СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 40 829
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Lizi, супер новина! Hug Браво и на девойката, дано си я вземете и нея скоро!

Celesté, честитооо! Hug Голяма изненада днес, само хубави новини в групата! Да ти е много здрава дъщеричката, да хапва и да спинка и да бъде едно спокойно бебче. Heart Нямаме търпение да споделиш подробности.

Бързо и леко възстановяване и на двете ви желая!

# 556
Здравейте и от мен, за моя изненада днес ми изтекоха водите, организирахме се бързо-бързо и.. вече си имаме бебе Simple Smile 3600 е девойката (брей, познаха, че че е голяма), в 37+4 се роди, все пак секцио, но поне си избра датата -  въпреки насрочената за септември. По-късно ще пиша повече, още не мога да асимилирам. 😊
Честита Рожбичка, Селесте . Да расте жива, здрава и нека има щастливи и безгрижни детски дни. Бързо възстановяване на теб. ♥♥♥

# 557
Като ми казаха  на обяд ,  че утре го изписват  се сцепих  да рева,  няколко часа Sweat Smile уж не съм от ревлите,  но много се зарадвах!

Celesté,  честито!  Да ти е живо и здраво  бебчето и бързо възстановяване на теб!

# 558
Честито на ноовото бебче на Селесте и за хубавите новини на Лизи! Стискаме палци скоро и за момата да наддава и да си е вкъщи и тя! Бърза въстановяване и усмивки ви желая момичета😇
А вие другите бременни как сте? Аз утре влизам в 38седмица и завиждам благородно като чета за изтекли води и нови бебчета😍искам и мен скоро да ме осени това чувство. Днес започнах от скука да чета една книга, че това само да скролвам безцелно и да гледам календара ме изморява психически и откачам…

# 559
Celesté, честито бебе! Да е жива и здрава и много да ви радва!
Lizi, скоро ще сте си вкъщи заедно и всичко ще е зад гърба ви.
Аз съм болна. И това, което не ме болеше, вече ме боли. Главоболие, болка в мускулите, запушен нос. Поне нямам Т. Прилича на грип, но пък какъв грип по това време… не намерих комбинирани тестове и взех само за Ковид. Щях да го правя, но забравих и сложих капки за нос.

# 560
Селест,  каква новина само!  Да сте живи и здрави! Аз съм 37+2 и днес имам повече контракции,  да видим дали ще има изненади.. 😁

# 561
Честито Celeste! Бързо възстановяване ви желая!!
Lizi радвам се, че и при вас всичко се развива перфектно!
Стискам палци и на останалите за леко раждане и щастлив финал!

# 562
Здравейте.
Следя ви от скоро, тъй като и аз попадам в септемврийски мами.
Имам дата за планово секцио в началото на Септември.
Днес бях при АГ и ехографът показа тегло 4,152 кг +-0.620 кг. Имайки предвид, че съм 36+4 г.с. малко ме обезпокоиха тези параметри.
Докторката каза, че всичко е наред, но се притесних.
Може ли мнение при Вас как е? Как се движат бебчетата?

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 22:08 от mirka07

# 563
  • София
Ейй, много хубаво!честито! Все повече ще има оттук нататък.
Аз днес се влачих буквално до 3 магазина да търся бели блузи с дълъг ръкав по фиизческо на децата, не намерих, но като седнах след това кръстът ми пулсираше-адски неприятно усещане! За никъде не съм😄

# 564
Бели блузи взех от декатлон. Добър е памукът.
Ейй, много хубаво!честито! Все повече ще има оттук нататък.
Аз днес се влачих буквално до 3 магазина да търся бели блузи с дълъг ръкав по фиизческо на децата, не намерих, но като седнах след това кръстът ми пулсираше-адски неприятно усещане! За никъде не съм😄

# 565
Селесте, честито бебче! Да расте здрава и щастлива! На теб бързо възстановяване и те очакваме с повече подробности! Simple Smile
Аз днес излязох на вечеря с много близки колежки от работа и се разнообразих. 😀
Относно големината на бебето - моето си върви със седмицата и АГ предвижда да е макс 3,400 за раждането. Ще видим дали ще се сбъднат прогнозите. Секциото ми е планирано за 39г.с точно.

# 566
Момичета, включване от мен. Ако искате да родите в скоро време яжте фурми! Днес разговаряхме с АГ и каза , че това не е мит а самата истина. Предизвиква контракций и раждане. Е истината е , че ще ви кажа дали наистина действат като ги тествам по- дълго време, но определено създават контракций .

# 567
  • София
Аз не мога- забранени са при гестационен диабет😀
Не знам ще успея ли за 3 път да се замъкна до декстлон- бях за маратонки, после ходих да връщам маратонки, че моите 9 годишни госпожици вече са с 39 номер, прескочиха 38ми... и ако тр.пак да обиколя тоя магазин,ще се гръмна. Ще ида до пазара от магазините за бельо. Проблемът е, че те вече са 152 размер и за тях по детските магазини няма вече. В х&м са до 140 обикновените...адски се дразня.

# 568
Пенелопе те така говорят и за ананаса, качването на стълби, дълги разходки, секса и още какво ли не, но ако едно бебе се е закотвили горе в ребрата ти и няма желание да излезе тогава каквото и да ядеш и правиш е без успех😂😂😂Щеше ми се да са верни тези неща, но аз обожавам фурми и цялата си бременноста закусвах фурми с кисело мляко…та освен хиляди пакетчета с фурми и яко захар от тях друг резултат не видях😂😂

# 569
Момичета, чували ли сте, че гаденето, стомашното неразположение и честото ходене по голяма нужда са предвестник на раждането? Днес следобед ми е супер гадно, гади ми се, имам болки горе в стомаха и ходих няколко пъти по голяма нужда..

Общи условия

Активация на акаунт