Термин март 2023 ❤💙 - тема 2

• 42 710
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
аз днес съм на вълна раздвижване 🤸‍♂️ от 28 'юли, 19 ден вече съм на легло, и гърба започна да ме боли, може би и защото работя, та днес от сутринта се чудя само в коя посока да си разтягам ръцете, уж от йога, каквото се сещам, което е само с ръце,
добре че ММ е в офиса днес 😁 на мен ми е смешно само като си представя как изглеждам 😁
Някой ползвал ли е тези ластици за упражнения, дали ако ги ползвам само за ръце ще натоварват корема?

# 166
Във фейсбук имаме две групи,но няма активност. Там има пост за представяне. Аз съм на 34 години,по-близо до 35,от София. Това ще ни е живот и здраве трето дете,имаме две момчета на 5 години и 8 месеца и на 2 години и 3 месеца.

Кг не съм качила,най-много,но даже няма 500 грама,до последно свалям и много се харесвам в тези кг. 162 съм,преди започвах бременностите си от 65,сега съм 59. ☺️

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 13:02 от Irnata_87

# 167
Xrisi.i, аз съм на 33 и живея в София.
Irnata_87, при мен гаденето намаля драстично още преди седмица. На моменти само го имам за кратко. Иначе ме мъчат и ужасни киселини. По последния преглед трябва да съм в 10+2.

# 168
Аз съм на 32, живея в Бургас, съвсем близо до VSSh съм -  10 г.с. + 4 😊

# 169
Момичета, как се справят с гаденето? От сутринта ми започна, още ходя на работа, мога ли да взимам нещо или просто да си остана вкъщи. Просто на моменти отшумява, после се засилва, явно тепърва ще ме почва..

# 170
Аз на гаденето,  което съвсем неочаквано ме застигна съвсем на скоро в 8+6 съ му хванала цаката с половинки Деган.  При мен е само след обед и вечер.  Гледам да изпия една половинка преди да е започнало и въобще не се появява след това.

На 36г. съм, от Велико Търново,  в момента в 9+4гс.  Много дълго чакана бременност- ин  витро.

Аз имам друг въпрос.  Започвате ли вече да мислите за раждането?  Как преценявате за себе си- естествено или секцио?
 Аз супер много се страхувам,  но някак си ми се иска да е естествено.  Сякаш имам някаква вътрешна убеденост, че за мен така ще е по- добре и по- лесно.

# 171
Аз два пъти раждах естествено и сега пак така искам ,вторият път родих с няколко напъна. Но с тази дискова херния може да се наложи секцио,това ще го мисля доста натам,ще питам АГ и ще се консултирам с невролог. Имам страх от пълна упойка,никога не ми е правена,знам,че може и не с пълна,ама някак и това не знам ок ли е, но в момента е толкова рано,а и никой не ми е казал нищо,така че не го мисля.

# 172
Аз винаги съм искала естествено с упойка,но се оказа,че съм с двурога матка и май само секцио може и ми е мн криво.
Страх ме е да се похваля,но аз нямам никакви неразположения вече,в 9 г.с и 4 дни съм,чак се притеснявам нормално ли е или нещо е станало.
Да ви попитам,вашите началници знаят ли.Мен всички ме предупреждават,че трябва да кажа,когато имам документ за регистрация,а аз от тогава ще изляза и в болничен,т.т от днес за утре ще кажа и ще се махна,което е много гадно,но не знам дали да казвам по рано

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 14:00 от Mimsd

# 173
Irnata_87, Mimsd, дано не се налага секцио. Аз първото родих секцио със спинална упойка, защото се наложи по време на раждането. Иначе имам и операция с пълна упойка. Казват даже, че пълната е по-лека от спиналната. Ако има как и аз искам да родя естествено. И мен ме е страх от упойките. Иначе още не мисля за раждането. Надявам се всичко да е наред и да се развива нормално, а за раждането ще мисля накрая. Simple Smile

# 174
Здравейте, момичета,

Чета ви отдавна, но пиша за първи път Blush

В 10+4г.с съм, до скоро се следих в Токуда, но не бях доволна и преминах към д-р Илиева от болница Вита. Много съм доволна засега от лекарката, толкова обстоен преглед досега не съм минавала, пусна ми всички изследвания (защото до момента нищо не ми бяха пускали). Имам леки отклонения в левкоцити и лимфоцити, ще видим на следващия ми преглед 23.08 какво ще каже. До тогава трябва да отида до лаборатория Геника за вродени тромбофилии да изследвам, както и за токсоплазмоза, понеже имам котка Heart

Вие къде се следите, ако сте в София, и къде обмисляте да раждате?

И един глупав въпрос - дали можем да си боядисваме косите, тъй като съм руса и в момента няма да ви казвам на какво приличам Grinning

Хубав ден на всички Heart

# 175
Привет, Нони! Мисля, че това с боядисването може малко на по-късен етап, но нека мамите, които са по-опитни да кажат.
Да те попитам, ново направление за ЖК ли си взе след като смени лекаря?

# 176
lady25, за Деган трябва ли рецепта? Или може да се купи свободно от аптека?

Аз съм на 40, и съм от Варна, от 5 години не живея в България, но някак си не мога да се почувствам от другаде, в съзнанието си съм си от Варна.

Относно раждането -  имам някакъв ужасен страх от естествено раждане, просто панически. Имам две лапароскопии, една хистероскопия, две пункции - някак си от упойки нямам страх. Всякакви прегледи и манупилации " там долу"  ме изпълват с вкаменяващ ужас. Но ... да го докараме до там, ще го мислим. Тук за съжаление мисля, че няма секцио по избор :/

За боядисването - и аз си правя светли кичури, и косата ми е ужасна. Ако позволят пътуване на прегледа на 24-ти, първото нещо, като се прибера за отпуската, ще е да се боядисам 😊

# 177
Привет, Нони! Мисля, че това с боядисването може малко на по-късен етап, но нека мамите, които са по-опитни да кажат.
Да те попитам, ново направление за ЖК ли си взе след като смени лекаря?

Не съм взимала направления, защото за жалост те не работят с НЗОК и всичко е платено.

Взимам фактури и дай боже доп.здравно да ми възстановят някоя друга сума.

Lucie_ - ако може, аз също нямам търпение да се приведа във вид, че в момента няма да коментирам Grinning

# 178
Дегана е изключително сериозно лекарство по рецепта,което влияе на ЦНС,предполагам АГ ви го е изписал

# 179
Нонии, лекарката ли ти препоръча да си направиш тези изследвания?
Ние имаме котка в работата, но не съм правила това изследване. Сега прочетох колко е опасно за бебето. Моят лекар не ми е назначавал никакви изследвания. Сама ходя си пускам, което разбера. До сега съм пускала ПКК, кр. захар, ТСХ, стерилна и обикновена урина. Какви изследвания пускате за тромбофилия и като цяло какви изследвания?

Общи условия

Активация на акаунт