Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 084
  • 314
  •   1
Отговори
# 195
На възрастта на Папашка е по- нормално да пълни хладилника на баща си, не да отмъква оттам, щото нали, тъй е и така ще бъде.
Темата не е за мен,за моето положение,за моите семейни отношения.Няма причина да се иронизира(представете си,че съм инвалид?!)Не е уместно да се правят заключения от едните данни и едното ЕГН 😉Зрели,разумни хора сме,хайде и по-човечни да бъдем,че се вижда докъде сме я докарали от бъркане в чуждата паница!

# 196
  • София
Дъщерята на първо място показва липса на уважение към баща си с действията си. Иначе цялата работа с храната е нищожна, защото тя не го прави за храна, а за да дразни авторката. И понеже бащата няма авторитет, резултатът е налице. Отново казвам, аз в такава схема доброволно не бих се набутала, такъв мъж няма как да ми е партньор.

# 197
Каква чужда паница? Това е форум и всеки си пише мнението на база собствения си опит.

# 198
Въпросът е не в хладилника а в отношението на мъжа. Авторката се чувства пренебрегната и с право. А според мен дъщерята нарочно прави това ,за да внесе неразбирателство и конфликти между тях. Нали не я харесва.

# 199
Това, че дъщерята ровела някъде, е предположение. Т. е. може би неоснователно обвинение.

# 200
  • Варна
Това, че дъщерята ровела някъде, е предположение.

А може би не е. Аз например винаги усещам кога щерката ми е шетала из личните вещи, независимо, че тя оставя всичко в ред.

# 201
А, не знам. Авторката може би си мисли, че като е там без тях, няма как да не рови.
Защо мисли така - не се знае. Някакви презумпции, че като не те гледа никой и имаш възможност, правиш нередни неща.

# 202
Въпросът е не в хладилника а в отношението на мъжа.
+1
Дано авторката го осъзнава и да вземе окончателно решение за отношенията им. Двамата не изглеждат подходящи един за друг.

# 203
Нашата съседка е на 73 години, вдовица, цъка отвсякъде, гаджето ѝ на 63, много запазен, сигурно и 30-годишни го заглеждат.

Скоро сподели колко е добър приятелят ѝ, как иска да заживеят заедно, но ако ще и Антонио Бандерас на колене да ѝ падне - не си разваля рахата да живее с мъж, особено на стари години. Както сама каза “ човек трябва да цени времето си и най-вече себе си”.

Наистина не разбирам защо човек трябва да си причинява такава ситуация при положение, че не е зависим финансово. Мъже за компания под път и над път.

# 204
Не знам аз как бих се чувствала в подобна ситуация, много зависи от отношенията на двете, а те изглежда са лицемерно добри на пръв поглед и крайно негативни в дълбочина.

# 205
  • Далечният изток
Добре де, съсредоточете се в съвети към авторката.
Към дъщерята няма смисъл. Права ли е, не е ли, възпитана ли е, лигла ли е, няма никакво значение, защото авторката няма как тепърва да я възпитава, пък и тя не е нейна дъщеря.
За пореден път ще го кажа - гаджето на едната и баща на другата ясно е показал на кого държи в този триъгълник. Авторката е излишна там.

# 206
  • София
Понеже не харесвам малки деца, не бих се събрала с мъж с малки деца.
Ама на 27 е далеч от дете, ако не сте разбрали.
Че, ще си е татина до края спор няма, ама да си гледа собствения дом, хладилник и мъж, щото другият е чужд.

# 207
Каква чужда паница? Това е форум и всеки си пише мнението на база собствения си опит.
Да пишете,че на база моята възраст,аз би трябвало да пълня хладилника,е навлизане в личното пространство,т.е бъркане,гледане в чуждата паница,не просто форумно мнение по даден казус.

# 208
  • София
А, ти влизаш в чужда градина, която смяташ за твоя, иначе коментари не може Wink

# 209
Авторке  добре си направила. Остави нещата в негови ръце и то ще си проличи, колко държи на теб. Ако не му дойде акъла, да си кукува сам.

Общи условия

Активация на акаунт