Лидл 166 - августовска жежка

• 77 306
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Sofia
Това масло на Pilos,от купона 150г. за 1ст.,  някой виждал ли го е? При нас има само 250гр. от този вид и след това,до него са био маслото и другите немски
Такава разфасовка не съм виждала. 125г са малките масла.

# 1 006
Да, така изглеждаха и при нас вишните и после изчезнаха...🙄

# 1 007
Това масло на Pilos,от купона 150г. за 1ст.,  някой виждал ли го е?
Те точно за това пускат този купон, защото не е наличен никъде.Satisfied

До сега не съм имала купон който да мога да използвам. Винаги го няма.
Единственото от което успй да се възползвам е бонбони за РД. Но то беше нещо като намалено но далеч не  без пари.

Вчера минахме набързо 15 минути преди затваряне. Попаднахме на намалени шунки дулано от скъпите  и още два вида месеца с изтичащ срок след седмица. Имаше доволно пакети и ние взехме повечко. Днес синковецът само обикаля храдилника и тъпче шунка. Хубави са им шунките на дулано., но ако не са намалени цените им хапят.

# 1 008
Единственото от което успй да се възползвам е бонбони за РД. Но то беше нещо като намалено но далеч не  без пари.
Бонбоните(и виното) за рожден ден ги дават за 1ст.,което си е без пари

# 1 009
  • Sofia
Единственото от което успй да се възползвам е бонбони за РД. Но то беше нещо като намалено но далеч не  без пари.
Бонбоните(и виното) за рожден ден ги дават за 1ст.,което си е без пари
Така си е.

# 1 010
Така е, за рд са по 1 ст. Може би е било за някой друг празник- 8-ми март, имен ден...🤔

# 1 011
  • In transit
Вишните от снимката на Лена, имат знак X, точно под баркода на етикета. Явно наистина са отлистени.

# 1 012
Колко жалко, ако ги отлистват, тези вишни бяха хубави. Пак изчезват хубавите им продукти, за които си заслужава точно до тази верига да ходиш, а се появяват разни боклучиви родни марки (като отношението не е към родното, а конкретните марки, има родно производство, което уважавам и купувам- но не от Л, защото там просто го няма).

# 1 013
В Т-маркет има замразени вишни. Хубави са, но са 400 гр, не 450 гр, а цената преди време беше 3,99 лв, а не 3,49 лв...🙄 Освен това, трябва специално да ходя до Т-маркет, което ми се случва само в краен случай или за конкретен продукт...

# 1 014
И във Ф. сигурно има такива, ама тези в Л. бяха проверено хубави, а пък сега вместо на тях да оставя някаква сума за пазаруване, тя ще отиде към друго  място.

# 1 015
  • София
В лидл на Скобелев имаше масло Pilos 125 gr. ( годност до някой октомври 2022)

# 1 016
  • София
Вчера ми се случи да закупя намалена риба с оранжев етикет с цена 6.11лв , а на бележката след това установих ,че е таксувана на 13.50 - 4.06 лв , което я прави на цена от 9.44лв , много се ядосах , не заради минималната разлика в цената , а за това ,че лъжат.

# 1 017
По-миналата седмица бях купила на два пъти артикули, вече претеглени и с написана на опаковката цена...Обаче на касовата бележка излизаха с по 1 ст. повече като цена. Много ми е странно как става този номер? Примерно цена 1,77 лв по опаковка на каса излизаше 1,78 лв и т.н.
Скрит текст:
В аптеката също съм купувала 6 броя физиологичен разтвор по 41 ст...и накрая- цената 2,47 лв (директно сметнато и без да пише, че примерно хартиеното пликче струва 1 ст или нещо подобно).😄

# 1 018
Вчера ми се случи да закупя намалена риба с оранжев етикет с цена 6.11лв , а на бележката след това установих ,че е таксувана на 13.50 - 4.06 лв , което я прави на цена от 9.44лв , много се ядосах , не заради минималната разлика в цената , а за това ,че лъжат.
Отстъпката им се въвежда ръчно и ако не е видял касиерът и отбележи в касовия бон няма да я ползвате.

# 1 019
Маслото от купона за 0.01лв го има в магазина на бул. Черни връх.

Общи условия

Активация на акаунт