Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове отстъпки предлага сайтът AboutYou.bg?
Какви са очакванията за следващите намаления на сайта AboutYou.bg?
Какви са политиките на AboutYou.bg за връщане на поръчки и използване на отстъпки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове отстъпки предлага сайтът AboutYou.bg?
-
Какви са очакванията за следващите намаления на сайта AboutYou.bg?
-
Какви са политиките на AboutYou.bg за връщане на поръчки и използване на отстъпки?
AboutYou.bg позволява връщане на поръчани артикули, като някои потребители споделят опит с връщания и използване на отстъпки. Някои от тях съобщават за проблеми с връщанията, като например изпускане на намалени артикули и номера, докато други изразяват разочарование от промените в цените на намалените артикули.
-
Какви са препоръките за съхраняване на карта в профила на сайта AboutYou.bg?
-
Имам поръчка от About you, но получих обувки в обикновена кутия, а не в оригиналната. Това нормално ли е?

(сега й дойде сезонът, но не ми харесва как ми стои). Та натиснах без да искам, че заявявам връщане, за да мога да разпечатам документите, но сега не зная колко време ще отнеме на куриера да дойде и дали изобщо съм успяла да го заявя - как мога да разбера? Досега съм връщала само в офис на Еконт. 

Може ли линк?