Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 382
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
На мен и без "английска" ми излезе вярното.

# 556
  • София
Жалко за мъжа. Така ги бе подкарал въпросите, но уви, накрая си тръгна само с 3 бона. А имаше потенциал.

# 557
Някои обаче,като загубят играта се вижда,че вътрешно са бесни. Yum Дано да е заради изпуснатият шанс за печалба,а не щото не могат да губят.

# 558
  • Русе
На мен и без "английска" ми излезе вярното.
Има и американска, по-малка е.

# 559
  • Манчестър
Не знам кой ги списва въпросите, но един pint [пайнт) е 0.568 литра, не 0.570.

# 560
Между гарван и лъв, трябваше да ползва жокера си, но явно се целеше на високо. И си тръгна с 3000лв, даже понечи да става преди да му обявят края на участието.

# 561
"Кои са нацистите?" - и тази влезе в компилацията на специалните участници.

# 562
Наистина това хубаво момиче счупи всички рекорди. Иначе знаеше точната дата на Карибската криза...

# 563
Тя не знаеш кой ъгъл е прав, остър...

# 564
  • София
Денис ми хареса, ама съм си пристрастен от Сървайвър.
Лесни въпроси, но се справи прилично, хайде така да го кажем. Рискува, взе 5000 лв. отказа се, а можеше и малко повече, но щеше да е безразсъдно.
Мислех, че ще закове кино въпрос с наградите, аз по теорията с изключването го налучках, очаквах същото и от него.

Жената не искам да я коменирам. Ще кажа само, че това беше един от най-големите резили в историята. 😥

# 565
  • Велико Търново
Резил, ама си тръгна с 1500.

# 566
  • София
Жокерите + пръстите на ръката за острия ъгъл = РЕЗИЛ ОТ 1500 лв.

Красив ум, ама с обратен знак!

# 567
Оф, айде пак, бретанци. Няма такава дума, между другото, даже и на френски не се казва така. Копието на Бела Хадид даже не знам как да я коментирам.

# 568
Срам-не срам, подведоха се за Гоя...Че даже и твърдях, че Гонкур са филмови награди. Защото толкова бях сигурна, че е на името на художника!😒
Момичето беше невероятно. Не мога да повярвам, че нямаше никаква идея за Айхман и изобщо за този исторически период. И триъгълниците😀, и Доорс...

# 569
  • София
Има такива награди Гоя
Аз просто се интересувам много от кино и за това знам.
Но не знам нещо по-специално.
Виж, Златния лъв (Венеция) и Златната мечка (Берлинале) надявам се са по-известни. А, Денис, който е учил в Натфиз доколкото си спомням да не е чувал?! Нищо де, как и да е.

Общи условия

Активация на акаунт