Ходите ли на събирания на класа?

• 5 105
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Ходих няколко пъти, догодина ще е поредната ... Ще я пропусна.
Миналата година се събрахме на по питие 4 съученички и в един момент стигнахме до политика... Едната дама така побесня, че не харесваме Слави... Беше около поредния му провал. Би с юмрук по масата, сочи с пръст, нарежда, обяснява, проповядва..., беше страшно. Няма да ходя повече, такива сцени са ми излишни.

# 61
Сигурно са й дошли повече питиетата. И ниежсе събираме три приятелки от училище, едната като удари две-три водки и започва да се пали на тема как ББ е разсипал България. В общи линии си я знаем и гледаме да заобикаляме темата.

# 62
Боже, въобще не засегнахме нито темата за политическите ни пристрастия, нито ваксинационния ни статус. Но пък завършихме в един бар, че успяхме и друга компания да приобщим към нас.

# 63
  • Great Britain
Ходих няколко пъти, догодина ще е поредната ... Ще я пропусна.
Миналата година се събрахме на по питие 4 съученички и в един момент стигнахме до политика... Едната дама така побесня, че не харесваме Слави... Беше около поредния му провал. Би с юмрук по масата, сочи с пръст, нарежда, обяснява, проповядва..., беше страшно. Няма да ходя повече, такива сцени са ми излишни.
Описанието е един път.Напуши ме смях рано сутринта.

# 64
Боже, въобще не засегнахме нито темата за политическите ни пристрастия, нито ваксинационния ни статус. Но пък завършихме в един бар, че успяхме и друга компания да приобщим към нас.
Точно. Интелигентните хора не питат и не коментират такива неща.

# 65
Аз под среща на класа не разбирам събиране на 3- 4 съученички на по питие. За мен това означава: подготовка, идват поне 25 човека или повече, кани се класната въпреки напредналата й възраст, резервират се ресторант, след това бар. Всичко е на ниво. На всеки 5 години. Както писах, не ходя последните години, защото не ми е интересно.

# 66
При нас такава е срещата на випуска - официална дата един месец предварително, резервации, покани на учители... Срещата само на класа е малко по-лежерна.

# 67
  • Между гори и планини
Не, с тези от гимназията не сме се и събирали. С приятелките с които бяхме близки в училище, все още си контактуваме, Месинджър, телефон. Другите не ме интересуват.
Два пъти ходих на среща със съучениците си от 1 до 7 клас, някак си с тях ми беше по хубаво, детски спомени. Някои от тях са си останали приятели.
Майка ми е на 76г и преди ковида се срещаха с класа си всяка година, с някои от съученичките си е приятелка още. Няма нищо задължително, ако на човек му е приятно - ходи.

# 68
  • София
Нямам причина да ходя по такива. Нищо, което ще видя там, не е толкова важно, че да си загубя времето.

# 69
Гимназията - първото събиране беше, докато работех на морето и май имах наряд на летището в този ден. Всеки случай не отидох. За второ събиране не съм получавала покана. Май не съм била истински близка с никого, защото доста бързо се отсвирихме един-друг и не се търсим. Не мисля, че бих отишла, дори да получа покана.
Университета - бяха ама буквално като от американска тийн комедия - наколко групички кифли, няколко групички натегачи, няколко самосиндикални (аз съм от тях). Дори не помня имената и лицата им. Със сигурност не бих отишла, даже ще си помисля, че някой се бъзика с мен, ако получа покана.

Общи условия

Активация на акаунт