На море в България 2022г.! - 3

• 70 421
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Лайка, почти същото море имахме и ние с мъжа ми 😂 И ние бяхме разпределени той с голямото дете, аз с бебето. Тъжно е, но такъв е животът, няма как да оставим децата, ще пораснат.
Смятам, че цената ви е супер.Аз далеч не мога да изкажа такива суперлативи.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 08:10 от Bubolita88

# 556
...То така или иначе децата са твърде малки, за да имат спомени от почивката. И без море могат...
Moрето не е само спомени. Доста повече дава, не само за децата.

# 557
  • Берлин
И ние направихме 10-дневно море в Бг. С две думи- прилично. Взехме къща във в.з.Червенка в Черноморец. Плаж на къмпинг Черноморец и от тази страна на Градина. Чадъри и шезлонги съответно по 7 и 8 лв, цаца 8.50, бира 3.50, пържени картофи 6. Не бих повторила района- мръсно, никаква инфраструктура, едно голямо нищо. Беше ни важна вилата -6 спални с басейн, двор и директен изход към двора, че сме мама мия. Ползваме дните за море в Бг, за да прекараме време с родата, та в това отношение беше супер. Иначе 3 родителски двойки (татко и свекър ми след инсулт), брат ми със семейството си (тъща му + тийн и бебе на 2м),  и ние. 😂😂😂 Веселба. Вилата по 325 лв.на ден. Обзавеждане от соца, страхотен двор, най-мръсната кухня , която съм виждала. Гергана се казва и всъщност е перфектна за такива шантави компании като нашата. Мисля, че районът на Черноморец е заспал някъде в късния соц и не е мръднал. За бюджетна и тиха (ама много тиха) почивка става. Не съм се вторачвала в нищо, защото ми беше важно да съм с нашите и най-вече с татко.
...
Изчетох трите теми от тази година (донесох си ковид от Бг и няма какво друго да правя в леглото). За следващото лято (живи и здрави) почнах да оглеждам. Групата и периодът остават същите. Търся all in с прилични условия и да се вмъкна до 100 лв + - на човек. Впечатлиха ме коментарите за Хелените, Маджестик и Св.Димитър. На юг ще е така или иначе.
Стана цял роман, но, сори. Можете ли да ми помогнете с инфо къде, кога и как става с ранни записвания, че никога не съм ползвала бг агенции и посредници? Благодаря за търпението

# 558
На св.  Димитър можеш и директно да звъннеш,  към януари.

# 559
  • Берлин
Storm, мисля, че твоят коментар ме насочи натам. Достъпно ли е за възрастен човек с бастун (разстояние до плажа, до басейн, стълби)? Благодаря

# 560
Storm, мисля, че твоят коментар ме насочи натам. Достъпно ли е за възрастен човек с бастун (разстояние до плажа, до басейн, стълби)? Благодаря
Ако не те притеснява това, че хотелът е извън града, че плажът е неохраняем и само в едната част пред чадърите му в морето няма камъни, то като човек с двигателни проблеми, за който близостта до плажа и лесният му достъп са от най-голямо значение,  бих ти препоръчала хотел Марина Сандс до Обзор. Не мога да знам какви ще са цените за лято 2023г., но за тази година с ранни резервации, направени директно в хотела още през ноември 2021г. бяха повече от добри. Почивах от 9-ти юли. 2-ма възрастни в двойна делукс стая със страничен изглед море, за 7 нощувки на база ултра ол инклузив платих 1540 лв., или по 110 лв. но човек. Синът ми почива от 20-ти август, 2-ма възрастни + 1 дете на 3.5 г. , в делукс стая 2+1, изглед басейн също за 7 нощувки на УОИ плати 1400 лв., или по 100 лв. на човек. Детето се настанява безплатно. За втора година почивах в хотела. Всичко беше без забележки.  При резервация през хотела, в случай на промяна на дати и при липса на свободни места, депозита не се възстановява, а остава за следващ сезон. Може да се резервира и през ТА. Аз от години ползвам Съни турс и съм много доволна. През тях обаче за тази година цената ми излизаше по-висока, но пък има възможност за безплатно анулиране. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/

# 561
  • Берлин
Фаталина, благодаря. Локацията не е нашата, на юг ни е по-удобно, защото сборният пункт ни е Пловдив. Иначе цена/условия в предложения от теб вариант са супер. Продължавам да чета из нета. Стигна ли до 3 хотела, почвам да дебна как да постигна най-добрата цена 😂

# 562
  • Sofia
Стана цял роман, но, сори. Можете ли да ми помогнете с инфо къде, кога и как става с ранни записвания, че никога не съм ползвала бг агенции и посредници? Благодаря за търпението

Аз мога да споделя опит с две агенции:

https://www.holidayplanet.bg/ - ползвах ги два пъти по препоръки от темата за Дюни. Според мен са от по-малките агенции, но обслужването е топ. Работила съм и аз с клиенти и мейли и тази агенция ме впечатли с винаги бърза реакция, точни отговори, коректни съвети какво да избера, като цяло мисля, че градят име с добро обслужване. Дават и допълнителни отстъпки. Имаше и доста други доволни от тях съфорумки.

visit.bg  - от най-големите са, безкраен избор, имат система за резервация, отговор, всичко автоматизирано. Не съм имала проблеми, не мога да кажа нищо лошо, просто има усещане, че си влязъл в матрицата и всичко върви по шаблонния ред без много мисъл, което не е нещо лошо де.

# 563
  • Sofia
Съни турс (visit.bg) нещо не ме кефят. Два пъти правих опити да резервирам през тях, и двата пъти ме издразниха. Първият път беше обаждане с конкретен въпрос, преди да резервирам. Сърдит женски глас  ми отговори - "на сайта ни пише всичко госпожо, четете"! Приключих! Вторият беше преди да резервирам за този септември в Дюни. Бяхме на плажа и не ми се пишеха имейли, обадих им се, като казах, къде, кога, и колко дни искаме да почиваме. Помолих за цена, мацката отново беше нелюбезна, получих следния отговор - "такава информация по телефона не даваме, изпратете ни имейл". Е, за втори път приключих, този път окончателно. Резервирах през Холидей планет, бяха любезни, дано всичко да е наред.

# 564
И аз похвалвем Холидей Планет,  при Съни турс липсва отношение... както някой по-горе писа - утъпкали са си пътеката и някак по инерция вървят там нещата. Мен не ме кефят 🤪
От Амигос травъл също съм доволна.

# 565
до басейн да,  но самия басейн в дълбока част е с метални стълби.  До плажа се върви към 200 метра и поне 100 по дървена скара през дюните.  За Перла -  с кола.

Като чета за гръцките и турски плажове,  май и догодина ще съм в БГ.  И аз гледах оферти за Турция и като пише пясъчно-каменист плаж,  не стигам до екстрите на хотела или цена.

# 566
  • Берлин
Благодаря на всички за насоките и уточненията. А кога започват ранните записвания?
Storm, плажната ивица на Тр е необятна- за 15 години по 2 почивки минимум имам- не се отказвай. Има отлични плажове, виж темата На море в Тр и първите постове в старите теми, поддържани от Марги- инфото е там и е много полезно, както и указанията на Роже в последната тема - как да се самоорганизираме.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 21:34 от PAPURCHE MEHURCHE

# 567
Съни турс работят с резервационна форма, която е под всяка оферта за хотел. Става изключително лесно и бързо. Не пиша никакви имели и не звъня по телефони. Пускам няколко резервации и която ме устройва само я потвърждавам. Също ползвам допълнителна отстъпка като дългогодишен клиент.
Papurche, за Обзор пътуваме по маршрут Тракия - Българово - Сл. бряг - Обзор.

# 568
  • There I was on a July morning
Аз само от Съни турс съм резервирала досега. От много години ги ползвам.
В интерес на истината, досега не ми се е налагало да променям дати и да анулирам вече платени резервации и не знам как биха реагирали в такъв случай. За мен, това е една атестация за добра агенция - да са гъвкави в подобни ситуации. Дали са любезни, усмихнати и т.н. не ме вълнува особено, стига да не са откровено груби и нахални и да си вършат работата. Имала съм и случаи на резервации в последният момент и са реагирали достатъчно бързо и адекватно.

# 569
  • Sofia
Фаталина, наясно съм, че почти всичко е описано под офертата. Имам едно, две нещица на които държа, и ги уточнявам винаги преди да резервирам. Не знам, Съни турс сигурно са коректни, от доста години са на пазара, явно аз нямам късмет с тях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт