Връзка с разведен мъж с пораснали деца

• 9 111
  • 314
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Децата на партньора не са чужди хора, и там е грешката в подхода на дамата. За да ти отговори по този начин мъжът ти, ясно си показала нвприязън към детето. Първо трябва да спечелиш нея, и не си въобразявай, че с друг мъж ще ти е лесно, има ли собствени деца.

Не си заслужава да полагаш усилия да печелиш детето на човек, който ясно показва, че не си му достатъчно важна. Ако мъжът се беше застъпил за нея, тогава щеше да е друго.

# 166
  • София
Дето все викам мъж с големи деца, че гимназисти няма да преглътна…..
Божееееее пу- пу

# 167
  • София
Децата на партньора са чужди хора. По-чужди от това, здраве му кажи. Новият партньор много бързо може да стане бивш партньор, но децата остават свои завинаги. Който партньор си прави сметката, че ще елиминира децата на другия от картинката, жестоко се лъже. Може и да успее, но частично и за малко време. Има демаркационни линии, които не е добре да се престъпват.

# 168
И изборът му е правилен.. и абсолютно естествен Simple Smile

Не виждам нищо естествено 30-годишна дъщеря да се опитва да разбърква чаршафите на тате. Липса на отделеност виждам аз, на възпитание, на граници между баща и дъщеря. И това са заслуги на бащата. За какво изобщо си търси жена ми е интересно, след като за нея няма място в живота му? Нека къта щерката и не намесва други хора в семейната идилия.
.

Естественото е да избере нея. Невъзпитана, нахална, нетактична.. каквато ще да е - тя му е дъщеря!!!! Много по- важна е от ВСЯКА друга жена по света Simple Smile
Авторката си е показала явния неприязън към нея. Самата тя спомена, че не е опитала да имат добри отношения, а е змийствала на мъжа против щерката, да я скастри. А от изказванията тук, че я е “гнус”, че момичето е пипало в храната ѝ.. става ясно, че мъжа добре се е отървал Simple Smile)

# 169
Мъж, който избира мен пред детето си, не ми го хвали и не ми трябва. Аз много добре знам, че за мъжа ми съм след сина ни. Той е наясно, че за мен е същото, но понеже синът е общ, то драма няма.

# 170
  • София
Децата на партньора не са чужди хора, и там е грешката в подхода на дамата. За да ти отговори по този начин мъжът ти, ясно си показала нвприязън към детето. Първо трябва да спечелиш нея, и не си въобразявай, че с друг мъж ще ти е лесно, има ли собствени деца.

Не си заслужава да полагаш усилия да печелиш детето на човек, който ясно показва, че не си му достатъчно важна. Ако мъжът се беше застъпил за нея, тогава щеше да е друго.
Всъщност, той се е застъпил за нея:
Скрит текст:
Здравейте, това, може би е единственото място, на което хората обсъждат реални проблеми...
Моят проблем е следния:
Събрах се да живея с мъж, който е разведен от няколко години. Той има дъщеря на 27г..  Тя си има дом, а от около година живее с приятеля си ...но... От както се събрахме с баща й тя се държи недобре с мен.
Първоначално ме игнорираше, но след забележка от баща й се прави на приятелски настроена.
Скрит текст:
Най-неприятното е, че ежедневно влиза у дома в наше отсъствие, уж да си вземела храна за в работата, взема различни неща без да пита, без да уведоми и без разрешение. Понякога си мислех, че имам нещо в хладилника и започвам да готвя нещо и разбирам, че някой продукт е изнесен... Мисля, че имам достатъчно храна за вечеря и се оказва че тя я е взела "за на работа"... Имам усещането, че ми се рови не само в шкафовете, но и в душата...
Когато повдигнах темата и казах, че ми е неприятно това, партньора ми ми каза "Свиквай. Тя е моя дъщеря и ще си идва у нас когато пожелае. "Обясних, че нямам против да идва, но не е редно да идва в наше отсъствие и да пипа нещата ни без да се обади или да каже...Каза, че той не можел да й забрани да идва и щяла да си взема каквото иска. Обясних, че аз съм външен човек и е редно да имам лично пространство, но отново не срещнах разбиране. Дадох време за размисъл и си изнесох дрехите в моя дом. Сега не знам какво да правя... Помагайте...
Просто го е направил според собствената си преценка.

И да, децата са по-важни от гаджетата.

# 171
  • София
Щерката не рови само в хладилника, всички знаем, чий го дири.
И да, гнус би ме било да ми рови чужд човек в живота, при все, че моите ми почитат покоите и не задълбават.
Хубу е направила авторката.

# 172
  • София
Поставянето на здравословни граници в отношенията не значи, че избира гаджето пред дъщерята. Значи, че уважава едната, и третира другата като пораснал индивид. Оставяйки едната да се вихри на гърба на другата вече е явен избор, и авторката е губещата. Съответно, чао.

# 173
Бащата може сам да е забелязал лошото отношение на дъщеря му, и да е направил забележка, не е задължително някой да е "змийствал". Гарджето след това явно е сменило тактиката.

Авторката пише, че и тя пълни хладилника, така че явно все пак има някакво основание, като се прибере да очаква, че ще има вечеря, не тепърва да се пазарува и готви наново.

# 174
Авторката нещо изчезна.
Нищо чудно да се е прибрала вече при мъжа и да следва следваш епизод от войната за надмощие.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 21:04 от Dincho

# 175
  • София
Тук идва на реч, че пъпните върви не са само към майката и къде е здравословната граница да ги отрежем Rolling Eyes

Моята сама съм я отрязала, но аз съм такъв човек. Виж, мога съвсем спокойно да  шасна такава и на дете, било то и мое.
Услуга ще му направя да си гледа живота и хладилника.

# 176
Е, след като проблема е, че и тя пълни хладилника, а чуждото дете си позволява да яде от манджите ѝ… Да си слага етикетчета, да се знае кое е нейното и никой да не го пипа Simple Smile

# 177
  • София
Е, след като проблема е, че и тя пълни хладилника, а чуждото дете си позволява да яде от манджите ѝ… Да си слага етикетчета, да се знае кое е нейното и никой да не го пипа Simple Smile
Това ли разбра от темата, ама честно?

# 178
Авторката нещо изчезна.
Нищо чудно да се и прибрала вече при мъжа и да следва следваш епизод от войната за надмощие.

Авторката ако има малко акъл, ще ни подбере топ 10 коментатори от бГ-мамма, ще ни плати билетите и покани на гости за няколко дни. Ние ще оправим щерката. И доматитО.

# 179
  • Варна
Не, Горджи. Това изсмука от пръстите си като свършиха другите аргументи.

Общи условия

Активация на акаунт