Промяна на отношенията между син и майка при поява на снаха

• 21 405
  • 442
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ако са в инцестни отношения, нездрава или токсична връзка майка- син и прочие модерности и я е грижа - що да не го прати?

# 196
Авторе, няма ли да дадеш повече подробности? Майката уж прекрасна, тогава защо приятелката е настроена така негативно? Все трябва да има някаква причина, едва ли е просто ей така - за спорта. И това за борбата за внимание са глупости - някакви важни факти се прикриват.

# 197
  • София
Ако не са заедно са на телефона, как какво.
Снася всичко сигурно.
Пък защо вярно осем години се мае в тая връзка….

# 198
Майка ми е добронамерен и толерантен човек, много често и към хора, които въобще не го заслужават. Моето обяснение за ситуацията е стремеж за налагане и борба да няма конкуренция за времето ми. Може би заради предубеждение към синовете на самотна майка и към тези със силна привързаност към майката...
Познавах човек който се вбесяваше че жена му е все с дъщеря им. Той ѝ звъни по телефона тя си зарязала телефона в нейната стая и отишла в стаята на дъщеря си където си откарва един час и той не може да я намери. Дъщерята беше нещо в средата на 20-те, не е нещо тинейджър да кажеш. После тръгнали да правят нещо ама дъщерята се обажда че искала да я закарат някъде и съответно плановете веднага са променят. Не ги знам докъде са стигнали защото той напусна, срещахме се на площадката за пушене. Та ей така дъщерята както си едно мило и добро дете той беше развил в фобия спрямо нея. Виж дали нещо такова не се случва и при вас.

# 199
Ако са в инцестни отношения, нездрава или токсична връзка майка- син и прочие модерности и я е грижа - що да не го прати?
Ако са толкова зле нещата и за осем години връзката ни не се е развила, вместо да го пращам на психолог или психиатър си взимам чантичка и адио.  Нито брак, нито дете, пък ще се опитвам да променям изначално някого... никакъв шанс!

# 200
  • Бургас
Ако не са заедно са на телефона, как какво.
Снася всичко сигурно.
Пък защо вярно осем години се мае в тая връзка….
Ама то си е лично негова работа с кого,какво и колко ще говори по телефона. Изключително тъпо е да се отчита нечие телефонно време или да се “подочуват” разговори. Без значение дали с майката, баба, Пешо, Марин и т.н.

Не знам автора в какви отношения е с майка си, но заплахата на жена му, че щяла да влиза в лудница и тя не е по - розова Simple Smile Нормален човек няма как да изтърси баш това.  
8 години с приливи и отливи. Брояч на свободните часове, заплахи и тропкане с краче за мен са голямо НЕ. Без значение дали изброеното се отнася за майка, хоби и т.н. Голямо и мазно Не.
От мен някой ще изисква толкова нагло точно никога.

# 201
  • София
Спрямо списващия са мненията.
Преди две страници беше друга нагласата.

Толкова за критичнито мислене.

# 202
Приятелката ми се струва фрустрирана, че осем години нямат деца и се чуди как и на кого да си го изкара. Просто предположение.

# 203
  • София
Що, бе. Може да си има дете - него.

# 204
Може да се мъчи да влезе в роля, да.

# 205
Ами те верно за 8 години нищо не са направили - ни брак, ни дете. Но авторът никакъв го няма, за да даде повече информация.

# 206
  • Бургас
Спрямо списващия са мненията.
Преди две страници беше друга нагласата.

Толкова за критичнито мислене.
Точно като се поставя на негово място и ме стяга шапката. Няма начин някой да ми ръси такива заплахи и условия и да се чудя какво да го правя. Шута и да бяга.
rf22 е дал едно много точно мнение. Малко грубо написано, но точно.

# 207
Авторе, няма ли да дадеш повече подробности? Майката уж прекрасна, тогава защо приятелката е настроена така негативно? Все трябва да има някаква причина, едва ли е просто ей така - за спорта. И това за борбата за внимание са глупости - някакви важни факти се прикриват.
Всъщност, има два възможни варианта:
1. Авторът пропуска важни детайли, които биха били доказателство за нездрава и токсична привързаност между него и майка му.
2. Гаджето на автора е комплексирана кокошка, която се бори да "стъпи на врата" на мъжа.
И двата варианта са реалистични. И двата съм ги виждала на живо.

# 208
  • София
Мен пък този потребител ми е ясно слънце изгряло - аз колко съм добър - ще ида на психолог, мама колко е добра - на мравката път прави, моята тръгнала да падладява и аз не знам защо?!? Мир да е, ще ида, ще ида…

# 209
  • София
Никак не ми е логична работата. Мама най-добра, аз най-добър, пък гаджето, с което съм избрал да бъда 8 години, е лудо.
Otus, пишеш, че ти имаш обяснение за ситуацията. Но какво е обяснението на гаджето ти за ситуацията?

Общи условия

Активация на акаунт