Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 936
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, имате ли спомен от минали години кога Икеа правят намаление на легла и подматрачни рамки? Предстои ми покупка на такива неща и се чудя да чакам ли още известно време, че не е толкова спешно.
То да чакаш, ама читавите легла отдавна нямат наличност, та не знам в намаление ще ги заредят ли изобщо.

# 376
  • Велико Търново
Някой с впечатление от употребата на това лвгло
https://www.ikea.bg/products/beds/double-king-size-beds/double-b … 8x208-sm/69268893
Притеснява ме, да не би да е много хилав метала и да не издържа тежки гости. Ние с ММ сме слаби, но ще го слагаме в стаята за гости и се чудим ако ни дойде някой едрогабатитен, дали ще издържи Simple Smile

# 377
  • София
Аз от няколко месеца такова дебнене правя в Икеа, борбата е за наличност при мен, не за намаление. Вчера излезе една рамка за гардероба, онзи ден врати, днес панти, луднах направо - преди работа първо сайта на Икеа проверявам:)

# 378
Да,а най кофти е като излиза по 1 продукт наличен и с то само в онлайн магазина и без опция за взимане от място и трябва да плащаш доставка за всеки артикул естествено тк не искаш да рискуваш пак да свърши и естествено не са налични всимки за да платиш доставка наведнъж😡
Някой поръчва ли монтаж скоро с новата фирма?Накъде вървят датите и нещо различно има ли?
Благодаря

# 379
Не разчитайте на сайта. Ние днес ходихме за гардероб PAX. Част от нещата, които в сайта пише, че не са налични, ги имаше. При това в огромно количество. За други - пише, че има бройки, оператор по телефона ми потвърди също, а на място нямаше. И не са изкупени в момента, тази бройка си стои от седмици непроменена и бяхме първи след отварянето.
Едните рафтове пък ги има в онлайн магазина, но не е активна опцията за поръчка до магазин. А не ми се поръчват до адрес, защото са тежки и хем трябва да платя доставка, хем да ги влача аз до асансьора, защото мъжът ми през деня не е вкъщи.
Казаха, че след 15.09. ще има ново зареждане. Дано успеем да ги хванем тогава.

А най-смешното е, че едни чекмеджета ги гоня из цяла България. Нямаше ги в София, имаше ги във Варна. Бяхме на почивка там, отиваме да ги купим, свършили, имали ги само в магазина в София. Връщаме се в София, няма ги, но пък има 5 бройки във Варна Trollface

# 380
Някой с легло MALM /180*200/? Чудя се до колко дебел матрак ще стои добре, не сме го сглобили и ми е трудно да определя.

# 381
  • In transit
Нашия МАЛМ е 160/200. Матракът ни е доста дебел, над 31см и стои много добре.

# 382
А с какъв матрак сте? Уж гледам на Тед разни, но пак е трудно да се определи кои са най-качествени.

# 383
  • Beyond the Frontiers
Някой с легло MALM /180*200/? Чудя се до колко дебел матрак ще стои добре, не сме го сглобили и ми е трудно да определя.
Аз съм с такъв. Матракът също е икейски, но не помня модела. Висок е. На мен лично ми е чудесно така, защото съм висока.

# 384
Ние имаме 160/200 и 180/200. И двата матрака са дебели над 25 см. Според мен с по-дебел е по-добре, в смисъл между 25 и 31 см е идеално.
На 160/200 матракът е този
https://www.ikea.com/au/en/p/hoevag-pocket-sprung-mattress-firm- … rk-grey-20244530/
На 180/200 е този
https://matracite.promo/dm-cosmopolitan-italianski-anatomichen-d … enosim-top-matrak

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 13:25 от Анонимен

# 385
  • In transit
А с какъв матрак сте? Уж гледам на Тед разни, но пак е трудно да се определи кои са най-качествени.
Икейски е, не помня модела, но мисля, че не се предлага вече...ще погледна после. Иначе е покетпакет и отгоре дебел слой мемори пяна.

# 386
Нашият Malm е 180/ 200 и е с 2×90 см.матраци от Юск. Мисля, че са около или над 25 см.матраците. Леглото става с всякакъв вид матрак.
Момичета, направила съм поръчка на 2 пуфа от онлайн магазина на Икея.
Още на 13.08. Имаше наличности от тях навсякъде, но ги поръчах онлайн.
От тогава, вече два пъти звъня и никой не може да ми каже, кога ще ги доставят.
Всеки път "предават запитване" на фирмата " която ще ги достави" и стана почти месец не мога да ги получа.
Към кого мога да се обърна...

# 387
Работи ли големият ресторант в софийската Икеа?

# 388
# 389
Момичета, направила съм поръчка на 2 пуфа от онлайн магазина на Икея.
Още на 13.08. Имаше наличности от тях навсякъде, но ги поръчах онлайн.
От тогава, вече два пъти звъня и никой не може да ми каже, кога ще ги доставят.
Всеки път "предават запитване" на фирмата " която ще ги достави" и стана почти месец не мога да ги получа.
Към кого мога да се обърна...
Имах подобен проблем миналата година. Пробвах и с оператори, и с жалба по мейла, нищо не помогна. Накрая ми казаха, че са загубили поръчката. Изненадващо пристигна след месец и нещо.
Ако можеш, вземи си ги от физическия магазин и откажи поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт