Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 071
  • 314
  •   1
Отговори
# 210
То тъпото  в тази ситуация е, че децата са големи и би трябвало да не са ангажимент и пречка, а хората да се насладят на връзката си, ама нейсе и тук се намират ревниви "дечица". Авторката отиде да търси краставици в градината за салатата и напълно се изгуби... 

# 211
Да, предполага се  ,че мъж с големи самостоятелни деца вече ще е почти свободен, ама нейсе..все има някакви проблеми.

# 212
  • Berlin
Авторката добре е направила, че си е събрала нещата. Аз бих я посъветвала въобще да прекрати всякакви отношения с този мъж. Да си стои с дъщерята и да си бъркат по хладилниците.
Аз като пораснала дъщеря на разведени родители, не бих саботирала връзката им с нови партньори, нахлувайки ежедневно в личното им пространство, халдилници и шкафове. Мално усет и възпитание няма да е излишно.

# 213
  • София
Щерката играе 13 годишна, дете на разведени родители, изживяващо травмата на развода и капризничещо до премала.
Как ли тормози майка си?

Ето, Пени Лейн е чатнала нещата, както и аз, макар и дете на неразведени.
Възпитание му се вика.

# 214
Какво възпитание.....война за територия му се казва. А на война всичко е позволено.

# 215
  • София
Как пък няма да се боря с дъртата дъщерята на някакъв мъж за територия, която той не желае да сподели с мен Joy Това да не е някаква турска сапунка. У лево и следващия.

# 216
  • София
Как пък няма да се боря с дъртата дъщерята на някакъв мъж за територия, която той не желае да сподели с мен Joy Това да не е някаква турска сапунка. У лево и следващия.
Ама, много ясно!
Мъже бол, сама жена с големи деца - морето до колене

# 217
А, ти влизаш в чужда градина, която смяташ за твоя, иначе коментари не може Wink
Градината си е наша, всичко на баща ми е мое,не вземам нищо чуждо,нито от бившия съпруг,нито от настоящия партньор.Всичко на баща ми е мое и на децата ми!И не това е казуса!И там няма чужда жена,няма и да има.И аз не искам нищо от имуществото на децата на партньора ми.Всяка жаба да си знае гьола!Само да вметна-НЕ ВИНАГИ сте прави в този форум и често отказвате хората да си споделят и търсят съвет.Не е случайно,че авторката изчезна,то се не търпи😔

# 218
  • София
Жената си е направила сметката - живее с него, а апартаментът на сина остава.
В тази игра няма малки-големи деца. Ако двете не се харесват става лоша работа.

# 219
  • София
Папашка, прочети се пак.
Всичко е твое, щото мислиш ти се полага по рождение, че и на децата ти.
Докога?
Свой живот и градина що не си направиш, пък да оставиш тате да свърти булка, а?

# 220
  • Далечният изток
....
И там няма чужда жена,няма и да има.
Хмммм, а това защо и как?! Оп, нещо не мога да разбера..

# 221
  • Berlin
Всичко на баща ми е мое и на децата ми!И не това е казуса!И там няма чужда жена,няма и да има.
Това ти ли го реши или как?
Аз много се надявам родителите ми да не останат сами, да намерят и остареят с нови партньори. Да не се фокусират изцяло върху "децата си" на средна възраст.

# 222
Татковците явно нямат право на лично щастие. Но и те си имат вина, част от емоционалното развитие на дъщерите им, е тяхна отговорност.

# 223
Може би бившата му съвсем съзнателно   ще се бори с новата, използвайте "дИтето".
Войната е за всеки сантиметър хладилник/уважение/спокойствие
 и всяко кило краставици.

А може би има много други ресурси, за които има  скрита борба.

НБ: Реално една млада жена трябва да се радва, че баща й,
сам и навярно към 60-те няма да е сам, а ще иам домашен уют и здравословна  храна.

# 224
....
И там няма чужда жена,няма и да има.
Хмммм, а това защо и как?! Оп, нещо не мога да разбера..
Просто така стоят нещата в моето семейство,нещо проблем ли е?Не попадаме  в нечии рамки,е и?Няма как да знаете какво е в семейството ми,как е,защо е?Ами така!Всеки си има личен избор,собствена визия за по-нататъшното развитие на живота...Не виждам абсолютно нищо странно.И пак да наблегна -аз не съм героя на тоз филм,престаравате се и си губите времето!

Общи условия

Активация на акаунт