СЕДМИ КЛАС - 18.07 - 25.07 - По-доброто класиране - Второто!

• 59 054
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • в очите на дъщеря ми
Здравейте, къде точно ще се публикуват свободните места, може  ли линк ?
На страницата на съответното РУО!

# 661
Здравейте, къде точно ще се публикуват свободните места, може  ли линк ?

Ето тук, ако става въпрос за София - град:
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8- … 0%bb%d0%b0%d1%81/

# 662

Ще имат спектакли в Несебър, няколко групи са,  то сериозна работа било, ти да видиш.Аз нямах идея.
  http://nessebarinfo.com/novinite/2022/07/22/teatralen-fest/  
И аз имам представител там. Grinning Сериозна група са.
 Късмет на чакащите трето класиране.

# 663
Здравейте, къде точно ще се публикуват свободните места, може  ли линк ?

Ето тук, ако става въпрос за София - град:
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b8- … 0%bb%d0%b0%d1%81/
Благодаря за това... Тъкмо го гледах, бавят се със свободните места за трето класиране, а сроковете са кратки...
Не знам как издържат нервите на хората🤕 Аз се побъркам от нетърпение... Хем става въпрос за близки, а не за собствено дете 🤯

# 664
Успех на всички,участващи в трето класиране.

# 665
  • Сф

Ще имат спектакли в Несебър, няколко групи са,  то сериозна работа било, ти да видиш.Аз нямах идея.
  http://nessebarinfo.com/novinite/2022/07/22/teatralen-fest/  
И аз имам представител там. Grinning Сериозна група са.
 Късмет на чакащите трето класиране.
А така, остана и да се сдушат и от едно училище да са и ми отече ПЛАНЪТ за местене евентуално.

Скрит текст:
Да ви кажа, светът е малък. Моята , от 5 ти клас си харесва едно момче, младеж, сервитьор във виден ресторант. Не ходим често, но скоро бяхме и само се гледат тия двамата бе! Изнамери го по фейса и това е. Обаче вчера се обажда, ден 1 ви и ми вика- " Мамо, мамо , ако знаеш кой е тук! Видях го в един / пред ресторант. Махнахме си. Ооо, мамо, А. е тук! " Обаче я е срам да говорят, той е голям все пак. Сигурно ще минава всеки ден . JoyJoy
И аз искам да хвърля поглед на 3 то..

# 666
А така, остана и да се сдушат и от едно училище да са и ми отече ПЛАНЪТ за местене евентуално.
Ха ха, то обаче на Несебър е брат му, та може Планът да проработи.

# 667
Здравейте! Зная, че за трето класиране се подреждат желанията отново, т. е. на база свободните места. Как става това, не намирам опция да редя желания, може би трябва да изчакам да ги обявят?Това, че детето е записано на второ класиране, но хвърляме по един поглед и към трето, има ли значение?

# 668
Здравейте! Зная, че за трето класиране се подреждат желанията отново, т. е. на база свободните места. Как става това, не намирам опция да редя желания, може би трябва да изчакам да ги обявят?Това, че детето е записано на второ класиране, но хвърляме по един поглед и към трето, има ли значение?
               Да да ви допусне до класиране трябва да не сте записани.Ако се отпишете ще можете да кандидатствате през системата - кликваш на 3-то класиране и редиш желания от свободните места.По същия начин ,като при първо.
               ПП.Пропуснах - понеже закъсняват с внасяне на изменение статута на детето най-добре е да отидете в у-ще-гнездо с документите,който сте изтеглили.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 12:08 от Didia

# 669
  • София
Има от гледна точка, че няма да можеш през системата. Трябва да отидеш да отпишеш детето от мястото, където  е записано и после със документите да отидеш и да подадеш, ако сте си харесали нещо в училищно гнездо. Поне преди две години така процедирах аз с едната близначка.

# 670
В графика пише, че желания ще се редят на 26 и 27 юли. Днес само трябва да обявят свободните места, което може да се случи до края на дена.

# 671
  • София
В самата система под Класиране/Трети етап си пише:
За III класиране е важно да знаете:
1. Записаните на 1 и 2 класиране, но желаещи да участвате за свободните места за 3 етап на класиране следва да изтеглят оригинала на свидетелството за основно образование, от училището в което са записани.
Подаването на заявление за 3 етап на класиране се извършва в училищата-гнезда при представяне на оригинала на свидетелството за основно образование.
Учениците, които не са приети на 1 и 2 класиране могат да подадат заявление за свободните места за 3 етап на класиране и on-line.
2. За участие в трето класиране, трябва да се подаде ново заявление през системата онлайн. В него вие ще може да подредите нови желания за класиране само за паралелки, в които има останали след второ класиране свободни места.

Не са го доразписали, но мисля, че онлайн подават и приетите на първо/второ, но незаписали се. Поне приятели преди 2 години така направиха.

# 672
В някои училища на сайтовете са обявени свободни места за трето класиране....но не и на сайта на РУО

# 673
Кои училища са си обявили свободните места? За някои от софийските ли става дума....аз не виждам в някой сайт да са посочени - поне тези които следя. Може ли линк?

# 674

Общи условия

Активация на акаунт