Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 389
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
Може ли препоръка за задения в Банко, Добринище и разлог с вкесна храна и да не са много скъпи.
В село Баня до Банско, ресторант При Спаска.
В Разлог, ресторант Турската баня.

# 256
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Ресторант Дамяница. Канчево има и в Банско, собственика е един и същ.
По висок клас ресторант Джордж и Мери.

# 257
Рибен ресторант Изворо Hands Ok Hand

# 258
И аз бих препоръчала Изворо- прясна храна, добре приготвено риба, чудесно отношение. Има и кът с еленчета, аквариуми с риби и детски кът с люлка и пързалка.
Не знам как препоръчвате Канчето- евтина пържена и гадна храна. Същото е и Тенекията
Препоръчвам й Каса ди Папи( италиянски ресторант), Бабуч Добринище( българска кухня) , Бански хан. Средни цени, но качествена храна.
За евтини прилични- Алпин Лодж бистро,  Катарино 2 ( между Банско и Добринище в нищото), рибния на Кринец, едно заведение в центъра срещу общината в Баня, заведението в конна база Периволос в Бачево

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 23:45 от JustMila

# 259
  • София
Канчето в Разлог не е точно ресторант. Има вид и обслужване на кръчма, от по-неприятните.

# 260
Аз също търся в Добринище отзиви за добър ресторант, засега препоръчвам и аз Бабуч и Кринец в Банско.

# 261
  • Plovdiv
Много хубав хотел бих ви препоръчала в Банско “Свети Георги” хубава храна, стай просторни , топъл басейн и на прилична цена. Върнах се от там преди 2 седмици.
melody007 моля за малко инфо относно басейна, притеснявам се, че не е голям, става ли пренаселено и температурата наистина ли е около 32 градуса? Храната също ме интересува 😊
Чудя се между този хотел и хотел Сейнт Джордж Палас, моля за отзиви, ако някой го е посещавал скоро.

# 262
Здравейте, моля за по-скорошни (летни) впечатления от Пирин голф. Благодаря
Здравейте, и аз се интересувам от Пирин голф, видях, че имат оферта за All inclusive. Колебая се между него и хотел Русковец в Добринище.

Ние вчера се върнахме от Пирин голф, сега ще се опитам да опиша накратко ситуацията там. Преди повече от месец съм направила и предплатила резервация за Голфа за две нощувки, пристигаме този петък към 16 часа и на рецепцията ни се казва, че няма готова стая за нас, трябва да изчакаме до 17 часа (настаняването им е в 15 часа). Казвам, че сме с малко дете и какво се очаква да правим до тогава, пращат ни на "спа". Получваме заветната стая към 17 часа и о, чудо - непочистена, цялата в бели кучешки косми, в банята няма нито една кърпа и никаква козметика. Заявила съм легълце за детето (изрично написано в резервацията) - и такова няма. Отивам на рецепция да информирам служителя, правим кратка разходка в комплекса и отиваме на басейна с детето. Връщаме се след един час и кърпи и козметика в стаята ни така и не са донесени, а детето трябва да се изкъпе след басейна (на въпросния басейн също нямаше персонал и кърпи). Отивам отново на рецепция, там няколко човека чакат, други се настаняват, отново искам кърпи, господинчото на рецепцията ми казва да се отдръпна, защото настанявал хора..!? Зад мен една млада дама с бебе на ръце проплаква "И мен ме накараха да чакам, поне една кърпа да ми дадат".. !? Въпросният господинчо на рецепцията ми отговаря троснато , че той си бил свършил работата..!? Накрая една камериерка ме води до склада с кърпите и ми дава един комплект.
За целия ни престой никой не посети стаята ни. Тръгнахме си вчера, без да ползваме втората нощувка, изпитах огромно удовлетворение, когато напуснах това място. А това "прекрасно" 5 звездно обслужване получаваш срещу скромната сума от 324 лева на нощувка (включена само закуска).
Миналата година бяхме отново в 5 звездния им хотел и не съм имала никакви оплаквания. Детският кът преди една година беше страхотен - имаше много играчки, от дървените сортери на hape и тн, материали за рисуване, аниматор. Сега детския кът беше напълно празен, само етажерките седяха..!?
Единственото нещо, което намирам за подобрено тази годиина е закуската - много богата и добре презентирана (но може да е била някакво изключение, не се подвеждайте).

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 22:50 от Emilova_85

# 263
  • София
Препоръвам механа Пирин в Добринище, в петък е препоръчително да се направи резервация, има жива музика и е голям купон. Много хубава храна, бързо обслужване и сравнително нормални цени.

# 264
Здравейте,
Ще съм много благодарна ако споделите
впечатления от скорошен престой в Гранд хотел Банско.В booking мненията са противречиви.Много ли е препълнено при басейните и СПАТО.Как е храната и чака ли се много в ресторанта.
Стаите с балкони ли са ?

# 265
Аз давам отзив за Русковец - прекрасен хотел на приемливи цени, за децата има анимации и детски площадки, хубава храна, помещенията се чистеха всеки ден, кърпи и халати се подменяха, в спа-то даваха кърпи, ние пристигнахме малко рано преди 14 часа, поканиха ни в ресторанта и към 13,30 ни се обадиха от рецепция че апартаментът е изчистен. Препоръчвам мястото определено, едно от любимите ми е. За седем дни престой нито един човек от персонала не ми направи лошо впечатление, напротив, с много професионализъм и любов към работата си я вършат и те карат да се чувстваш добре. Ходихме до Банско точно веднъж и се почувствах като  София, веднага обърнахме колата и в Добринище беше зелено, чисто и спокойно.

# 266
  • София
roanda 80 , скоро споделих снимки на храната. Реално за престой 2-3 дни ,напълно удволетворяващо и възможно човек да си намери нещо за хапване което да му хареса и да е разнообразно. За повече време - не обещавам. Въобще не се е налагало да чакаме за храна. Напитките са наливен бг алкохол , има пълна и подробна програма на храненията + къде , какво се предлага /лоби бар, при СПА-то и тн / на сайта им.  СПА центъра е МНОГО малък за хотела. Басейна е с размерите на детски такъв. Ние бяхме петък- неделя. Петък беше прилично ,но  в събота беше отвратително направо. Пълно , нагъчкано и гнусно. Разхождахме се в Банско и въобще не се върнахме повече в спа-то.

Хотела е с капацитет 430 човека грубо според стаите.
Басейна е доста малък, сега си представете уикенд и 100 -150 човека да има.

цетат на меннието ми с храната-

Последни впечатления за гранд хотел Банско - храната беше прилична и разнообразна ,но СПА - то е смехотворно. Басейна вътре е просто изключително малък за капацитета на хотела. Събота беше като супа със сардини вътре. Дори не направих опит да влезна.

Изрових малко снимки на храната там  -

Скрит текст:

[/quote]

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 11:09 от paranoir

# 267
roanda 80 , скоро споделих снимки на храната. Реално за престой 2-3 дни ,напълно удволетворяващо и възможно човек да си намери нещо за хапване което да му хареса и да е разнообразно. За повече време - не обещавам. Въобще не се е налагало да чакаме за храна. Напитките са наливен бг алкохол , има пълна и подробна програма на храненията + къде , какво се предлага /лоби бар, при СПА-то и тн / на сайта им.  СПА центъра е МНОГО малък за хотела. Басейна е с размерите на детски такъв. Ние бяхме петък- неделя. Петък беше прилично ,но  в събота беше отвратително направо. Пълно , нагъчкано и гнусно. Разхождахме се в Банско и въобще не се върнахме повече в спа-то.

Хотела е с капацитет 430 човека грубо според стаите.
Басейна е доста малък, сега си представете уикенд и 100 -150 човека да има.

цетат на меннието ми с храната-

Последни впечатления за гранд хотел Банско - храната беше прилична и разнообразна ,но СПА - то е смехотворно. Басейна вътре е просто изключително малък за капацитета на хотела. Събота беше като супа със сардини вътре. Дори не направих опит да влезна.

А нали от това лято имат ново спа с доста външни басейни до хотела на мястото на страта автогара, защо не сте го ползвали? Не работеше ли? Нямахте ли право да ползвате безплатно басейните на хотел Терме в село Баня и ако да, имаше ли осигурен шатъл от Гранда до Терме?

# 268
  • София
Не е толкова скорошен отзива ми , бяхме през април. Студено беше за външни басейни , но то и сега вече ми се вижда хладно , особено в планината. Видяхме външния басейн , трябва да пресечеш улица с постоянно движение на коли по джапанки и хавлия.Което е направо смешно. Въобще не съм проверила за пътуване чак до Терме,на мен ми се вижда странно и ненужно на цената на тези нощувки в хотела , да трябва да ме извозват до СПА-то на другия им хотел. Да се потя и друсам в рейс не е моето ,но всеки си вижда почивката по различен начин.

# 269
Не е толкова скорошен отзива ми , бяхме през април. Студено беше за външни басейни , но то и сега вече ми се вижда хладно , особено в планината. Видяхме външния басейн , трябва да пресечеш улица с постоянно движение на коли по джапанки и хавлия.Което е направо смешно. Въобще не съм проверила за пътуване чак до Терме,на мен ми се вижда странно и ненужно на цената на тези нощувки в хотела , да трябва да ме извозват до СПА-то на другия им хотел. Да се потя и друсам в рейс не е моето ,но всеки си вижда почивката по различен начин.
Явно, когато вие сте били все още новата им спа зона не е била пусната в експлатация. Не става въпрос за старите им басени през улицата, а за новите, които са до хотела, за новият ресторант и т.н. Питам ви не за градски автобус, а за бус на Гранд хотел Банско, който превозва гостите на Гранда до Термето, където басейните са с минерална вода и 5* Спа. Такива имаше в хотел Регнум също до техният Спа комплекс Регнум Баня Термал в село Баня. Ще си потърся от друг източник актуална информация за Гранда в Банско.

Общи условия

Активация на акаунт