Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 064
  • 314
  •   1
Отговори
# 45
Учудена съм, хора, явно само за мен е нормално изнеслото се дете да си има ключ от нас и да си взима каквото си иска от хладилника.

Да си взима каквото иска от хладилника?! Ежедневно?! Туй да не е супермаркет?!?! Ако не се справя в живота и има нужда от моята помощ, да поиска 200лв. или да попита дали може да се върне да живее у нас, защото ѝ е трудна адаптацията или е малка заплатата (пък нали и гадженце има, делкат си сметките сигурно), не да ми рови между доматите и пържолите и да чорпли сиренето. Сори.

# 46
Добре, отговори със същото тогава. Поискай ключ от дома на дъщерята и почни да се отбиваш - да "поизчистиш" на младите, да оставиш малко сготвено или да ползваш тоалетната, ако си била наблизо, пък ти се е приходило.
Да видим как ще реагира. Relaxed
яко 😄

# 47
Учудена съм, хора, явно само за мен е нормално изнеслото се дете да си има ключ от нас и да си взима каквото си иска от хладилника. Единственото, което не приемам добре, е, че не предупреждава, за да се знае, че нещо е свършило в хладилника.
Та по-скоро съм като мъжа, отколкото като жената в тази история.
Селяндурка, собствените ти пораснали деца ще ти ровят в хладилника. Диви прасета.... Joy

Авторката, като не си ок, имаш пълното право да търсиш партньор с който да споделяте еднакви възгледи за живота, смисъла и всичко останало. Нали си наясно?

# 48
  • Варна
Учудена съм, хора, явно само за мен е нормално изнеслото се дете да си има ключ от нас и да си взима каквото си иска от хладилника.

Да си взима каквото иска от хладилника?! Ежедневно?! Туй да не е супермаркет?!?! Ако не се справя в живота и има нужда от моята помощ, да поиска 200лв. или да попита дали може да се върне да живее у нас, защото ѝ е трудна адаптацията или е малка заплатата (пък нали и гадженце има, делкат си сметките сигурно), не да ми рови между доматите и пържолите и да чорпли сиренето. Сори.
Точно. Ако историята е истинска за мен има нещо тотално сбъркано. И аз имам ключ от апартамента на баща ми, но не ходя да му ровя в хладилника. Да си чопна нещо, щото ми се е прияло ок, ама и за работа да си мъкна, и то редовно, ай стига де Joy

# 49
Тая 27г закъсала девойка да не е объркала квартирата на баща си с food bank?

# 50
Учудена съм, хора, явно само за мен е нормално изнеслото се дете да си има ключ от нас и да си взима каквото си иска от хладилника. Единственото, което не приемам добре, е, че не предупреждава, за да се знае, че нещо е свършило в хладилника.
Та по-скоро съм като мъжа, отколкото като жената в тази история.
"Детето" е на 27г. Живее с мъж! А освен всичко останало хладилника не е само на баща й. И аз слагам в него. Но не това е проблема както казах. Моя син няма ключ от там. Не смятам, че има в дома ни нещо което да им е толкова важно, че са не може да почака до прибирането на някой от двама ни.

# 51
  • София
Твоите отношения с твоя син не са норма за другите. Те се определят от вас двамата. Точно както и гаджето ти определя с дъщеря си отношенията между тях.

# 52
Бе как ще идва да ми рови без да ме пита, че и да взема. Ако ще и дете на илюминат да е, слабо ме вълнува. Има си лично пространство и в двойката.
Що за липса на възпитание?! Ай у лево. Явно и гаджето ти същия мамун.

# 53
Ами то просто е супер странно една жена на 27 години да ходи специално до дома на баща си, за да си вземе храна за офиса. Какво й пречи да си купи продукти за собствения си дом и да си носи обяд оттам?

# 54
  • Варна
Да, нормално е моето дете да се чувства добре в дома ми, въпреки че не е израснало в него, но при наличие на партньор на родителя не е зле това дете да се усеща малко. Аз първа бих направила забележка на дъщеря си, ако смята, че подобни неща са уместни. Описаното е нагло, нахално, безпардонно и нарочно. Според мен дъщерята го е правила умишлено и сега скача от радост, че натрапницата се е изнесла вместо да се радва, че баща й е сполучил да си намери половинка и няма да кука сам на стари години.

Авторке, ако имаш още вещи, изнеси и тях и приключвай окончателно. Нямаш работа при тоя хора.

# 55
  • Далечният изток
Авторке, със сигурност не можеш да ги превъзпиташ, нито дъщерята, нито бащата.
Затова зарязваш тия както вече казах, и намираш мъж със сходни на твоите принципи.

# 56
И според мен е нарочно. 27-годишна жена, която дава воля на емоции, подхождащи на 5-годишно.

# 57
Да, нормално е моето дете да се чувства добре в дома ми, въпреки че не е израснало в него, но при наличие на партньор на родителя не е зле това дете да се усеща малко.
Доброто възпитание не зависи от това разведеният ти баща има ли любовница, или не.
Предвид отношението на бащата, поведението на щерката е очаквано. Но не и нормално. Това е дива селяндурщина - и за бащата, и за дъщерята.
Според мен надали е разведен заради това - ако майката беше читава, тази дъщеря нямаше да се държи така.

# 58
Жалко, че авторката не е купувала нездравословна, мазна, високовъглехидратна храна, та 27г да се превърне в кюфте Wink

# 59
А в моето не е удачно защото там живеят моите деца. Но моите деца нямат ключ от жилището в което живеем. Аз не съм им дала защото не смятам, че е редно.

Няма други деца той. Аз имам син,бно не съм му давала ключ. Не смятам, че е редно.

Последно колко са децата...

Общи условия

Активация на акаунт