Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 10

• 34 036
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Не дай си боже да има въпрос за Чайковски или Пушкин. Ужас! Русофили!

# 31
  • София
И аз при вас, разочарова ме НОВА.

# 32
Не дай си боже да има въпрос за Чайковски или Пушкин. Ужас! Русофили!
Преди малко зададоха въпрос за руските композитори. Yum
Майтапът настрана,но русофилията дебне отвсякъде. Дори и в кръстословиците е пълно с "руски" въпроси.

# 33
Нямам нищо против руските въпроси, както и свързаните с турцизми и подобни.
Гледам сериала. В български съд едва ли щеше да издържи този случай. Трябва конкретно доказателство, не някакви предположения. И не видеа.

Всъщност и не мисля, че схемите за печелене са нещо лошо. Стратегията е част от играта. Не знам защо създателите на предаването го взимат толкова навътре. Но маменето е друго нещо.

# 34
Не съм ни русофилка, ни русофобка. Но ще взема да броя колко "руски" въпроса  задават и колко "американски". Защо ли последните не ни правят впечатление и не ги броим?

# 35
Е, дайте да зачеркнем направо Русия и всичко свързано с нея! Що за глупости?! Имало я е преди Путин, ще я има и след него. Не бива да омаловажаваме културните, научни, исторически постижения на руснаците, много интересни въпроси могат да се създадат от тях.

# 36
Е, дайте да зачеркнем направо Русия и всичко свързано с нея! Що за глупости?! Имало я е преди Путин, ще я има и след него. Не бива да омаловажаваме културните, научни, исторически постижения на руснаците, много интересни въпроси могат да се създадат от тях.

Един адекватен отговор. Не знам защо толкова мразите Русия. Русия има такава богата култура и естествено, че ще има много въпроси, свързана с нея.

На мене пък ми хареса предаването на Ники Кънчев. Интересно е. Билалов го гледам на запис после.

# 37
За протокола,200км/ч. не е много за магистрала. Даже си е нормално. Веднъж карах с 210км/ч. по "Тракия" между Пазарджик и Пловдив,но се отказах само заради бабуните на магистралата.

Напротив, много е за нашата магистрала, защото останалите участници в движението не го очакват и нямат навик да се съобразяват с такава скорост. Респективно може да бъдеш засечен. Да не говорим, че може да има неочаквана дупка или нещо друго, а с такава скорост всякакви маневри за заобикаляне ще свършат по таван.
Малко спам, но репортаж по тв от днес точно на Тракия. Изскочило куче на магистралата, тираджия набил спирачки и след него три автомобила размазани във верижна катастрофа, има ранени.
Някой от нас да спазва дистанция, като кара с безумна скорост? Карам от мнооого години, много километри съм навъртяла, но мразя да карам по магистрала - като ми се залепи някой от зад на метър при скорост над 100, ми призлява.

# 38
Охх, матшмелоу е единственото възможно, какво му мисли толкова. Хем езикова е завършила.

Ама много лесни въпроси се падат на докторката. Този за Валери Петров като предишния.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 18:19 от pticasprujina

# 39
  • Sofia
Докторката се справи перфектно за Светия дух. Хареса ми като разсъждения

# 40
Интересен въпрос, не знам нищо за президентите, но пък отговора се намира за секунди в Гугъл. Идеално за жокер!

# 41
Добър играч беше тази хубава докторка.

# 42
  • Sofia
Този май е собственикът на Ремикс 🤔

# 43
  • София
Направо ѝ подариха парите на докторката.

# 44
Странно, че е ходил в Мелник, но не я е посетил. В самия Мелник (нямам предвид района) няма чак толкова много места за посещаване.

Бързо мина.

Общи условия

Активация на акаунт