Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 33 976
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Според мен много добре зададе въпроса за Ада Лъвлейс.Веднага излиза,ако не го знае човек.Все пак не е известна,колкото баща си.

# 676
  • София
40 минути празни приказки
Да бяха изпили по едно кафе и да обсъдят и политиката и спорта. Много ме ядосва понякога Билалов.

А трози жокера не чу ли името. Глух ли е, що ли, язък.
падна от 5000 лв. с два жокера на един въпрос.

# 677
Според мен не чу фамилията на Ада.Язък!

# 678
  • София
Е, глух ли е?
3 пъти го каза. Баси хората честно. Този жокер всеки път ме изумява.

# 679
Тази пък е гледала Троя няколко пъти...
Ментор е отговорът.

# 680
  • София
Сериозно ли не е чувала за Одисей или аз нещо не чух? 😮

# 681
То и това значи ментор- покровител.

# 682
Да, вероятно от името на този персонаж идва думата, а не обратното.

# 683
Аз не знаех, че е Ментор, ама тримата други са абсурдни. А и името Ментор е станало нарицателно.

# 684
И мъжът й е грък?? Освен това има приятели в Итака...

# 685
Само да напишеш първият програмист в Гугъл и излиза, за секунди.

# 686
  • София
Да, можеше така да го зададе въпроса, факт. И той носи вина, ама все пак имаше знания човека. Кофти е да изгърмиш на въпрос след двата най-силни жокера по принцип. :о

# 687
За дъщерята на Байрон - връзката беше лоша, според мен. А и той не беше с идеална дикция, човекът отсреща май докрая не разбра какво точно да набере. Участникът да беше спелувал името, щом държеше да зададе по тази начин въпроса!
Забелязала съм, че при този жокер цялото изчитане на въпроса често е по-добър вариант от задаване на само малка част от него и после безкрайно повторение на едно и също.

# 688
  • Русе
Е-ей, тази ОТК какво е учила в немската гимназия, бе-е! Уж престижни училища са тези езикови гимназии. Може ли богове да се занимават със сина на един простосмъртен? За Евридика да не говорим.

# 689
Тук имаше и малко безсмислено послъгване - защо трябва да казва, че е гледала филма Троя няколко пъти (което всъщност няма връзка с въпроса), но после да каже, че не помни в каква роля е бил Брад Пит? Можеше просто да признае, че няма абсолютно никакъв интерес от каквото и да е свързано с митологията. Нямаше да прозвучи странно, за разлика от нейните разсъждения.

Общи условия

Активация на акаунт