Отговори
# 255
  • Сф
Силвия, ами да ти кажат номера поне, от училището в което е приет. В което е оригинала. Или копие да направят. Трябва ти за нещо. Не би трябвало да откажат, държат оригинал!

# 256
да, благодаря! Иска се номер на документа да се въведе, а аз няма откъде да го взема, и в infopriem го няма. От старото училище ми отказват....
А ако отидеш до училището, където е оригинала и ги помолиш само да го снимаш с телефона си.
Аз това бих направила. Нищо не губиш.

# 257
Силвия, в системата за прием има номер на документ:)
Ако си пазиш логина, пробвай.

# 258
Съвет...махнете ги тия коментари, че някой добро желател, ще вземе да звънне на РУО и ще стане патаклама...
А и от РУО 100 про четат темата...

# 259
Към училището съм тръгнала, казаха, че ще ми го снимат... благодаря за подкрепата! Дано успея да свърша всичко!

# 260
# 261
Силвия, в системата за прием има номер на документ:)
Ако си пазиш логина, пробвай.
Системата не работи вече. И не може да се изтегли никакво инфо оттам. Поне аз не мога.

# 262
  • София
да, благодаря! Иска се номер на документа да се въведе, а аз няма откъде да го взема, и в infopriem го няма. От старото училище ми отказват....
Обадете се на бившият Ви класен ръководител. Може да прояви разбиране и да помогне.

# 263
Добри хора ни пускат фитили, че срокът за подаване на заявленията за еднократната помощ изтичал вече? или до дни. Да знаете нещо подобно? При нас казаха, че ще ги раздават на родителската среща на 08.09. и аз съвеестно чакам, че сме и на почивка, но има впрягащи се.

# 264
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добри хора ни пускат фитили, че срокът за подаване на заявленията за еднократната помощ изтичал вече? или до дни. Да знаете нещо подобно? При нас казаха, че ще ги раздават на родителската среща на 08.09. и аз съвеестно чакам, че сме и на почивка, но има впрягащи се.
срока е 15 октомври

# 265
  • София
Срокът за подаване на документи е 15 октомври.

# 266
Благодаря за отговорите. И аз така знам, но имам подстрекателни авторитети, които чули недочули нещо и пускат фитили и всяват смут и напрежение.

# 267
  • София
И по телевизията няколко пъти казаха 15.10 и по сайтовете пише.
При мен проблем е, че живея в Младост . Не зная защо първо решиха, че в Младост нямаме нужда от данъчни и ги изпратиха до Арена “Армеец”. После решиха, че нямаме нужда и от НОИ и него махнаха. Миналата година решиха, че и от “Социално подпомагане” нямаме нужда и ги изпратиха с “Студентски град”. Не зная от НЗОК дали още имаме нужда или и тях са махнали. Само бюрото по труда ни оставиха и общината.
Някой беше писал, че е подал декларацията онлайн и вече са му платили. Може ли насоки откъде става това.

# 268
# 269
Аз на този адрес подадох без електронен подпис, потвърдиха ми заявлението още на следващия ден.

Общи условия

Активация на акаунт