УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 826
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 360
Защо да е по-лесно да използвате техните помпи от хигиенна гледна точка? Аз си носех моя и се обаждах да помоля да я стерилизират, не са ми отказвали.

# 361
Това е мое мнение,  за мен беше по-лесно- отивам, ползвам, давам си им шишетата - те ги мият, стерилизират.
А и двойна помпа = двойно по-бързо, а моята е единична.

Защо да е по-лесно да използвате техните помпи от хигиенна гледна точка? Аз си носех моя и се обаждах да помоля да я стерилизират, не са ми отказвали.

# 362
Здравейте. Родих преди няколко месеца в болницата и ми изникна един въпрос към всички, които внимателно са си чели епикризата 🤪 на бебето са дали витамин К  на първи и на трети ден от раждането. Това ли е стандарта при тях, знам, че други пъти се дава 1 капка и има препоръка за още една до месец?

# 363
Казаха ми, че не го пишат, тъй като е невъзможно да се намери в аптеките. Да съм доведяла бебето на профилактичен преглед след месец при тях, за да му дадат още една капка витамин К.

# 364
И на мен ми казаха, че дават на ден 1 и ден 3, защото го няма в аптечната мрежа. Не са ми казвали да водя бебето чак при тях, за да му дават.

Здравейте. Родих преди няколко месеца в болницата и ми изникна един въпрос към всички, които внимателно са си чели епикризата 🤪 на бебето са дали витамин К  на първи и на трети ден от раждането. Това ли е стандарта при тях, знам, че други пъти се дава 1 капка и има препоръка за още една до месец?

# 365
Celesté, преди година ни обясниха, че е изключително важно да се даде още една капка в рамките на първия месец, и тогава се намираше много трудно. Обадете се да попитате за възможностите, предполагам че ще ви обяснят.

# 366
  • до най-прекрасния мъж
В епикризата на дъщеря ми пише, че е дадена 1 капка и ни изписаха с рецепта за още 1 капка на 30ти ден. ММ купи без проблем, но това беше 12.2021 г. Исках да подаря шишенцето, защото е доста и може да се ползва за много деца още, но се оказа, че е годно 30 дни след отварянето. Според мен е по-добре да се дава при преглед от педиатъра или в болницата. Иначе, всеки купува 1 шишенце от 20 лв, за да даде 1 капка и после изхвърля.

# 367
Аз също съм февруари Simple Smile

Кога ще раждате момичета в Селена, аз съм живот и здраве за февруари, не съм от Пловдив и честно казано не съм влизала в болницата никога досега. За. Планирано секцио ще съм.

# 368
Здравейте! Някой знае ли кой е доктор Петров,( Златко или Росен) доктора който замества доктор Минев?

# 369
Мисля ,че е Златко Петров,но прегледите не са в Селена.Всъшност то не е май за тази тема ,но някой наясно ли е в момента как процедира доктор Минев.

# 370
Мисля ,че е Златко Петров,но прегледите не са в Селена.Всъшност то не е май за тази тема ,но някой наясно ли е в момента как процедира доктор Минев.

Благодаря ви все пак! Не вече не са в Селена!

# 371
Да, д-р Златко Петров работи в новия медицински център и той поема пациентките, когато д-р Минев отсъства. Д-р Минев преглежда в медицинския си център, всичко друго прави в Селена.

# 372
Здравейте, дами! Писах в друга тема, но май тук ще е по-добре да си задам въпроса. Знаете ли каква е цената на прегледа при докторите Ангел Ставрев и Магдален Матев? Чудя се към кой да се насоча. Също нещо ориентировъчно като цена, за първоначалния пакет изследвания за мен и мъж ми? Иска ми се да сме подготвени максимално.

# 373
  • Пазарджик
Здравейте, дами! Писах в друга тема, но май тук ще е по-добре да си задам въпроса. Знаете ли каква е цената на прегледа при докторите Ангел Ставрев и Магдален Матев? Чудя се към кой да се насоча. Също нещо ориентировъчно като цена, за първоначалния пакет изследвания за мен и мъж ми? Иска ми се да сме подготвени максимално.
Ангел Ставрев не преглежда вече.При Матев съм плащала от 40 до 70лв зависи как ще премине прегледа.За изследванията зависи какво точно ще ви пусне доктора и дали ще ги правите в тяхната лаборатория или не.

# 374
Здравейте, имам планирано секцио скоро, минах консултация при анестезиолог, беше една дама,д-р Георгиева мисля.
Забравих да питам на операцията пак ли ще е тя или който се падне на смяна в този момент.
Знаете ли?
Нямам никаква предварителна уговорка, освен с моя следящ АГ, който ще първи и секциото

Общи условия

Активация на акаунт