Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 931
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • In transit
Икейските двойни завивки и пликове са с размери 220/240. Предполагам е западно европейски (северен) стандарт, защото и комплектите на Н&M са със същите размери. Ще са ви големи. Освен, ако не си купите икейска завивка.
С вашия размер 200/220 трябва да търсите по други магазини.

# 361
  • Варна
40см отгоре са си множко, ще халтавят.

# 362
Икейските двойни завивки и пликове са с размери 220/240. Предполагам е западно европейски (северен) стандарт, защото и комплектите на Н&M са със същите размери. Ще са ви големи. Освен, ако не си купите икейска завивка.
Ами уж този размер се води кинг сайз по европа, но на много места е различен . Аз съм с икейска и ми е зорно да намирам чаршафи.

# 363
200/220 ви трябва.
Хубаво, качествено спално бельо тук https://interiority.bg/spalno-belio-c-21.html?gclid=Cj0KCQjwpeaY … DBCMaAvq5EALw_wcB

# 364
Може да се стеснят - ясно ми е, че не всеки има възможност да го направи сам, но все пак.

# 365
При положение, че има предостатъчно избор в точно този размер, да купиш по-големи и да ги преправяш? Не разбирам... 🙄

# 366
Въпрос на цена/качество/дизайн. Аз лично не съм намерила на друго място нещо, което да ми харесва повече на вид, да ме устройва като състав и плътност и да е на близка цена.

# 367
Наскоро ми се наложи да купувам спално бельо, завивки и възглавници за ново жилище и това, което ми направи впечатление е, че фирма с фирма нямат еднакъв стандарт. Юск, Икеа, Зара и т.н. на повечето размери имат разминавания, тук-там да имат съвпадение. Накрая се спрях на фирма, където ми допадна завивката и оттам си взех останалите неща.

# 368
  • In transit
Ами уж този размер се води кинг сайз по европа, но на много места е различен . Аз съм с икейска и ми е зорно да намирам чаршафи.
Разгледай чаршафите в сайта на Н&M. Отлично качество са, страхотен памук. Всичките са ми техни и съм много доволна. По намаленията ги пускат на супер цени. Техните са с калъфки 50х60см, като икейските.

# 369
  • Варна
Аз съм много доволна от Gold-a на Jysk и като размери са стандартни. Аз взимам два единични комплекта, защото не мога да деля завивка.

# 370
  • София-Младост
За Jysk наблюденията са ми, че са си по друг европейски стандарт.

# 371
  • София
И аз от този сайт взех няколко комплекта. Нямам забележки досега.

# 372
  • Варна
За Jysk наблюденията са ми, че са си по друг европейски стандарт.
Единичните са 140/200, двойните 200/220

# 373
  • София
Здравейте, имате ли спомен от минали години кога Икеа правят намаление на легла и подматрачни рамки? Предстои ми покупка на такива неща и се чудя да чакам ли още известно време, че не е толкова спешно.

# 374
Аз очаквам да увеличат повечето продукти.Пантите ми изчезнаха от наличност и след 2 дни се появиха с нова цена.

Общи условия

Активация на акаунт