8 до 10 клас имат един ден с шест часа - първа смяна свършват в 13, а когато са втора смяна - в този ден започват в 14.

Сега като ще са в други училища, докато ремонтират сградата, не знам как ще са. Мисля, че още не са казали кои степени в кое от двете приемащи училища ще са.

# 76
Право
Счетоводство
Финанси
Статистика
Електронна търговия
Компютърна графика
Програмиране
Пълен миш маш
От всичко точно по нищо ми изглежда учебния план.
Ами електронна търговия - всички тези предмети са свързани с упражняването на този вид дейност. За да управляваш електронен бизнес ти трябват познания в тези неща, къде базисни, къде по-задълбочени, но това са нещата, които са необходими.

# 77
# 78
  • Пловдив
Интересно ми е кои линии от ГТ обслужват тази част на Тракия от гарата и автогара Юг/Родопи, а и колко редовно вървят? От Филипово има 99, макар че не знам на какъв интервал се движи.

# 79
Интересно ми е кои линии от ГТ обслужват тази част на Тракия от гарата и автогара Юг/Родопи, а и колко редовно вървят? От Филипово има 99, макар че не знам на какъв интервал се движи.

От гарата аз знам само 29. А от колелото на гарата - 18. Като цяло са редовни, на 12-15 минути.

# 80
  • Майничка
Като цяло, за пътуващите от Ц.гара деца може да се окаже по-удачно да ползват влак до гара Тракия и 99 оттам.

# 81
  • Пловдив
Тина, за 29 знам, че влиза в Тракия през Метро, но дали оттам обикаля до бившата Мебелна къща? Просто ми е интересно.

# 82
  • Пловдив
ЖП гара Тракия е в ремонт до колкото знам
😂
По-назад бях писала. 9,66,29,18,24,44 май съм виждала и други номера там, но А тези съм сигурна

# 83
То сега има задръствания ,а зимата не ми се мисли.Час и половина до Тракия.Недомислено,неорганизирано както трябва.Както се казва,хубава работа ама българска.

# 84
От автогара Юг може да се хване 29, но обикаля през Метро и тогава отива в Тракия и 18, пак така. От Родопи,началото на кичука,не зная дали има автобус,може да се качи на нещо до Сточна гара и там да чака 29 и 18.Те ще са с карти и може да се прехвърлят.Иначе 99,4,44 и 9 ходят до Тракия,но се хващат от центъра.

# 85
Не става ясно този ремонт до края на коя година ще приключи. В една статия пишат календарната, в друга пишат учебната...

# 86
Къде се е чуло и видяло краен срок да се спази. Ще се изтормозят децата да пътуват до Тракия. Пък й молът няма да им е отсреща. Особено ми е мъчно за тези, които пътуват от други населени места.Пътят им ще се удължи двойно.

# 87
Не става ясно този ремонт до края на коя година ще приключи. В една статия пишат календарната, в друга пишат учебната...
Май за цялата учебна е преместването

# 88
Тази тема започна да става смехотворна... Преди да започнете да се вайкате, проверете кои автобуси ходят до съответното училище, което между другото не е на другия край на света. От transport.plovdiv.bg:

СОУ "Софроний Врачански"

10, 17, 18, 21, 24, 25, 29, 4, 66, 9, 93, 99

А това за час и половина път през зимата е 😅.... От последна до последна спирка на 4-ката пътят е под час в най-лошите условия. Ами качете се на един автобус и се разходете да засечете време и да видите какво има около това училище - на пешеходно разстояние е пълно с хипермаркети, места за хранене, заведения, баничарници, дюнери и какво ли не още, ма горките деца, че няма да са до мола.... И може би не се усещате, но коментарите за "мъчителното" пътуване са обидни за всички, които не живеят на пешеходно разстояние до училището или местоработата си.

И понеже беше повдигната и темата за здравословното хранене и връзката му с близостта до училището - ако ще си говорим за това кое е здравословно, замислете се къде е по-чист въздухът - в Тракия или в центъра.

# 89
Точно след месец ще започне училището. Тогава ще се радвам тези, чиито деца учат в Иконома да споделят как е с пътуването. Аз изказах своето мнение, но реално нямам ученик там. А това дали ви е смешно или не, ми е все тая. За мен разстоянието и начинът на придвижване са ми главен фактор и никога не съм го крила.

Общи условия

Активация на акаунт