Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 354
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Аз точно между Емили Бронте и Мери Шели се колебаех (Агата Кристи и Джейн Остин не са) и щях да заложа в нейния случай също на Шели, защото съм чела, че "Франкенщайн" го е написала заради бас - съответно другите и произведения би могло да са примерно само разкази. Кофти изход при жокера.

А за шикалките беше добър въпрос за Гугъл, но как може изобщо да не знаеш, че шикалката е нещо от дърво (растение, не материал)! Аз също не съм сигурна точно как изглежда, но знам какво е горе-долу.
Послепис. Сийке, това не са ли някакви жълъди или от сорта? Шикалката не си я представях така, а по-безформена. Grinning Но явно са кръгли.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 20:35 от Магдена

# 646
Въпросът за долара беше убиец! Laughing
Като го чух си казах, че няма как да се сбърка, но сгреших. 😂

# 647
Аз съм била много пъти в Мексико и знам, ще знака е като долар, но му казват песо.
Това или го знаеш, или ползваш жокер.

# 648
  • Пловдив
Другите три валути са долар, условието беше да не е. Аз също не знаех за знака. Сещам се само смътно за въпроса за значките на шерифите.

# 649
Аз добре помня, че има такова нещо "хонгконгски долар" , обаче ми се появи едно съмнение да не би след поемането на властта от Китай да са сменили името на валутата, че да не е толкова американско. И това ме спираше да съм категорично за Мексико.

# 650
  • Пловдив
Билалов много пъти е казвал, че при тях при въпроси с такава формулировка другите три не отговарят и на двете условия, т.е. три от четирите няма да са долар. И вчера спомена нещо такова. Сега, колко може да се разчита на това, не знам (аз бих го имала предвид, но не бих разчитала).

# 651
Прави ми впечатление, че в този нов сезон сякаш въпросите като цяло са с по-ниска трудност. И като резултат дават повече пари. Не знам дали има значение, но продуцента е друг, може да са решили да са по-ларж Grinning

# 652
Хубаво е, че жокерката не се замисли, на такъв въпрос...

# 653
Тази жена е много зле...

# 654
Хубаво е, че жокерката не се замисли, на такъв въпрос...

А лошото е, че изгърмя жокерите за толкова лесни въпроси.

# 655
Тъкмо - ще си иде по-скоро Joy

# 656
  • Sofia
Много пари взе даже….
Ева не била съвсем човек, майко мила!

# 657
Ева не била съвсем човек, майко мила!

Ами не е, разбира се, няма пъп Wink

А и мъжът след това го глезят с лесни въпроси.

# 658
Следвал география, а ползва жокер, за да установи, че Судан няма нищо общо с море...
Ха-ха! И доцентът не знае - не била пустинна 🤣

# 659
Това е писателят Георги Бърдаров! Не мога да повярвам, че Билалов не знае кой е той... и в слушалката не му казаха.....

Общи условия

Активация на акаунт