Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 043
  • 314
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Драка се, като 15 годишна.
Тате кат не знае не - покажи му.

# 106
И аз съм ходила да обядвам у родителите си. Офиса ми е в близост до дома им. В началото, когато се нанесох нямах нито микровълнова, нито нищо, и не си носех храна от вкъщи. В близост имаше само едно ужасно бистро и дюнерджийници. И така ходех да обядвам при нашите. Ходила съм и като ги няма, и без да се обаждам. Имало е много случаи, когато те са сготвили и напазарували, излезли са, а аз не отида… и после се прибират, виждат, че всичко е както са го оставили и ми се обаждат разочаровани, че не съм отишла да хапна. Simple Smile И с ММ са същите- и той ходи, когато ги няма, взима инструменти от баща ми и т.н.
Свекърите ми и те са такива - и с ММ, и с мен. Имат си вила, с градина- редовно сме минавали без да им се обадим, докато ги няма, да си наберем нещо.(Те са там само през уикенда)
Ако пък не сме отишли после ни звънят и се почва - ама защо не сме отишли, те за какво я гледали тая градина и да вървим да си вземем.

И така… живеем си задружно.. без да си броим хапките Simple Smile)

# 107
Ъъъ, да... разликата е, че тук явно става дума за връзка, която все още се развива и има нужда от своето лично пространство. Това не е на дъщерята мама й, а друга жена, която има връзка с баща й.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 19:59 от Elunaria

# 108
Това е така, би било хубаво да се съобразят с нея, на теория. Но те си имат някакви техни изградени навици и отношения. Тя е новото в картинката. И ето- щом не може да го приеме си е тръгнала. Никой не е длъжен да се променя, за да ѝ угоди.

На мен ми е интересно, авторке, откакто си събра нещата… мъжа потърси ли те? Simple Smile)

# 109
Длъжни не, но е реалистично очакване да има промяна. Нормално е, когато каниш някой, да му направиш място и физически, и емоционално, а не да очакваш, че ще приема "навиците" на половината рода.

# 110
Съгласна съм, нормално е да очаква. Лошото е, че често има разминаване между очаквания и реалност.

А и да допълня, изобщо не нападам авторката и не защитавам дъщерята. Олигофренско е да ходиш чак пък всеки ден за храна у тате. От време на време- добре, да, случва се.. но всеки ден, че и по два пъти е супер нахално. Ама тате няма нищо против, така че.. тяхна си работа. Авторката и тя не ми звучи обаче като слънчице, честно казано. Имат си някаква дразга с дъщерята май, и то не заради манджата. Simple Smile

# 111
Разбира се, че ще е крива авторката. Във връзка е с човек, който не я кара да се чувства значима, който не може да постави граници, или не желае да го направи. На кой му е приятно да е последна дупка на кавала в личният си живот? Решението да си тръгне е правилно.

# 112
Под наем са, няма значение кой кога се е нанесъл, след като заедно плащат наем жилището е общо, което значи са равнопоставени и заедно поставят правила. Толкова невъзпитано и гнусно ми изглежда поведението на дъщерята.

# 113
И бащата и дъщерята са много ниско ниво, прости и арогантни, не бих се занимавала с тях.

# 114
Значи, имаме едни отношения баща-дъщеря, които няма да промениш. Вече си се изнесла и сега, ако държиш на този мъж, ходи му само на гости и си се прибирай в твоето жилище.
Така всеки ще си знае дома и хладилника.
Няма какво друго да направиш.

# 115
Аз гледам от позицията на майка.
При нов партньор минимумът е да не се дразни от детето ти, да се отнася благосклонно към него, а ако то не е при вас постоянно, да се радва да го види, когато идва, и да го посреща гостоприемно.
Аз бих се ошашавила, ако чуя: "Дъщеря ти ми изяде салатата!" Очаквам дори да не възрази, ако порастналата ми дъщеря му изпие уискито, а да си купи друго. Laughing
Това дете не е чужд човек, а част от мен. Занимавайки се с мен, приема и него в живота си, ако не - има жени без деца.

# 116
И аз това си мислех. Не мога да си представя един ден, когато сина ми порасне, а аз да живея с някакъв си мъж… и той да започне да мрънка, че детето ми е минало през вкъщи, за да хапне.
Дори няма да го изчакам сам да си събере багажа Simple Smile

# 117
От "порасналата си дъщеря" няма ли да очакваш малко такт, съобразяване с личният живот на други зрели хора?
Гледай от позицията не само на майка, но и на партньор, защото темата е пусната от жена в тази роля.
Това не е дете в крайна сметка, а близо 30 годишна жена, която, ако не ти е дете, и ти влиза в дома когато и както прецени, едва ли ще ти е комфортно и гостоприемно дълго време.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 21:19 от Elunaria

# 118
Живееш с някакъв си мъж? Дааа...Повече няма нужда да обясняваш.

# 119
Елунария, ще й направя забележка, ако не се държи добре с партньора ми, ама ако само си идва вкъщи и яде, а инак се отнася добре с него - никъв шанс. Grinning
Да я карам да се обажда предварително, като ще мине през вкъщи - не.

Общи условия

Активация на акаунт