Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 357
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Само да не обърка Буратино с Пинокио..

Ако бяха написали само Карабас Барабас щеше да е много трудно, но те си бяха написали автора, а това вече сваля трудността до 1000 лева.

А за пътния знаК се изумих и останах без думи...
Както и за тъпата логика, че Мерилин ще се снима по монокини ПО ОНОВА ВРЕМЕ.

# 631
Гледала съм един стар филм, преди години - преди да стане известна се снима в календар с голи снимки, но не знам доколко е достоверно. Определено не е било в знак на протест.

# 632
  • София
Много пари дадоха и сега ще режат останалите
Първата жертва бе този клет човечец, който в друг един момент можеше да си тръгне с голяма сума...
Тази в момента е слабичка.

# 633
  • Велико Търново
Аз пък се ошашках с тоя въпрос, защото реших, че тая църква, както са и другите три, е в София, а за колоната на Омуртаг знам, че не е в София, а в Североизточна България; не знаех точно къде обаче.
Е, все пак от четирите тази остана да не е в София, де, другите са там.
И Рилският манастир ли?

Не е бил в Рилския - не са ли ги водили от училище? Аз до сега съм била десетина пъти, без да ми е цел.
Той вероятно е учил по индивидуална програма и няма да ме изненада, ако не е посещавал училище. По-рано от обикновеното е завършил и сега вече е студент в Манчестър (ако не се бъркам).

Ааа, Diavolo, хич не ми е "клет" на мен. И въобще не смятам, че целта им е била да "режат", просто участникът се надцени и не "заключи" на правилното място. Въпросите от 7-ми до 10-ти бяха супер лесни, особено този за знака. А беше за цели 3000 лева! Да не говорим, че като изброяваше "по-особените" знаци, той спомена само знак №1 и този, за който беше въпросът. Не знам къде "загуби" знак № 36 - "Стоп".

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 20:20 от DamaPika

# 634
Гледала съм един стар филм, преди години - преди да стане известна се снима в календар с голи снимки, но не знам доколко е достоверно. Определено не е било в знак на протест

Скрит текст:

# 635
  • Русе
Пърт в Австралия е, но се съмнявам колко хора го знаят…

Браво на момчето!

Аз знам, че Пърт е в Австралия, но представа нямам откъде го знам. Предположих, че това е отговорът, точно защото градът е най-малко известен сред посочените.
Удоволствие беше, да следя играта на това момче.

# 636
От последнитe 3 епизода харесах само младежа.
Такива хора трябва да се допускат. Лелчето финансист и подариха парите, защото с късата пола Билалов и подсказва облизвайки се. Моя роден град и вика, и тя, а така ли, маркитаме отговор Б Русе...

# 637
  • Пловдив
Дама Пика, Рилският не, права си. Grinning Но не е и там, където знаех да е колоната.
Към момента на писането, на следващия ден, явно не съм имала ясен спомен кои точно църкви бяха в отговорите. Въртяха ми се ротондата, Св. Неделя и Невски.

# 638
  • Велико Търново
А, според мен тя не знаеше къде е роден Билалов.
Б: "С какво започна, значи? Да се върнем към старата ти теза. Най те тегли към...?"
Тя: Отговор В
Б: Моя роден град?
Тя: Така ли? Ха-ха... (мълчание, последвано от кимане в знак на потвърждение) Маркираме В.
После той започна да говори за Шумен и занаизрежда разни факти, от което на лицето ѝ се появи сянка на разочарование, защото помисли, че е сгрешила, но водещият набързо я успокои, че все пак верният отговор е неговият роден град.
Подробен ми е преразказът, тъй като съм на мнение, че подсказването беше по-скоро в това връщане към началото на разсъжденията ѝ, не толкова в "моя роден град". А тя наистина започна с това, че според нея верният отговор е А или В (съотв. Варна и Русе).

Магдена, ясно.
За една от колоните аз бях сигурна, че е в "Св. 40 мъченици" в Търново, за друга - почти сигурна. Та, за верния отговор нямах съмнения никакви.

# 639
В моя край казват шикалки на едни ябълки, които не стават за ядене.

# 640
Шикалките са болест по листата, май на дъбовете. Едни такива леки топчета с размер на орех или по-малки.

# 641
Има и по-едри, като орех. Едно време децата са ги използвали за игра, оттам и изразът „да си играеш на шикалки“.

Скрит текст:

# 642
Не игра добре, с оправданието, че е млад. Unamused
Архитектката се представи прилично.

# 643
  • София
Жената добре, прибра 5 хилки, ама не трябваше да ползва жокер 50:50 за Емили Бронте. Ей така като правят много ме ядосват.

Мъжът можеше и повече, избърза ми се струва. Бе прекалено сигурен, емии, случва се...

# 644
Въпросът за долара беше убиец! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт