На море в България 2022г.! - 3

• 70 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Многооо ми хареса този Воя, ще го следя и аз, зависи в какви цени ще си повярват. Сега за есената ваканция от 29.10 Марково ми обявиха цена от 800 лева за задължително 3 дни. Та ще видим българския хотелиер какви ще ги измисли.
Лично аз се двоумя - Турция, Египет или България (Влас, Слънчев бряг, Несебър, а може и северното черноморие, ако пуснат евтини самолетни билети, но в никакъв случай Приморско).Само живи и здрави да сме.

# 646
  • В.Търново
Аз съм в чуденка. Малкият ми син тази тодина за последно ще се класира в някои хотели като дете. Стана на 13г и хваща "последния влак". Няма голям избор с хотели за деца до 14г.

# 647
  • Sofia
Нещо не съм много обнадеждена, все си мисля, че цените за следващия сезон ще са УАУ. Щом едното Марково за 3 дни иска 800 лв.. Не е лош хотелът, но не е и нещо кой знае какво.

П.С. За каква стая е тази цена?

# 648
Ние и децата в частност сме много доволни от престоя тази година в Дюни през юни и Топола Скайс през август. Особено в Топола Скайс не скучаха и за минута. Много им допадна цялостната концепция / аквапарк, въжена градина, басейни и няколко площадки за игра/. Зависи какви цени ще обявят. Тази година запазих още декември през Съни Турс. Тепърва започвам да проучвам Турция и се чудя при евентуална невъзможност за пътуване в последния момент тази застраховка, която е Отмяна на пътуване колко оскъпява пакета и какво точно включва.

# 649
Нещо не съм много обнадеждена, все си мисля, че цените за следващия сезон ще са УАУ. Щом едното Марково за 3 дни иска 800 лв.. Не е лош хотелът, но не е и нещо кой знае какво.

П.С. За каква стая е тази цена?
Двойна с балкон за двама възрастни (детето вече се брои възрастен, а планът беше да отидем само ние двамата).
Ако ще е море в БГ искам хотел с пързалка/ки. Детето може и да е на 15, но все още си иска пързалки.

# 650
  • Sofia
Благодаря, Storm. Simple Smile

# 651
  • софия
Тази година пропуснахме БГ морето, макар аз да го харесвам. Догодина едното със сигурност ще е в Гърция, за второто ще реша като събера впечатления от Турция след 10 дни.

# 652
Тя моята е "и трите, дедо попе" 🤣
Юни - Анталия, в края на юли - БГ, края на август - Гърция 😁
Така беше тази година и, ако сме здрави и всичко е наред, се надявам така да е и догодина. За жалост, ако се наложи нещо да отпадне, то това май ще е точно нашето море... ще видим. Има време - ще следя и решавам. 🙃

# 653
Колебая се между Св.Влас да наема апартамент близо до плажа с морска гледка без изхранване и Турция за началото на лятото. За края на лятото мисля Гърция. В разгара на сезона не ми се почива никъде, то не е за ходене и заради шум и навалица и заради бесни цени и заради непоносима жега.

# 654
5-6 дни в Бг, някъде с аквапарк, заради децата и после само Гърция, може би и тя ще ни омръзне, но засега ни допада.

# 655
  • There I was on a July morning
Може би ще избера Дюни в топ сезона и Гърция в началото/края на лятото.
И едно поздравче от Йонийско море, където сезонът още не е приключил.

# 656
  • Sofia
Дилянка, приятна почивка и да споделиш после. Simple Smile

# 657
  • Берлин
Аз не съм се ориентирала къде ще е българското ни море. Докато открия подходящото място и...ще дойде Коледа. Дано не изпусна ранните записвания 😂

# 658
Здравейте.От кога започват ранните записвания  за лято 2023г.?И кой е най-добрият сайт за оферти(да се търсят хотели в БГ) .Благодаря.

# 659
  • Sofia
Люсил, трудно е да се каже, затова първо си харесвам хотела и после търся кой може да ми го предложи на най-добрата цена и условия за анулиране. Понякога това е агенция, друг път е директна резервация през сайта на хотела. Живи хора сме, всичко се случва и затова ми е важно, какви са сроковете, в които мога да сменя, или анулирам резервацията. Дали ще ми поискат 30, 50 или 100% предварително, не е от особено значение, важно е да мога да се откажа и да ми върнат сумата, ако се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт