Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 887
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря много. Тази втората на живо красиво ли изглежда?
Mikkey добра е комбинацията, но ако може и фирмата и цвета да ми кажете.
Ghibli ако знам името може и да я намеря някъде втора употреба.
При мен драмата е,че трябва да е 120 см. дълга с опция да се разпъва. 130см.най- много в сгънато състояние.
Относно столовете от кои сте по- доволни, и кои си заслужава да купя, те зи

Или тези

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 22:12 от mileneira

# 226
https://www.ikea.com/cz/en/p/stornaes-extendable-table-antique-stain-40176846/

Stornas се казваше масата, спомних си. Навремето много тъгувах, бях си я харесала, но докато се наканим да купим, тя изчезна от магазина... Мисля, че на снимките е тя.

Аз не харесвам Ekedalen,  повърхността като усещане ми е много пластмасова.

# 227
Тази от Юск като я намалят за мен е супер. Поне е дървена, не талашит и докарва визията от снимката максимално, но по-маликият размер пак е голям - 150 см
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-masi/kukhnenski-masi/kukh … hage-90x150-sm-db

# 228
  • In transit
Mileneira, от този магазин я бяхме купили, само, че от физическия им магазина във Варна. Незнам в кой град си, но ако имат магазин в твоя град, може да я видиш на живо. https://shop.mebelirudi-an.com/product/raztegatelna-masa-milano
и тук я намерих: https://www.mebelikomfort.com/trapezna-masa-milano.html#variant=7843 Пише, че производителя е Релакс Троян. Като цвят мисля, че беше череша. Защото е една идея, по-тъмна от столовете. Но пък гледам, че имат доста цветове и ще може да си избереш и по-подходящ. В доста мебелни магазини ги продават тези маси, само трябва да се разходиш да видиш.
Като размер е 120 х 80см. Разтяга се до 150см. И ние търсихме да е по-малка, за да не заема прекалено много място. Всички други, които ми харесаха бяха огромни просто.

# 229
  • Варна
Този модел столове и ние взехме, но в бяло и от Jysk за 70лв. Пет пъти ходихме да ги гледаме, оглеждаме, да търсим разлики и в крайна сметка решихме, че няма. На 70 бяха намалени, но не съм сигурна колко им е редовната цена.
Относно вратите защо не съм взела с панти - ами имам проект, дали са ми номера и си следя тях. Дали са ми панти отделно, врати отделно, пантите съм ги взела, с изключение на ъгловата и дебна вратите по номера, който са ми дали. Не съм предполага, че може да ги има налични заедно с пантите и нито жената, която прави проекта да ме светне, нито всички служители, които питах в последствие, та даже пусках запитване преди два дни и от там казаха само, че не знаят. Докато им науча всичките схеми обзаведох вече...
То аз тези с пантите пак не ги виждам налични, но поне са в сайта и мога да се абонирам.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 09:15 от Didi_Bidi

# 230
Този модел столове и ние взехме, но в бяло и от Jysk за 70лв. Пет пъти ходихме да ги гледаме, оглеждаме, да търсим разлики и в крайна сметка решихме, че няма. На 70 бяха намалени, но не съм сигурна колко им е редовната цена.
Относно вратите защо не съм взела с панти - ами имам проект, дали са ми номера и си следя тях. Дали са ми панти отделно, врати отделно, пантите съм ги взела, с изключение на ъгловата и дебна вратите по номера, който са ми дали. Не съм предполага, че може да ги има налични заедно с пантите и нито жената, която прави проекта да ме светне, нито всички служители, които питах в последствие, та даже пусках запитване преди два дни и от там казаха само, че не знаят. Докато им науча всичките схеми обзаведох вече...
То аз тези с пантите пак не ги виждам налични, но поне са в сайта и мога да се абонирам.
Защо не звъннете/пишете да питате има ли ги налични в София (в профила пише, че сте от Варна) и да поръчате с доставка чрез Еконт ако ги има. Ще излезе по-евтино и бързо от доставка от чужбина?

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 10:33 от drago_2008

# 231
  • София-Младост
Според вас, когато ми дава наличност в магазин Икеа София :1, имат предвид и изложената мостра. Т.е. само тя е налична?

# 232
  • In transit
Ала-Бала, да...и мострите ги дава като наличност. Имах подобен проблем с една лампа...пишеше, че има 26 броя във Варна, а после се оказа, че това са 26 мостри!!! и не могат да ми продадат нито една.

Диди, послушай Драго и си купи само вратите, същите са като твоите. разликата е, че твоите са с панти, наличните в БГ са без...пантите на Икеа са на Блум, както са ти писали и са напълно съвместими. Не се занимавай с гимнастики от Европа, че ако ги чукнат някъде по пътя и ги нарянят ще се ядосваш само.
И не се доверявай на 100% на консултатите на Икеа, на мен ми направиха много калпав проект за кухня. След това сама си направих проекта и си сглобихме по него кухнята. А за пакс не бих си помислила даже някой друг да ми прави проект. И сама можеш в сайта на Икеа да си направиш всички проекти.

# 233
За какво да звъни - 27 бр. има в София

# 234
  • Варна
Аз не ги виждам налични тези врати, за които говорите. Пише че няма бройки нито във Варна, нито в София. Аз ли гледам грешен линк?

# 235
  • Пловдив
Аз не ги виждам налични тези врати, за които говорите. Пише че няма бройки нито във Варна, нито в София. Аз ли гледам грешен линк?

# 236
Някой имал ли е проблем с доставка от Икеа?
Поръчах няколко неща преди вече повече от 10 дни, пиша им, успях след няколко позвънявания да се свържа - казват ми само, че ще проверят и нищо повече.
Някакъв съвет как да процедирам?

# 237
Аз имах забавяне и по телефона нищо не ми казаха, освен че поръчката е приета. На 9тия ден мисля, получих поръчката. В сайта още седи на статус приета поръчка. Нещо не им работи системата като хората

# 238
  • Варна
И при мен всички поръчки си остават вовеки със статус "Поръчката е събрана"

# 239
  • Сред мелниците
Сменят фирмата за доставки. Оттам отказа за доставка до магазин и други проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт