КАУФЛАНД - тема 60

• 57 778
  • 928
  •   1
Отговори
# 300
Нямам такъв, явно в Кауфланд не ме броят за пловдивчанка. Я го дайте на снимка, поне да имам представа как изглежда.

# 301
  • Пловдив
Да, активирала съм от сайта купона за пицата.  
Дева, къде в профила се избира филиал? В приложението ли? Аз приложение нямам свалено в телефона, но в профила в сайта не съм въвеждала филиал /а и не намирам такава опция/, но ми излезе купона за пицата.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 15:38 от marzeliva

# 302
  • София
От рулетката имам Krambals брускети с домати и моцарела за 0.01лв. Някой опитвал ли ги е?  Вкусни ли са?

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 16:13 от Amiamo

# 303
При нас нито купони за празник, нито вечерни намаления, а и детелинките ми са вече 9... Weary
Кажете ако е хубава пицата, направо да се местим в Пловдив SmileSmileSmile

# 304
И аз съм от Пловдив,но не съм получила купон🥲. Ще споделите ли снимка? Поне да видим ние не заслужилите тази пица за 2лв. и да й се порадваме така,отдалеч. Любопитно ми е🤣

# 305
Пицата поне при нас беше в кутия от по 3броя маргарита за 2,49лв. Редовната цена и е 5,99лв.

# 306
  • София

Дева, къде в профила се избира филиал? В  приложението ли?

Не съм Deva, но ще ти отговоря. Simple Smile

Филиалът се сменя  от сивата лента,  горе се намира, на мобилното приложение.

# 307
Да, в приложението има опция за избор на филиал.

Ето го купонът

# 308
Аха, то е или бира, или пица. Аз си помислих, че е и двете за 2,50 Simple Smile
Не, нищо не ми излиза, а специално проверих дали не ми е маркиран някой друг магазин извън Пловдив като основен.

# 309
И на майка ми така и не и се появи купона, никога не е сменян филиала, и звънях и писах на кауфланд и никакъв резултат. Никаква реакция или компенсация от тяхна страна.

# 310
  • Пловдив
Дева, Аниамо, вече написах, че не ползвам мобилното приложение на Кауфланд , а в профила си влизам от сайта на Кауфланд. В него няма избор на филиал.
Важното , че и без филиал ми излиза ваучерът за пица. Сигурно защото при регистрирането съм въвела Пловдив за местоживеене.
Даже взех вече пиците. Simple Smile

# 311
И ние миналата седмица имахме такъв купон за пица и бира. Майка така и не получи, мислехме да вземем и с нейния купон. Долче един трик да споделя, с един купон могат да се вземат 5 кутии, но трябва да са маркирани на отделни бележки и по едно и също време, а не днес една кутия, утре друга. Колегата каза, че освен 5 кутии пици си е взел и бири, даже бележките гледахме. Вика направо затворихме едната каса, касиерката му била позната.
Аз взех една кутия мислех, че важи за толкова, както си пише на купона, така си изхабих моя. Но после колежката ми даде нейния купон и го направихме това с 5те броя. Та изпробвано е и работи.

Това дали ще сработи и с други купони, например тези за 1 ст?

# 312
Някой май питаше за -15% в Лили дали са с купон...Не, не са.
Скрит текст:
Но вероятно се прилагат на стоки, които не са в промоция. Вчера купих намален с 50% продукт (ще го вадят от асортимента) и нямаше допълнително 15% намаление. На 4, 5, 6.09. мисля, че важи намалението.

# 313
И ние миналата седмица имахме такъв купон за пица и бира. Майка така и не получи, мислехме да вземем и с нейния купон. Долче един трик да споделя, с един купон могат да се вземат 5 кутии, но трябва да са маркирани на отделни бележки и по едно и също време, а не днес една кутия, утре друга. Колегата каза, че освен 5 кутии пици си е взел и бири, даже бележките гледахме. Вика направо затворихме едната каса, касиерката му била позната.
Аз взех една кутия мислех, че важи за толкова, както си пише на купона, така си изхабих моя. Но после колежката ми даде нейния купон и го направихме това с 5те броя. Та изпробвано е и работи.

Това дали ще сработи и с други купони, например тези за 1 ст?
Аз пък не разбрах как точно е възможно това. Купонът не изчезва ли при сканиране на картата, тоест още след първата бележка? За да има втора нали трябва първата сметка да е приключена или има някакво закъснение в отразяването в профила? Явно е софтуерен проблем/пропуск.

# 314
Сигурно защото при регистрирането съм въвела Пловдив за местоживеене.
А, да. Така става вече ясно какво не е наред в картинката. Е, няма нищо, здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт