Отговори
# 1 860
Липсва толерантност в нашето общество. Разнообразието и нашите различия са истинско богатство. Трябва да се приемаме един друг такива каквито сме-без снизходителни коментари и злобни подмятания. Хората се оценят само по постъпките дали  са добри или лоши, другото е въпрос на усещане, желание и вкус.

# 1 861
Агент, на мен ми харесва повече първата рокля, с малки резерви към ръкавите, втората имам почти същата в бяло Joy ( за перачката)но с по - прибрани ръкави и не я нося, глася я за плажна.

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 09:46 от silver pearl

# 1 862
И аз не за роклите.
На първата принта ми харесва, но наистина на модела му има нещо не както трябва в ръкавите, деколтето. Дори на манкенката не стои добре.
Втората е разкошен цвят, обаче ръкавите са абсолютно неприемливи.

Въпроса е на теб как ти стоят обаче, защо не се снимаш с тях?

# 1 863
Копче, ти нямаше ли подобна на кадявата рокле на Агента?
И на 2 те не ми харесват деколтетата. Особено квадратни аз не харесвам.
Но всичко зависи от това как стоят на теб. На моделите почти винаги има нещо преекспонирано, неестествено.

# 1 864
christina1980, случва се да се ядосвам понякога като чета книги/статии/анализи/реклами Grinning

Дискусията за мъжа, избирането му и това как определя жената ми се струва безмислена. Може би за практични жени, които имат ясна визия какво точно искат от живота (примерно семейство, две деца, къща, вила, яхта, зимна и лятна почивка, Х пари месечен бюджет и т.н.) избора на мъж е по-осъзнат, но за други
Скрит текст:
“.....някой ден любовта падаше неочаквано на главата на някого като каменна плоча от покрив...... Гледах стръмните покриви и се опитвах да проумея как би могла оттам любовта да ти падне на главата. Къде беше тя? Къде стоеше, преди да падне, и как се търкулваше неочаквано върху главата на човека?” И.Кадаре, "Хроника на камък"
е чиста емоция, аморе, не можеш да дишаш без човека, следва скоростна сватба и т.н.
Гледате в една посока? - Да, към леглото Grinning

BadKarma зададе много хубави въпроси, можеше да стане интересна дискусия

На Копче роклята с кафяво/бял животински десен е много красива.

# 1 865
Винаги съм се пазила да не се оженя водена само от дива страст Simple Smile))

Благодаря за мненията, не ми стояха много зле, но го нямаше момента на "хммм, всъщност това не е никак зле!" Ерго пътуват обратно!

# 1 866
Ал, мен конкретно мнението на Аня по този въпрос ме интересуваше, защото нейният виртуален образ ме впечатлява, а и я познавам само от тук, не съм я чела в други теми. Тя обаче предпочете да не се изкаже. Иначе с мъжете както и с  роклите е въпрос на вкус.

# 1 867
  • пустинята Гоби
Истината е някъде посредата - и за филърите и подобренията, и за мъжете.

Рокля, ако питаш мен, по-лесно се избира, пък и може да имаш 10 и да ги въртиш, да не ти омръзват.

# 1 868
То така и с мъжете е.

# 1 869
  • София
Копче, ти нямаше ли подобна на кадявата рокле на Агента?
И на 2 те не ми харесват деколтетата. Особено квадратни аз не харесвам.
Но всичко зависи от товга как стоят на теб. На моделите почти винаги има нещо преекспонирано, неестествено.
Мда! Много си наблюдателна! 😊
Харесвам принта на първата рокля и бих носила такава.
Втората рокля може и да има предимства, но така показана върху момиче, което носи 3 номера по голяма от размера си, не ми харесва. Цветът само продава!

# 1 870
  • Варна / UK
Браво на Kopche за набиранията! А като няма лост, и беседката е лост Joy
Скрит текст:
Надявам се докато снимах да не са ме видели комшиите  Grinning
Хайде, кой още ще се включи в pull-up/chin-up предизвикателството Grinning ?
Не мога да насмогна на темите, които сте подхванали.
Филъри, ботокси още не са ми на дневен ред - дотук както съм се избръчкала - си се харесвам. За по-нататък ще видим какво още ще провисне и т.н. Joy и ще действам според зависи. На две години махам разни бенки и брадавички по шия и деколте - много, и много бързо се появяват - за края на октомври това планирам за дерматолог. Ще боря и мелазмата на челото (с мазила), отървах я... снимките са от днес и от средата на юли някъде...
Скрит текст:
За мъжете - аз съм с втори брак - доста по-осъзнат избор от първия. (Някой път като го тресне по главата керемидата ли беше Joy, човек има късмет, някой път се оказва със сцепена глава... Винаги има риск.)

# 1 871
Агент, аз харесвам и двете рокли, повече синята. Струва ми се, че втората е от много мек и тънък плат и се губи форма? Но ми харесва.

# 1 872
Руската стилистка,която някой беше постнал ,каза че буфан ръкавите са актуални тази есен.

# 1 873
  • София
Дами, мисля, че ще си поръчам тази пола
Скрит текст:
Ще ме разубедите ли? Като дължина ще ми дойде точно колкото ми отива, имам обаче коремче и по-скоро то ме притеснява.

# 1 874
Аз имам подобна пола, само че дължината и е малко под коляното. Не харесвам толкова къси поли, но много харесвам кожени поли, имам три и живот и здраве като застудее, ще ви ги демонстрирам.

Общи условия

Активация на акаунт