Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 372
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
На мен пък ми стана странно Михаил Билалов как обясни резултата от 0% за "Гоя" - защото са мислели, че е за изобразително изкуство, затова не са гласували за нея. Че нали въпросът беше точно изключението да се посочи. А още по-странно ми стана от огромния процент за Златна мечка. Тия от публиката да не би да не са разбрали въпроса като света. Rolling Eyes

# 571
За Златната мечка ме изненада мен мъжът ми. Понеже направих коментар, че ако не си учил френски или да четеш книги в оригинал, евентуално да следваш FB страницата на Френския културен институт в България, няма много откъде да си чувал за Гонкур, защото у нас не се говори за това (или поне аз не съм засичала). А филмовите фестивали са мащабни светски събития, за тях се правят репортажи, и то подробни, излъчват се редовно в централните новинарски емисии, има публикации в доста сайтове, абе, говори се за това нееднократно и с достатъчно подробности. И той като ми изцепи, ма за тая мечка никой не говори, е как, и в Берлин си ходил, там на всеки ъгъл мечка, това трябва да е Берлинале. Та въпросът си беше труден според мен. В момичето и подобни участници ме потриса спокойствието, с което преминават през живота, буквално. Е, сега, не знам половината имена, какво, супер съм си. Билалов добре ù сипа, като каза, че слуша немска музика (каквото и да означава това). Доста публични личности минават този сезон или само така ми се струва?

# 572
Каквото щете казвайте,но "Стани богат" трябва да престане да кани известни личности за играчи,които (уж) събирали пари за благотворителност,като сина на Радой Ралин. Тази игра е за "обикновените" отрудени българи,които да се позабавляват и същевременно да спечелят малко парици.
Като толкова иска паметник на баща си,сина на Радой Ралин да събира пари за него от разни бизнесмени,политици,художници,писатели и прочие.

# 573
Абсотно!

# 574
Всеки има право да участва. Аз единствено искам да бъдат равностойни въпросите по трудност и за известните хора, което към момента не се случва.

# 575
Мен ме дразнят като канят такива тъпоъгълни девойчета. Пълна подигравка със зрителите!

# 576
Когато е на ниво за 500 лева, да я оставят да вземе толкова. В крайна сметка не е отишла на конкурс по красота, а в куиз шоу.

(Сега някой ако напише, че зрителите предпочитат да гледат такива участници, ще разбие тъпомера - мнозинството от зрителите на това предаване НЕ предпочитат да гледат такива участници. Стоя зад думите си и съм убедена, че ако пуснат една официална анкета на страницата си, мнението ми ще бъде подкрепено от мнозинството.)

# 577
  • Велико Търново
pppqqq, и аз съм сигурна в това.

# 578
Съгласна съм! Това е едно от малкото предавания, в които НЕ търсим сеир и сензация.

# 579
И аз съм съгласна, ама на моменти имам чувството, че гледам токшоу.

# 580
И на мен не ми се гледат хора, които не знаят какво е прав ъгъл.

# 581
Някой случайно да си гледа пропуснатите епизоди в btv plus? От известно време като го отворя, никакви епизоди не се виждат към предаването качени. Пробвах на компютър и телефон да не би да ги закрива някоя реклама, но няма епизоди просто? Thinking

# 582
  • In The Middle Of Nowhere
Не на бтв плюс, а на сайта си на бтв. Напиши в гугъл стани богат и първия резултат е, ще го намериш.

# 583
Благодаря, намерих ги на сайта на бтв, но са разпокъсани на 3 части всеки епизод. Е, и така става де, но преди ги качваха на btv plus целите епизоди и оттам ги гледах, просто ми е странно как са решили да спрат да ги качват, помислих че аз не правя нещо като хората.

# 584
  • In The Middle Of Nowhere
Нямам представа и аз.
Аз все така съм си ги гледала, макар и на части. Между другото сега се сещам, че повтарят епизоди от седмицата през събота и неделя по бтв екшън.
Погледнах- от 15 до 17 ч.

Общи условия

Активация на акаунт