Петокласници 2022/2023 - Тема 1

• 25 136
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Сваляте мобилната апликация на телефона и от настройки на самия телефон давате достъп на shkolo да ви изпраща известия. Стрес абсолютен 😃. Всеки път като получа съобщение "нова оценка по математика" изпадам в истерия, докато се отвори 😂.

# 646
Ааа, няма да си го причинявам. Веднъж на ден, стига толкова...

# 647
  • Бургас
Ариана,и аз съм така. Като видя известие от Школо и примирам,докато ми отвори оценката.
Живея под стрес 😂

# 648
Аз не искам да ми писука. Днес имало отзив, сутринта е нанесен, имейл още нямам, просто влязох сега в школо и го видях.
Който е на зор от там, дала съм телефон..да звъни.

# 649
  • Бургас
Имейлите идват всеки ден,на 24 часа

# 650
По-скоро след минимум 10 чАса...

ПП...след 23 чАса идват. Съобщение от 8.15 вчера, имейл дойде тази сутрин в 7.07ч. Тоест ~24ч е забавянето.

Някой знае ли обща похвала какво е? Пише свържете се с учителя за повече инфо. Предполагам нещо за целия клас е...?

Ето, самата платформа насърчава родител да се свърже с учител. Не било нещо супер невъзпитано, значи...а напротив, нормално Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 07:25 от teta75

# 651
  • София
Аз не искам да ми писука. Днес имало отзив, сутринта е нанесен, имейл още нямам, просто влязох сега в школо и го видях.
Който е на зор от там, дала съм телефон..да звъни.
Абе зависи как работят преподавателите с Школо. В по-късна възраст писукането на школо е от решаващо значение за отсъствията. Ако калпазанката не влезе в час веднага разбираш. Но ако не се попълва своевременно, няма смисъл.

# 652
  • here and now
Аз приложение не съм инсталирала.
Всеки ден влизам по веднъж, към обяд, да видя какво ново. После като се прибере, обсъждаме.

# 653
И аз като Алис.
При нас нанасят стриктно и веднага, гледам.

# 654
  • София
Аз не се сещам да гледам и затова разчитам да ми изкука телефона Simple Smile

# 655
  • Бургас
По няколко пъти на ден влизам да гледам.
Изтръпвам щом получа школо известие.
Родителската мина. Нахокаха целият клас,че дисциплината я няма никаква,и какво ли не още.
С проблемният господин си разменихме реплики,относно забележките,отсъствията и гоненето от час. Ако не е разбрал,за какво му говоря,ще извадя тежката артилерия,да видим дали помни или не. И кой-кого!

# 656
На мен ми стана много интересно, какви са нормативите за пети клас по физическо. Моята има тройка на входното ниво. Как аджеба дете, което не тренира три пъти седмично, като нея, би се справило с тях, при условие, че две от три тренировките са за издържливост и сила. Та утре, на РС ще питам. Или учителката е прекалено амбициозна, или нещо не е както трябва.

# 657
Нас ни предупреди госпожата по физическо, че нормативите са невъзможни за покриване и да не правим проблем на децата за това. Щяла да пише реалните оценки, но всъщност децата нямат вина за това.
На петокласниците не им влияе, но големите се борят за стипендии и за тях е от значение.

# 658
Аз не съм и нямам намерение да правя проблем, най-малко за оценка по физическо, но понякога се питам къде е проблема. Не е в нашия телевизор явно.

# 659
  • София
Не се шашкайте толкова с това физическо. После слагат по няколко шестици за активно участие и т.н., с което повдигат самочувствието на децата. Всяко активно, подвижно и дисциплинирано дете ще си получи шестицата. Дори и моя големия син има 6 по физическо, а той в 8 клас 5 лицеви не може да направи.
Нашата родителска е утре. Да видим...че аз още не познавам класната.

Общи условия

Активация на акаунт