Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 053
  • 314
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Всеки ден пораснала ми дъщеря да идва да ми тараши хладилник и шкафове - не, не.
Първа ще си взема ключа.

# 76
Бърди, например. Да не се връщам да цитирам. Има и достатъчно други мнения, че за тяхното семейство е нормално.
Именно, за всеки нормалното е нещо различно. Никой не твърди, че всички трябва да го приемат.

# 77
  • София
Това, обаче, е изключението в темата. Повечето написахме, че поведението на дъщерята е неприемливо. Но, явно за бащата и дъщерята няма проблем, а те са тези, които решават какви да им бъдат отношенията. Така че авторката да си направи сметката дали да бъде част от такива отношения или не.

# 78
Хмм, в съседната тема изядохме с парцалите 20-годишна с двумесечно бебе, че не е самостоятелна и друг се грижи за детето. Тук е нормално 27-годишна жена да ходи до жилището на баща си да си взема храна за работа?!?

Е.. чак нормално…не е. Simple Smile
Но все пак има мааалка разлика между това да живееш с мъжа си при майка ти, за да ви отглежда тя детето и между това да минеш през дома на баща си, за да си намажеш филия с лютеница в обедната почивка Simple Smile

# 79
Хмм, в съседната тема изядохме с парцалите 20-годишна с двумесечно бебе, че не е самостоятелна и друг се грижи за детето. Тук е нормално 27-годишна жена да ходи до жилището на баща си да си взема храна за работа?!?

Е.. чак нормално…не е. Simple Smile
Но все пак има мааалка разлика между това да живееш с мъжа си при майка ти, за да ви отглежда тя детето и между това да минеш през дома на баща си, за да си намажеш филия с лютеница в обедната почивка Simple Smile

Мхм. Разликата е, че второто е много по-досадно, освен симулация на зрялост и поемане на нещата в ръцете си.

Сори, няма как някой да ми обясни, че всеки ден отива на работа и в почивката отскоква до баща си за филия с лютеница - у тях хляб и лютеница няма ли, да направи сутринта 5 филии, за да може и приятелят ѝ да си вземе 3 за работа? Какво ли яде този симпатяга... сигурно гладен ляга и гладен се събужда. Духчето Каспър. На любов и вода я кара. Кекекекек

# 80
Вече ми стана интересно каква толкова храна отмъква въпросната дъщеря? Може ли пример? И колко често?

Ежедневно... Идва и сутрин и вечер... Сутрин си взема храна за на работа, а вечер обира краставиците от двора, които аз посадих... И то така ги обира, че не остава за нас за салата...

# 81
  • София
Гаджето ти как реагира на това?

# 82
Гаджето ти как реагира на това?
Е, тя писа как. Казал й да свиква, положението нямало да се промени.

# 83
Твоите отношения с твоя син не са норма за другите. Те се определят от вас двамата. Точно както и гаджето ти определя с дъщеря си отношенията между тях.
Така е, но ние живеем самостоятелно и тя навлиза и в моето и в нашето лично пространство. Утре ако решим да правим секс и знаем, че сме си сами у дома, а тя дойде ненадейно какво да направя? Може би да я поканя на урок ли?

# 84
  • София
Значи е бил пределно ясен. Сега топката е в нея - да решава дали да остане с него, а не да мрънка като малко дете.

# 85
Твоите отношения с твоя син не са норма за другите. Те се определят от вас двамата. Точно както и гаджето ти определя с дъщеря си отношенията между тях.
Така е, но ние живеем самостоятелно и тя навлиза и в моето и в нашето лично пространство. Утре ако решим да правим секс и знаем, че сме си сами у дома, а тя дойде ненадейно какво да направя? Може би да я поканя на урок ли?

Преди сексът направи солени и сладки мъфини - така и така ще гледа, поне да замези малко. Да уплътни времето.

# 86
Вече ми стана интересно каква толкова храна отмъква въпросната дъщеря? Може ли пример? И колко често?

Ежедневно... Идва и сутрин и вечер... Сутрин си взема храна за на работа, а вечер обира краставиците от двора, които аз посадих... И то така ги обира, че не остава за нас за салата...

А това е било винаги така или след като си се нанесла...или след като краставиците станаха за ядене?

# 87
Преди сексът направи солени и сладки мъфини - така и така ще гледа, поне да замези малко. Да уплътни времето.
А, аз дойдох само за храната, не се притеснявайте.

# 88
Ако ги хване по време на секс, може и да разреди брането на краставици.

# 89
Аз съм на кантар да ви кажа.
От една страна - неприятно е това ровене в хладилника, и изобщо навлизането в личното пространство.
Обаче от друга... това е дъщеря му. Порастнала - непорастнала, децата си остават деца на родителите си дори на 80 г., или поне българският манталитет е такъв.
Какво - да се обажда всеки път да пита удобно ли е да мине?
Авторката се държи малко все едно става дума за бившата му жена, не за дъщеря му.
Поне такова е моето впечатлиение.

Общи условия

Активация на акаунт