Отговори
# 2 055
Разбира се, че е най-важно човек сам да се харесва, но за много хора одобрението на близките или партньора е важно. Ако партньорът не одобрява, на много хора ще им стане неудобно и ще се чувстват, вероятно, недостатъчно привлекателни в очите на другия. Нормално е това да ги потиска.

# 2 056
  • София
Магни,  по-късата коса изглежда по-здрава и по-гъста. Много ми харасва така. Дори още бих скъсила, точно толкова колкото да може да се връзва с ластик на опашчица ниско долу. Бретони харесвам.  И те си имат предимства. Корените от израстването на косата не личат толкова много и боядистването може да се позабави.

# 2 057
[
Скрит текст:
quote author=sl link=topic=1468324.msg45211381#msg45211381 date=1661338677]
И кожата се изчиства , и контура   на лицето се "дърпа"  и падналия клепач се повдига....
Но ако се върнат старите навици всичко се връща отново
С кое? Може ли линк към този режим? Благодаря!
Само да уточня, че не са временни диети, за сваляне на килограми .
Житния Режим на Учителя
https://jr.bratstvoto.net/
Лечебния глад на Лидия Ковачева.
https://knizhen-pazar.net/sold_products/books/1046367-tselebniyat-glad
[/quote]
Много благодаря! Въпросът ми беше по-скоро не за свалянето на кг, слаба съм, но ми е интересно кой режим е повлиял на контура, аз там имам проблем - леко увисване на лицето в долната част. И понеже не искам филъри, а за лифтинг май ми е рано още, не пречи да пробвам режима. Той поне няма да навреди. С кой от двата постигнахте този резултат?

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 22:41 от SitaraB

# 2 058
Ако партньорът не одобрява, на много хора ще им стане неудобно и ще се чувстват, вероятно, недостатъчно привлекателни в очите на другия. Нормално е това да ги потиска.
Ако мнението на човека до теб те потиска има нещо сбъркано във отношенията за мен. Аз имам свободата да определям външния си вид, но ми харесва той да бъде одобряван от половинката ми. И не става изобщо на въпрос, че не ме е харесал с по-къса коса, а че ме харесва повече с по-дълга. Но имам абсолютната подкрепа да е каквато аз избера. Това важи за всичките ми избори. Изначално ме е избрал за това което съм, детайлите няма как да повлиаят на отношенията ни. Ако ще и с гола глава да тръгна. Аз пък се радвам на одобрението, което виждам когато ме погледне. Така че нещата не са еднопосочни, а до взаимност.

# 2 059
  • някъде под слънцето...
Аз също минавам за слаба.
Предупредих , че това не са  "бързи "диети.
Ако проучиш двата режима ще разбереш защо и как е се осъществява "подмладявянето" .За Житния режим  на Учителя има достатъчно  информация  от Бялото братство .Книгите на Лидия Ковачева могат да се намерят в  PDF формат..
Няма как да обясня цяла философия в един пост, меко казано е несериозно и ще бъде огромна липса на уважение към Учителя и Лидия Ковачева .
По принцип винаги съм била фанатичка на тема козметика и процедури, така, че смея да твърдя че съм успяла да забавя процесите на стареене.
След който и да е от двата режима се забелязва видимо изпъване на лицето и "отваряне на окото".Кожата става блестяща  и визуално смъквам поне 5 години, но като всяка а една терапия , за акумулиране и подсилване на ефекта, трябва да се повтори.
Ако те интересува, пробвай  и ще видиш резултата от поърво лице, но трябва да знаеш какво и защо правиш.
Освен  двата режима правя и мниго други козметични  процедури, за стегнат контур.
Грижата е комплексна.

Магни, вскак си хубава .Heart

На мен косата ми е голяма мъка.Единствената  генетична даденост , която някога съм харесвала у себе си.
По гривата ме разпознаваха от  500 м.Без да преувеличавам, съпругът ми,  с който  вече се познаваахме, по онова време ,  ме видял от терасата им  да си чакам на автобусната спирка  и побързал да мине да ме веме уж   "случайно от  там". После спираката я закриха, за да няма и други  "пострадали Simple Smile  .
Сега перушината ми е останала наполовина, въпреки, че пия добавки и правя терапии.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 09:19 от sl

# 2 060
Не мога да се съглася, че теглото и фигурата зависят единствено от нашите усилия. Всичко е ген и здравословно състояние, възраст. С усилия - упражнения, диети, може да се постигне нещо, но срещу природата си няма как да вървим.

Аз пък не мога да се съглася с това! От 18 годишна съм около 57 кг! И така вече 30 години. Родих преди 2 години.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 23:03 от G.Savova

# 2 061
Родила си на 46?

# 2 062
MagniМ, +10, напълно споделям мнението ти!

# 2 063
Не мога да се съглася, че теглото и фигурата зависят единствено от нашите усилия. Всичко е ген и здравословно състояние, възраст. С усилия - упражнения, диети, може да се постигне нещо, но срещу природата си няма как да вървим.

Аз пък не мога да се съглася с това! От 18 годишна съм около 57 кг! И така вече 30 години. Родих преди 2 години.

Савова, тази марка клинчета правят чудеса с фигурата Wink Фитнес инструктори са ме питали какви са, а те не се впечатляват, виждали са всичко почти 😉 На колко си родила, че ми стана любопитно?

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 23:12 от AnMary

# 2 064
От малкото снимки, които съм виждала на Савова бях абсолютно сигурна, че не е на повече от 34-36.
За жена на тази възраст и с малко дете, изглеждаш много повече от добре! Съвсем чистосърдечно се възхитих. ❤
Да бе, този корем клинчето го направи. Как ли пък не.

# 2 065
  • пустинята Гоби
И аз искрено се възхитих. Страхотно изглеждаш, Савова и то не само заради гена. И аз го имам този ген, ама мързелът взема превес и нещата излизат извън релси след определена възраст.

# 2 066
От малкото снимки, които съм виждала на Савова бях абсолютно сигурна, че не е на повече от 34-36.
За жена на тази възраст и с малко дете, изглеждаш много повече от добре! Съвсем чистосърдечно се възхитих. ❤
Да бе, този корем клинчето го направи. Как ли пък не.

Разбира се, че не е само клинчето, но тези са много добри! От личен опит го казвам!

# 2 067
Savova, каква марка е клинчето? Видях те, но не обърнах внимание. Коремът и раменете ти ме разсеяха.

# 2 068
  • някъде под слънцето...
Клинчето е ясно, но раменете?
Или там е фотошоп?

# 2 069
Sl, естествено че Фотошоп. Дори не бях се сетила Joy.

Общи условия

Активация на акаунт