Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 348
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Еее, жалко, Бърдаров не помогна.

# 661
Не знам кой е Бърдаров, не знам коя е областта, но знам, че там е пустиня извън бреговете на Нил, и че Судан е много далеко от всяко море.

# 662
Последният въпрос е много як. И ми е странно как знае публиката.

# 663
  • In The Middle Of Nowhere
Е как далече Судан от море, виждам на картата, че има излаз на Червено море...

# 664
Всъщност тук можеше да се отговори с логика. Той направи първата стъпка - щом едната държава няма претенции остава и другата да няма (иначе ще си я вземе и ще стане нейна). А никой не се отказва от излаз на море, остава да е пустиня. 

# 665
Това е писателят Георги Бърдаров! Не мога да повярвам, че Билалов не знае кой е той... и в слушалката не му казаха.....

Е, как не знае! Спомена "Абсолво те" и дори го поздрави за нея.

# 666
Това е писателят Георги Бърдаров! Не мога да повярвам, че Билалов не знае кой е той... и в слушалката не му казаха.....

Е, как не знае! Спомена "Абсолво те" и дори го поздрави за нея.
Сериозно? Кога....? Аз чух че попита какъв ти е той и участникът тогава го представи като свой преподавател и каза, че е наш писател наскоро награден дори.

# 667
Върнете да си изгледате епизода пак. Попита дали е писател в смисъл на това не че не знае, а да потвърди че става въпрос за същия човек, а не съвпадение на имена. Нюансите са ви убягнали.

# 668
Сериозно, да.

# 669
Върнете да си изгледате епизода пак. Попита дали е писател в смисъл на това не че не знае, а да потвърди че става въпрос за същия човек, а не съвпадение на имена. Нюансите са ви убягнали.
Е, имаше снимка .... няма как да бъде съвпадение на имена. Както и да е, ще се радвам да е така, ще го погледна по-късно пак.

# 670
  • Велико Търново
Не знам дали има значение
Кой друг? Предишния сезон по друг повод гледах, преди няколко дни пък случайно погледът ми попадна на финалните надписи, точно когато "минаха" същите имена

А и логото на фирмата в самото начало на заставката си е същото - на FX Camera.

# 671
  • София
Страхотен въпрос за Мао Дзедун. Аз се сетих за чая именно, защото е стара традиция, а комунизма отрича тези неща. Почти веднага се насочих към него. Но до този отговор човек може да достигне и според обяснението на Билалов за тружениците в КНР.
Жената бе трагедия, а взе 1500 лв. В конкурентното предаване много добри и знаещи участници редовно си тръгват с една голяма НУЛА.
Не ми хареса и мъжа, сравнително лесни въпроси, ранно използване на жокерите и при първата по-сериозна трудност (а то не беше чак толкова трудно ако се осмисли въпроса) се отказа.

# 672
И жената и мъжа бяха съвсем семпли.Рядко има интелигентни и добре образовани участници.

# 673
Жената беше гротеска. Поне дъщеря и не е толкова зле. Не мога да повярвам на какви въпроси ползва жокер.
Мъжа с козята брадичка, също доста посредствен, но можеше да вземе повече пари, сравнение с първата.

# 674
Този сезон има някаква негласна надпревара кой по най-тъп и заблуждаващ жокера начин ще прочете въпроса. То даже не ги и четат, ами подхвърлят някакви отрязъци...
Байрон е, да беше прочел набързо въпроса и отговорите.
Ако беше споменал още отначало, че става въпрос за програмиране, момчето, ако се интересува от материята, можеше да се сети, че има програмен език Ада, наречен в нейна чест.

Общи условия

Активация на акаунт