Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 33 964
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Според мен общата култура не се трупа от кръстословици и игри. Човек може да научи това , онова от тях, но знанията не са систематични и задълбочени. Също рискува да запамети и грешна информация, ако разчита някой друг да я проверил.

# 16
Е, браво, започваме с лошо. Мразя хора, които се репчат по пътищата!

# 17
  • In The Middle Of Nowhere
Защо, какво е станало? Нещо съм пропуснала май...
Първата участничка се справи доста добре, само на последния въпрос много тъпо заложи на фибростъклото.
Втория пък участник и той тъпо си зададе въпроса за тримикса 🤯 Ако си го беше прочел както е написано според мен имаше повече вероятност брат му да каже верния отговор..

# 18
Да, това за стоманобетона не беше трудно, защото имаше логика и можеше да се измисли, ама все пак трябва човек със съответни интереси или образование.

# 19
Първата участничка въодушевено разказа как е карала с 200 на магистралата и е правила страхотни чупки, докато се състезавала с бъдещия си приятел.

# 20
  • In The Middle Of Nowhere
Ясно. А нямаше вид на такава 🧐

# 21
  • Велико Търново
В началото явно е можело. Оказа се, че не са им взимали телефоните. В първи или втори епизод показаха брата, който излизаше навън и се опитваше да се обади по телефон. Докато Инграм приказва и протака, той да научи верния отговор.
Не е за да научи верния отговор, а за да набере пейджъра, съответстващ на верния отговор. Братът все пак беше вманиачен и заради това - доста подготвен. Пейджърите (4 на брой - за всяка буква A, B, C и D по един) са били закачени на различни места по тялото на Чарлс. Андрю е трябвало да набере съответния пейджър, само че са заглушавали телефоните и нямаше как да се осъществи този им план. Затова в първия ден Чарлс не можеше да отговори на въпросите от първите кръгове.
Иначе Даяна Инграм и брат ѝ не са имали вземане-даване с т.нар. Синдикат. Отказаха се от техните услуги още като разбраха, че им искат 25% от печалбата.

# 22
  • София
И аз се издразних на тази. Голяма гордост, че е летяла с 200 на магистралата. Заради такива кухи лейки умират невинни хора. Иначе що годе игра добре. Този втория ми вдъхна надежди в началото, но мисля, че си проигра глупаво шансовете за нещо повече.

# 23
За протокола,200км/ч. не е много за магистрала. Даже си е нормално. Веднъж карах с 210км/ч. по "Тракия" между Пазарджик и Пловдив,но се отказах само заради бабуните на магистралата.

# 24
По правилник е забранено в България.

# 25
За протокола,200км/ч. не е много за магистрала. Даже си е нормално. Веднъж карах с 210км/ч. по "Тракия" между Пазарджик и Пловдив,но се отказах само заради бабуните на магистралата.

Сериозно?! Максимално допустимата скорост е 140 км/ч. И не, не е нормално да се движиш с повече, колкото и да му се иска на някой.

Пропуснах началото вчера, исках да видя как започва конкурентното по Нова, но си беше скука. Оставам на Стани богат.

# 26
Превключих на предаването на Ники Кънчев,точно когато зададе въпрос колко е територията на Русия или нещо подобно,и веднага се отказах да го гледам! Аман от русофилщина!!!

# 27
Аз не го гледах, трябва да си го пусна някой път да видя за какво става дума.

# 28

Напротив, много е за нашата магистрала, защото останалите участници в движението не го очакват и нямат навик да се съобразяват с такава скорост. Респективно може да бъдеш засечен. Да не говорим, че може да има неочаквана дупка или нещо друго, а с такава скорост всякакви маневри за заобикаляне ще свършат по таван.

# 29
Е, хайде сега, Русия няма да я споменаваме ли вече 🙂

Пропуснах началото вчера, но ако наистина се е хвалила с "летенето" по магистралата, тъпо е наистина. И това, че го е правила, и това, че се хвали, и това, че от предаването са го пуснали.
Младежът глупаво профука два жокера за въпроса за газа.

Общи условия

Активация на акаунт