На вън вятър дърветата брули, а ние чакаме бебчета през ЮЛИ

• 14 328
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мили мами,
хайде и аз да се поразпиша при вас...до сега само ви четях Simple Smile
За протокола - първа бременност Embarassed
На мен до сега абсолютно нищо ми няма...дори понякога се чудя дали наистина нещо в мен расте Simple Smile, но сме се разбрали с доктора преди празниците, около 24-и да ида и да видим сърчице...дай боже Flutter
Не мога да кажа че ми се прияжда, но...кантара показва около 2кг отгоре ooooh!
дори днес ходих да си търся панталон, че стария ме стяга...при 44 номер нормално....сега се вместих в 48  ooooh! ooooh! ooooh!
това за сега от мен...
спокойна и хубава седмица  Heart Eyes

# 46
  • sf
оу, за тия килограми не ми се мисли! сега съм 76 и сестрата ме предупреди, че повече от 15 не трябва да кача за цялата бременност! а как ще стане това, не ми се мисли. не че ям много, а по-скоро никакъв режим. сутрин баничка, защото ми е най-бързо и лесно. цял ден карам на некви вафли, бисквити, а вечер ям като за последно. е то не прасе, ами цял слон ще стана!  Embarassed

# 47
  • София
Хехе спокойно мамита, ще се търкаляме задружно.  Joy
Не се безпокойте, във форума "Красива мама" е пълно с всякакви диетки и други такива, тъй че дерзайте, важното е бебите да са добре, а съпрузите/мъжете ще ни изтърпят малко да сме по-овалени пък после ще се вталим  Mr. Green

# 48
Хехе спокойно мамита, ще се търкаляме задружно.  Joy
Не се безпокойте, във форума "Красива мама" е пълно с всякакви диетки и други такива, тъй че дерзайте, важното е бебите да са добре, а съпрузите/мъжете ще ни изтърпят малко да сме по-овалени пък после ще се вталим  Mr. Green
Той моя мъж реши че може да беменее с мен  hahaha

# 49
И аз съм качила 2 кг,уж ми се гади,уж не ми се яде,ама съм си качила.Не ми се иска от сега ама няма начин,после ще му мислим.Мен днес ме наболява корема ниско дилу в дясно,дали е нещо лошо?

# 50
За Анджела и за всички мами мога да споделя следното. Моята докторка ми обясни, че нашият организъм е съставен 75% от вода. На бебо организма е 95% вода. По този повод сега трябва да пием най-малко по 3 литра течности на ден. Не само вода-може и компоти и айран и всичко, което ни се пие. Тя ми е казала, че такива болки като на Анджела а и аз ги имам днес цял ден трябва да минат след изпиване бързо на поне половин литър сок от компот - задължително сладка течност. Аз й се обадих днес точно заради тези болки и първият въпрос, който ми зададе беше колко течности съм изпила. Ако не минат до половин час пак такава доза сладка течност. Дано съм успяла да помогна. Аз също още не съм го правила. Моята болка е все едно нещо ме боцва в яйчника за секунда. После минава. И скоро пак се повтаря.
Чао за сега от мен. Пишете и вие как се справяте с тези болки. А и да ви попитам моите гърди бяха ужасно болезнени. От днес вече не са толкова - 10 седмица и 6 дни е моят бебо. Дали е нормално, че забравих да попитам доки.  newsm78

# 51
Честно казано нашия тати понатрупа преди мен,  Laughing но не съм му казала да не се засегне.

# 52
  • София
Там-там и моя качва много бързо,яде,ходи до магазина купува а на мен нищо не ми се яде и кой го изяжда..?Онази вечер така се нахрани,че се уплаших Shocked,а сутринта ме кара да се мерим-аз с 1 кг отгоре а той с 3кг за седмица.Ще му прехвърлям едното Grinning

# 53
  • Sofia
здравейте мами и бебчовци!
ние тази седмица казахме на моите родители, че ще стават баба и дядо и те така се зарадваха милите! а брат ми и сестра ми не можеха да повярват!
за килцата - важни са да не стават много. хапвайте повече плодове, зеленчуци, пилешко месо, мляко - полезни храни.
при мен килцата също са 2 (ама по-скоро клоня към 3  Confused ) и гледам да хапвам повечко плодове.

ние с нашия татко също май ще си имаме проблем, въпреки че той внимава какво яде, ама все пак - вече ме конкурира на корем  Grinning
bima, при мен гърдите също вече не са толкова болезнени. само ако легна по корем или при по-силен натиск ме понаболяват. друг е въпросът, че трябва да ходя да си купувам нови сутиени - че вече само 1 ми става.

# 54
Здравейте,мили мами!  bouquet
Казвам се Десислава на 30г. съм и термина ми е на 19.07.07г., това ми е втора бременност, имам дъщеря на 2г. и 3м.
Приятна вечер!

# 55
Здравейте и от мен! Аз съм Мариана, на 27 г. , първа бременност, термин - 30.07.2007 Simple Smile
Отдавна ви чета, но едва сега се включвам по темата за килограмите.  От няколко години не съм напълнявала, поддържам все едни и същи килограми напълно неволно, но откакто съм бременна, съм качила цели 2 кг. И аз си мислех, че още  е рано, но както разбирам от повечето от вас, явно това е нормално. Да се надяваме, че ще забавим темпото с качването на килограмите, защото така както е тръгнало... до 9 месец ще е  newsm78 ...
Пожелавам на всички лека и приятна бременност!   bouquet

# 56
  • София
Аз пък нямам кантар.  Twisted Evil

# 57
Добро утро!
Поздравявям новите мами, newsm51!
По въпроса с килаграмите, мога да ви кажа че аз не смея да се кача на кантар, защото  доста ми се яде и съответно си хапвам,аз също се плаша ако я карам така докъде ще стигна,но пък мисля че ще се оправа.При първата си бреминност качих 30кг   Blush и да ви кажа доста бързо след това успях да се възстановя Peace,а пък относно това колко трябва да се качи ,мисля че не може да се каже точно 12 или 15 кг, защото всеки организъм си е индивидуален и понася по различен начин бреминноста, затова не се притеснявайте много и естествено не се и отпускайте,хапвайте каквото ви се яде но умерено и повече движение, разходки, че дори и упражнения.
За сега чао, че все пак съм на работа, а имим излизане, като се върна дано да сте по активни. newsm10

# 58
Добро утро и добре дошли на новите мами, желая ви леко бременеене.
Аз да ви се оплача, сутринта в трамвая така ме смачкаха, ча чак ми причерня. Сега на моменти ме присвива много коремчето, но не вярвам да е от тази сутрин.
Лек и безпроблемен ден.

# 59
  • София
Добро утро и от мен мили коремчета Simple Smile
Добре дошли на новите коремчета лека бременност и от мен!  Hug
Аз гледам Ани, да поседявам като пътувам, защото ми е неприятно (и не отсега) да ме мачкат в градския транспорт. Проблемът ми е в миризмите там- вй Богу, като ме лъхне на задух и какво ли не, просто ми иде да си ходя пеша до нас, но ми е студено! Sad
Иначе за коремчето и болката ниско долу- не знаех за многото течности, но да ви кажа аз по принцип не пия много, а от 2 седмици се наливам непрестанно, не знам защо, просто все едно нещо ме кара отвътре. Явно имало за какво.
Но пък все още ми се гади сутрин особено, без да повръщам и бюста все още ми е доста напрегнат ( а както и някой каза по-горе, скоро ще се ходи на пазар за сутиени че положението нараства заплашително, за радост голяма на тати  Embarassed Joy)
Много се отплеснах да обяснявам  Embarassed
Хубаво денче на всички, пълно с най- хубавите емоции!!!

Общи условия

Активация на акаунт