Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 915
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте отново!
Въпрос, несвързан с магазина. Някой разглобявал и сглабявал лие отново гардероб РАХ? Издържат ли на такова предизвикателство? Обмислям местене на един 150х205, но ако го разхлобим ще е много по-лесно. Въпросът е дали ще можем да го сглобим без проблеми после.

# 301
Здравейте отново!
Въпрос, несвързан с магазина. Някой разглобявал и сглабявал лие отново гардероб РАХ? Издържат ли на такова предизвикателство? Обмислям местене на един 150х205, но ако го разхлобим ще е много по-лесно. Въпросът е дали ще можем да го сглобим без проблеми после.

Аз лично се отказах от тази идея. Нашият беше 200 на 236. Но и можехме да го оставим. Сега го ползват наемателите на апартамента, а аз си купих нов.

# 302
Здравей,ние сме с тях ,но черния вариант и съответно кухня Kungsbacka.
Харесва ми как изхлежда защото са прибрани и не стърчат,но ми се струва,че поради модела си пост пипам вратичките и се цапат мн,а те са черни.

P.S.Ходих да запазвам час за монтаж казаха,че след 01.09 Икея ще имат нов партньор и да мина д се разбера с него😃Някой да има инфо,беше ми интересно накъде са датите😃

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 17:45 от DTDT5

# 303
  • Deutschland/HE
Здравейте отново!

Да, ние сме разглобявали Рах, местили сме се два пъти и сме пренасяли 3 гардероба, спалня Малм, 3 скрина Малм и леглата на децата, май Хемнес бяха. Няма никакви пробреми и си ги ползваме все още.

# 304
Някой забелязал ли е тенденция при пускане на офертата за безплатна доставка. Гледам, че е имало на 10 август и се чудя ще до чакам ли пак или да прежаля едни 120лв за доставка

# 305
Здравей,ние сме с тях ,но черния вариант и съответно кухня Kungsbacka.
Харесва ми как изхлежда защото са прибрани и не стърчат,но ми се струва,че поради модела си пост пипам вратичките и се цапат мн,а те са черни.

P.S.Ходих да запазвам час за монтаж казаха,че след 01.09 Икея ще имат нов партньор и да мина д се разбера с него😃Някой да има инфо,беше ми интересно накъде са датите😃

Здравей, на нас ни казаха същото, да звънна след 1 Септември, сменяли партньора. Момчетата, които ни доставиха кухнята(те са от същата фирма като монтажа), казаха, че чували най-различни абсурдни слухове. Реших да бъда настоятелна и да пиша мейл, това беше в началото на август. Дадоха ми дата от тази фирма за последната седмица на септември, вече съм платила монтажа. Честно казано не знам към този момент дали дават часове или изкарах късмет, но съветвам да пишете един мейл да проверите. Комуникацията беше бавна и до последния момент не бях сигурна дали ще може да спазим датата, отне около 3 седмици всичко, тъй като ми отговаряха през няколко дни, но пък бяха доста мили. На нас ни липсват чекмеджета, но реших да рискувам, но всъщност препоръчват чекмеджетата да са налични, за да може да ги регулират, ако не пристигнат ще го мислим Simple Smile

# 306
  • Велико Търново
Обикновено от 8 до 11то число на месеца, един от всички дни, пускат безплатна доставка до зони 2 и 3.
Тенденцията съм я забелязала от повече от година вече Simple Smile в общи линии доставка на икеа не съм плащала от доста време. Трупам си харесвани неща и щом стигнат 300лв, чакам началото на месеца да дебна деня.
Естествено, надявайки се да са налични...

# 307
  • Пловдив
Уф да се оплача! Проблемите ми с Икея продължават!
След като от поръчката отпреди две седмици няма и следа, продължава да стои със статус "на път"и последвало звънене от моя страна, днес получавам имейл, че е анулирана и ще ми върнат парите. В поръчката е рамката за гардероба, почти всички други части вече са вкъщи. А сега излиза, че рамката в този размер са я махнали изцяло от асортимента! Направо не знам какво да правя! Стаята е освободена от старите мебели, след като успях да поръчам и като ми излезе поръчката със статус "на път". Дрехите са в кашони и е ужасно неудобно вече. Направо съм бясна!
А другите неща за гардероба - врати и аксесоари са вкъщи от 10.08. Разбрах, че 40 дни е срокът за връщане. Не знам да ги връщам ли сега и да търся друг вариант за гардероб, да чакам ли и колко ще чакам за рамка? Уффф!

# 308
Тази рамка и във физически магазин ли я няма? Чак пък толкова да е специална. Щом има врати за нея, не би трябвало да е отлистена. Коя е?

# 309
  • Пловдив
100/35/236, бяло - съвсем обикновено и неспециално

Не знам за физическия магазин в София, онлайн няма как да проверя, нито да си я взема оттам. Тук имаме само център за поръчки, където нищо не могат да ми кажат.

# 310
  • In transit
100/35/236, бяло - съвсем обикновено и неспециално

Не знам за физическия магазин в София, онлайн няма как да проверя, нито да си я взема оттам. Тук имаме само център за поръчки, където нищо не могат да ми кажат.
https://www.ikea.bg/products/wardrobes/pax-wardrobes/pax-frames/ … 5x236-sm/00214572

Може да го поръчаш, има го наличен.

# 311
Коя е рамката? PAX? С тези размери трябва да е тя - има я и онлайн, и в двата магазина

# 312
  • Пловдив
Ха! Два пъти преглеждах рамките и я нямаше, сигурна съм. Имаше само 50/35/236
Ще поръчам. Благодаря!

# 313
Отделно във физическия магазин в София пише че имат 22 бройки.

# 314
  • In transit
Ха! Два пъти преглеждах рамките и я нямаше, сигурна съм. Имаше само 50/35/236
Ще поръчам. Благодаря!
Ако си го търсила по номер е напълно възможно. Август месец, като заредят новите колекции често сменят и номерата на стари артикули. Така, че търсете по име, не по номер.

Общи условия

Активация на акаунт