Петокласници 2022/2023 - Тема 1

• 25 134
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Точно за тези питам. Понеже не съм ги виждала и не знам найлонът какъв е....

# 136
В нашата книжарница продават от обикновените найлонови подвързии, които се загъват от едната страна. Имат от всички размери и знаят кой на кое пасва. Нямала съм казуси с изпадане - просто като си влиза плътно, не се вади.
За тетрадките купувам от джъмбо едни много тънки найлонови, които се залепват отзад с една самозалепваща лента. Еднократно е, но не мърдат.

# 137
Достатъчно е плътен, не мога да го оприлича на нищо, за мен е важно, че не се късат. И тежат определено по-малко, отколкото онези плътните, които се подпъхват под задната корица. Но, имай предвид, че машините даже да бъдат еднакви, някоя книжарница може да е решила да ползва по-различно фолио. Трябва да ги видиш на място.
Тетрадки не подвързвам. Достатъчно са им шарени кориците. Сменят се сравнително често и не остава време да се захабят.

# 138
  • София

От няколко години подвързвам на баткото с тези фабричните, от книжарниците. Вчера за първи път и на дъщеря ми подвързах така, тъй като с цветните картони тежат, а тази година се очертава кабинетна система, може би...
Според мен са ок, не се късат и издържат дори и на по-неглиже отношение от страна на децата.

# 139
Аз подвързвам със самозалепващо фолио от Джъмбо или Лидл. Много съм доволна. Миналогодишните не бяха мръднали. Хем не натежават допълнително учебниците и тетрадките, хем подвързиите не се вадят и късат.

# 140
Принципно картонът пази най-добре- ъгълчетата ,  да не се подгънат или намачкат корица и листи...
Не тежи толкова, просто по-обемно става..
Само с тънко облекло имахме намачкани учебници.....

# 141
Зависи от детето, всеки ди го знае. На голямото нищо никога не е подвързвано, като нови са. На малките трябва с метал да ги подвържа и да ги държа оковани на метър от тях:)))), пак няма да съм сигурна, че няма да ги направят на "банички".

# 142
Ще има ли тържества на 15-ти септември във вашите училища?
В нашето няма да има, дадоха ни програмата за 15-ти - ще имат нулев час на класа за 20 минути и след това още 7 учебни часа както е по програма в обикновени дни.

# 143
  • София
Довечера съм на рд, ще разбера тогава.

# 144
  • софия
При нас ще има тържество.

# 145
# 146
В 9ч почва при нас откриването в двора.
А защо да няма, поради каква причина ?

# 147
Ще има от 9 до 10 ч.

# 148
  • Cyprus, Пловдив
И при нас ще има тържество от 09:30, но само ще се запознаят с класната, няма да учат.

Имам проблем с регистрацията в Школо, дава ми грешка.  Някой друг с такъв проблем?

# 149
Днес не съм пробвала, но в петък не го бяха въвели още.

Общи условия

Активация на акаунт