Прахосмукачка робот - 23

• 107 502
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 150
Имам Xiaomi и съм много доволна от нея, но се наложи да сменя две чипровски килимчета, защото се заплиташе в ресните по краищата им. Купих си нови, без ресни и всичко е наред. И без това се канех да ги подменям. Качва се без проблем и чисти килими, но мисля че ще има проблем с килим с дълъг косъм.

# 151
Здравейте, днес си купих прахосмукачка робот от Кауфланд (AYCO модел BOT 2 PRO),често ми се случва да взема нещо без да се информирам и после съжалявам Simple Smile
Бихте ли ми казали нещо за нея(надявам се да не съм сгафила много,само малко) 😀

# 152
Здравейте Simple Smile
Изчетох инфото, сравненията... Моля ви, дайте мнение кой робот се справя най-добре с кучешки косми на голдън? Демек китеник, който пуска дълги косми всеки ден... Не търся марка, а наистина да е функционален в това отношение.

# 153
  • Русе
Моят Шишо се справяше с немска овчарка. Шаоми, първа генерация.

Търсете по всмукателна мощност и батерия.

# 154
Xiaomi имат добри роботи но номенклатурата им е толкова объркана, имат няколко линии продукти с множество модели във всяка като в различни сайтове присъстват различни и никъде не са описани всички с разликите между тях. Имат Xiaomi Mi, Xiaomi Mijia, Xiaomi Viomi, Xiaomi Roborock, Xiaomi Dreame, Xiaomi Robot, всяка от тези линии има множество модели и по различните сайтове присъстват само някои от тях, трудно е да се намери дата на пускане на който и да е модел. Ако някой може да обясни всяка една линия и най-новия модел от всяка ще е много полезно. Аз в момента се двоумя между някой от десетките Xiaomi и ilife A11.

# 155
А защо просто не избереш от тези, които имат функциите, които ти трябват? Мъжът ми държеше роботът да си прави карти сам, а аз да има моп. Гледахме един irobot, но в темата прочетох, че има промоция на Xiaomi Dreame Bot L10 Pro, чиито мощност и батерия бяха по-големи и го купих.
После се бях побъркала при избор на индукционен котлон. В темата за тях прочетох съвета, който ти давам - гледай само функциите, които ти трябват, защото иначе ще откачиш от екстри и глезотийки, които уж различават моделите, но накрая ползваш пет функции.

# 156
Но аз не знам кои функции ми трябват. Настилката е твърда у нас, паркет и теракот, това знам. Но вижте, ако такова просто решение вършеше работа, нямаше да съществуват теми като тази. Да знаеш какво ти трябва изисква да си запознат със сектора и то добре, за да знаеш какво се предлага и кое от него върши работа, което е невъзможно да е вярно за всеки понеже темата съществува.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 11:13 от atom3

# 157
  • Пловдив
Избери бюджетен, систематичен, за който се намират консумативи.

# 158
Ако изучавах всеки сектор, преди да си купя уред, не трябва да ходя на работа Simple Smile.
Повечето модификации на един и същ уред, включително мобилните телефони, са маркетингови трикове за създаване на богата продуктова гама.
Определи си бюджет и сравнявай модели, които попадат в него.
Имам приятелка, която има китайски робот за 250 лв и е безкрайно доволна от него за чистене на къща с две котки. Няма моп.
На мен такъв не би ми вършил работата, защото държах на моп. Мъжът ми ме би го избрал, защото не е "Марков" и няма автоматично картографиране, не говори и тн.
Изборът е продукт на нуждите, бюджета и суетата. И четенето на темата отначало със сигурност дава много информация.

# 159
  • Deutschland/HE
Ние купихме нашия робот след препоръка на приятел, той много чете и се интересува, а и има куче лабрадор. Преди две години той беше изпрал  Roborock S5Max и ние, а и още две приятелски семейства го последвахме. Всички сме много доволни и мога да ти го препоръчам, консумативи се намират лесно. Преди две години на Черния петък го взехме за 335евро, от Али експрес, но склада беше в Полша и не сме плащали допълнително ДДС.

# 160
Здравейте. Някой ако има тази прахосмукачка (https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-roboti/Prahosmukach … V-2230TI/p/834432), моля нека даде мнение. Прахосмукачката е от технополис на марката Sencor.

# 161
  • София
Здравейте, отзиви за navaggio?

# 162
Ако изучавах всеки сектор, преди да си купя уред, не трябва да ходя на работа Simple Smile.
Повечето модификации на един и същ уред, включително мобилните телефони, са маркетингови трикове за създаване на богата продуктова гама.
Определи си бюджет и сравнявай модели, които попадат в него.
Имам приятелка, която има китайски робот за 250 лв и е безкрайно доволна от него за чистене на къща с две котки. Няма моп.
На мен такъв не би ми вършил работата, защото държах на моп. Мъжът ми ме би го избрал, защото не е "Марков" и няма автоматично картографиране, не говори и тн.
Изборът е продукт на нуждите, бюджета и суетата. И четенето на темата отначало със сигурност дава много информация.
Може ли марка на този добър робот за 250 лв. Аз чета темата и много се чудя дали изобщо някакъв робот ще ми върши работа вкъщи и хич не ми се дават много пари, ако евентуално се реша. Нямам претенции да прави карти или да е марков, а само да чисто както трябва, включително и килим... Благодаря предварително! Simple Smile

# 163
  • София
Момичета, на колко % батерия роботът ви спира... при мен се случва нещо. На 50% батерия роботът спира и изгасва. Трябва да го занеса и да го сложа на станцията ....

# 164
  • Русе
Умряла батерия? Sad

Общи условия

Активация на акаунт