Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 031
  • 314
  •   1
Отговори
# 30
  • Далечният изток
Господинът ясно е заявил как стоят нещата в неговия дом.
Изнасяй се напълно и приключвай там.

# 31
И за теб е нормално Иван да си купува храна, а твоето дете да му я взима без да пита?
Съдържанието на хладилника не е ли общо?
Няма да имам общо с човек, който гледа да не го подяде някой, т. е. детето ми. Rolling Eyes

# 32
Не виждам светлина в тоя тунел. Ако на 27г се държи по този начин вероятността да се подобрят нещата е нищожна. По-вероятно е да стане по-зле.
Как се държи другото ''дете''?
Няма други деца той. Аз имам син,бно не съм му давала ключ. Не смятам, че е редно.
Заглавието ме подведе и реших, че има повече от едно дете. Нормално е ''децата'', които вече са възрастни да имат ключ за всеки случай. Ненормално е, ако сте на квартира и това не е родният дом на дъщерята да се държи по този начин.

# 33
Лорелада, ей сега стана въргал 😀

Авторката, има такива семейства, така възприемат нещата. И моето е такова. Твоето е различно и затова или не живеете заедно или си търсиш мъж с твоите възгледи.

# 34
Много е неприятно и невъзпитано това ровене, НО... Жилището, в което сте се били събрали, на кого е?
Има ли значение? Негово е, но ако беше мое какво? Значи ли че цял живот ще съм гост?
Точно това значи. Наистина ли те учудва? И не виждам защо твоят син да има ключ от квартирата на бившия ти - никакъв не му е.

# 35
  • София
Много е неприятно и невъзпитано това ровене, НО... Жилището, в което сте се били събрали, на кого е?

Има ли значение? Негово е, но ако беше мое какво? Значи ли че цял живот ще съм гост?
Има значение, да.
Явно правилата в неговия дом не те устройват. Имаш пълно право на това. На мен също такива правила са ми огромно "не". Решението е просто - приключваш с него.

# 36
Нищо не правиш, а приключваш. Там само проблеми ще имаш. Мъжът няма да си загърби дъщерята и ясно го е казал. Търси си някой друг. Кръвта вода не става.
Не очаквам да я загърби, но да постави граници... Усещането, че ми рови във личните вещи ми е много гнусно...
А наистина ли го прави? Или само подозираш?

# 37
За този мъж явно правилата за живеене в жилището са същите като в гората, защото дъщерята, да ме извинявате, се държи като диво прасе.

# 38
Не четете! Това не е семейният дом на 27 годишната фръцла. Не е израснала в него и тн
Щом не е семейния й дом, откъде накъде ще го чувства свой? Само защото баща й живее там? Тя да не е на 6 години?
Да има ключ за спешни случаи няма нищо общо с настоящата ситуация. Кофти за авторката и жалко за тази връзка, мъжът не държи на нея.

# 39
И за теб е нормално Иван да си купува храна, а твоето дете да му я взима без да пита?
Съдържанието на хладилника не е ли общо?
Няма да имам общо с човек, който гледа да не го подяде някой, т. е. детето ми. Rolling Eyes
Не в това е проблема ... Ние нямаме финансови проблеми. Проблема е че го прави нарочно. Прави го в наше отсъствие, не казва, не предупреждава... А дали не рови и в моите вещи? Сутрин не смея да си оставя гащите в спалнята!!!

# 40
Е нали си се изнесла? Какво да оставяш?
Взимай от Сексуел един камшик и остави него на спалнята, а в кухнята - белезници на масата - по чифт до всеки крак. Не се шегувам.

# 41
Да, още в началото написах, че и за мен нейното поведение е неприемливо. Но даже тук, във форума, има много хора, които твърдят, че дома, в който са израснали, винаги ще бъде техен дом. Имат и ключове. Явно и дъщерята е на този принцип.

И аз имам ключове от имотите на родители и пра-родители, но преди да отида звъня. И не пред блока като съм, а часове преди това. Питам дали е удобно, дали имат време и тн. Малко е странно - хем птичето отлетяло, хем всеки ден храна сбира.  Ако не може да се оправя сама в живота, да хваща гаджето си и да се връщат при тате, да ги дондурка и двамата.

# 42
  • София
Учудена съм, хора, явно само за мен е нормално изнеслото се дете да си има ключ от нас и да си взима каквото си иска от хладилника. Единственото, което не приемам добре, е, че не предупреждава, за да се знае, че нещо е свършило в хладилника.
Та по-скоро съм като мъжа, отколкото като жената в тази история.

# 43
Бърди, в историята няма "изнесло се дете", което да е запазило ключа.

# 44
Добре, отговори със същото тогава. Поискай ключ от дома на дъщерята и почни да се отбиваш - да "поизчистиш" на младите, да оставиш малко сготвено или да ползваш тоалетната, ако си била наблизо, пък ти се е приходило.
Да видим как ще реагира. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт