Време е за ИКЕА! - Тема 38

• 36 569
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Да ви попитам за онази промоция с 11-те% отстъпка. От коя дата започваше промоцията? Знам, че беше до 29 (или 30-ти).09. Обаче кога стратира? Че аз май съм се минала с покупка един ден по-рано...

# 691
  • София
от 19 до 29 септември

# 692
Да, прецакала съм се... Аз направих две поупки - на 17.09  и 18.09. Няма какво да чакам ваучери...Макар втората да я доставиха чак на 27-ми, предполагам се брои денят на покупка...Каквото е - това е!

# 693
  • В къЩи.
Здравейте,за пръв път ще поръчвам и искам да попитам дали съм разбрала правилно - доставят само до адрес,а не до офис на Еконт или Спиди?

# 694
  • София
Здравейте,за пръв път ще поръчвам и искам да попитам дали съм разбрала правилно - доставят само до адрес,а не до офис на Еконт или Спиди?

Има и опция "офис на партньор" и си пише за кой град къде е.

# 695
За съжаление трябва да върна част от поръчката си, тъй като съм объркала размерите на някои неща. Още са неразопаковани.
1. Знаете ли дали мога да я върна в Център за поръчки Пловдив, при положение че я получих с доставка до адрес?
2. Какво се случва с отстъпката при следващо пазаруване, като сега трябва да ми възстановят част от сумата и стойността на отстъпката вече няма да е същата?

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 01:51 от Raffaella_

# 696
  • Пловдив
Да ,може да се върне в центъра в Пловдив .
Ако за върнатите артикули е ползвана отстъпка ,то я разпределят процентно върху всяка поръчка .Ако ,връщате артикул ,за който по-късно получавате отстъпка от друга покупка ,незнам как се процедира .Веднъж ми се случи ,но всичко бе толкова объркано ,по наша вина ,че незнам дали и те не се объркаха и не ни приспаднаха  нищо от последващия ваучер за отстъпка .
Всъщност ,  хипотетично ако купиш артикули за 100лв ,получиш 11% за следващ продукт и ги оползотвориш ,а по-късно върнеш артикул от първата заявка от 100те лв. ,  ми е странно как отреагирва Икеа .

# 697
Всъщност ,  хипотетично ако купиш артикули за 100лв ,получиш 11% за следващ продукт и ги оползотвориш ,а по-късно върнеш артикул от първата заявка от 100те лв. ,  ми е странно как отреагирва Икеа .

Именно, и аз затова се зачудих.

Супер, че мога да ги върна в центъра за поръчки. За съжаление правилния размер не е наличен, но...дано скоро да бъде. Тъкмо се похвалих онзи ден колко безпроблемно ми мина поръчката и доставката, то пък аз съм си объркала размерите.

# 698
Да ,може да се върне в центъра в Пловдив .
Ако за върнатите артикули е ползвана отстъпка ,то я разпределят процентно върху всяка поръчка .Ако ,връщате артикул ,за който по-късно получавате отстъпка от друга покупка ,незнам как се процедира .Веднъж ми се случи ,но всичко бе толкова объркано ,по наша вина ,че незнам дали и те не се объркаха и не ни приспаднаха  нищо от последващия ваучер за отстъпка .

Дават ти ваучер или връщат пари в размер на реално заплатената сума (с приспадната отстъпка), дори и да не си си оползотворил ваучера.
И като допълнине: връщат пари само ако си платил кеш, ако си платил с карта и връщаш стока парите ги връщат по сметката на картата. Но кога ще стане това и дали няма да бере човек ядове не се знае, затова ние в тези случиа си взимаме ваучер.

# 699
  • Варна
Имаме ли някаква информация кога ще презаредят секцията с бюра? Около 15 септ се поизчерпаха сигурно 80% от нещата и още си е май така.

# 700
Аз получих код на мейла, който да приложа при следващата покупка и да ми приспадне 11-те процента. Но сега като върна половината неща тези 11 процента вече би трябвало да имат друга стойност и съответно да анулират ваучера и да ми пратят нов, с новата стойност. Но какво става ако вече съм го използвала. Не че е голяма драма, просто се чудя на глас.

# 701
  • Варна
Еми ползвай си го, едва ли някой ще ти дири сметка за използван вече ваучер.

# 702
  • София-Младост
Защо нещо, което го има налично в магазин, не може да се поръча онлайн, се чудя.

# 703
  • Варна
Отиваш на място, поръчваш, плащаш и чак след това връщаш каквото трябва. Платено ли е веднъж, много ме съмнява да си искат обратно пари. Единствения вариант е да ги приспаднат после като ти връщат парите за върнатата стока, но ми се струва че няма да издребнеят толкова.

# 704
  • София
Аз получих код на мейла, който да приложа при следващата покупка и да ми приспадне 11-те процента. Но сега като върна половината неща тези 11 процента вече би трябвало да имат друга стойност и съответно да анулират ваучера и да ми пратят нов, с новата стойност. Но какво става ако вече съм го използвала. Не че е голяма драма, просто се чудя на глас.

На предна такава промоция ми се случи - купих неща, дадоха ми ваучер, после връщах от тях и ми върнаха по-малка сума - казаха, че съм получила ваучер и затова цената на върнатите се пресмята минус процентите на ваучера. А него дали съм го ползвала или не - няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт