💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 948
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Жени не ме дразни с поведението си, нека си признаем, че повечето в мамата сме като нея Wink Дразнещо е, че прекалено я показват, но това е решение на продукцията, не нейно. Нетърпелива е, може би и избухлива, характер, но дава всичко от себе си в игрите.
Сигурна съм, че не само това дразни мнозинството от потребители, но е факт, че постоянните синхрони, създават впечатление, че само тя е снимала такива, дори използването на фамилията, а не на малкото ѝ име, допринася за това да се набива на очи, както и фактът, че работи в същата телевизия. Истината е, че Жени заема поне 60% от екранното време, очевидно е, че другите играчи правят нещо друго през това време, най-малко: тези в останалите племена, но не ги виждаме. Монтажът, който получава Жени не бих казала, че е в нейна полза, дори обратното.

# 1 216
На този етап никой с нищо не ме изненадва.
А Евгения е толкова прозрачна и праволинейна, че какъв стратег може да се нарече? Влязла с името си, естествено осъзнава, че ще всее респект сред "простосмъртните" тепърва набиращи популярност дечица. Самонадеяно поведение, заявка за сила, опити за приятелско отношение и шушукащо приобщаване "и аз с вас" и ето ти на "ЛИДЕР". Реално отражение на днешните времена, когато разпознаваема инстаграмърка е по-респектираща от разните шампиони, които освен от новините трябва да си отдаден фен за да ги познаваш. Така, че Филип не е трудно да я разчете, но аз смятам, че и останалите са наясно какъв е балон, засега просто не им се влиза в пряк сблъсък, а и няма за какво.
Женя щеше да ме изненада, ако се бе сработила с Филип и двамата да поделят лидерските функции като се изслушват и дърпат отбора напред.
Някой питаше Мирела какво допринася. Добра физическа подготовка и май ще се окаже много добра плувкиня , мисля, че първа се върна с частта от лодката.

За Виктория като отборен играч и смятаща се за откровен човек си беше наистина удар. Но според мен тя реално проспа момента с наговаряето и това още повече я разстрои. За мен тайничко я е яд на собственото си предоверяване и късогледство.

# 1 217
....

За Виктория като отборен играч и смятаща се за откровен човек си беше наистина удар. Но според мен тя реално проспа момента с наговаряето и това още повече я разстрои. За мен тайничко я е яд на собственото си предоверяване и късогледство.
Точно, че не го е проспала. Тя казала, че ги е видяла веднага след загубата, че нещо се наговарят и явно е усетила, че нещо става, но не е очаквала, че ще е срещу нея. Видяла е наговарянето - това го каза вчера и щеше да продължи да казва още нещо, но или някой я прекъсна и тя не се доизказа, или при монтажа не ни го показаха.

# 1 218
Бе то като те номинират естествено, че ще кажеш, че си видял всичко. Wink
То и ние го видяхме наговарянето с оператора в стаята и явно вдигнат микрофон на терасата до отворения прозорец. Smiley
Ако човек е наясно със съдбата си, той вече я е приел. Да, може да се противопостави, да опита промяна, но поне е хладнокръвен.
Пример за адекватност относно групи, ситуации и очаквани номинации е Илина, но в никакъв случай Вики.

# 1 219
Виктория във визитката се заяви като лидер, но поведението ѝ по никакъв начин не го показва. Ако беше достатъчно силна щеше да приеме предизвикателството да разговаря за номинациите, а тя отказа категорично да влиза в тази тема. Да беше си казала какво я възмущава, а не тайничко при Цецо да им се заканва.

Джаферович ще отнесе много хейт и може да ѝ се наложи да ходи с фередже по улиците. Яко си е повярвала и очевидно подценява зрителите.

Куков също ще се сблъска с товарния влак в най-скоро време. Предстои да гледаме сеир при червените.

# 1 220
Виктория във визитката се заяви като лидер, но поведението ѝ по никакъв начин не го показва. Ако беше достатъчно силна щеше да приеме предизвикателството да разговаря за номинациите, а тя отказа категорично да влиза в тази тема.

Според мене драмата беше, че тези разговори се предложиха след като я номинира Охлюва /защото идеята беше негова/.
Ако бяха седнали на масата и да разговарят преди съвета и бяха извадили доводи за тази номинация, никой нямаше да е засегнат и обиден. И тогава може би щяха да се сплотят още повече като отбор.
Но все пак това са игри на волята, а не на достойството, нали?

От номинираните за довечера най-излишна ми е Алекс. Нищо не може, нищо не прави, нищо не казва. Айде нЕма нужда от фикус в отбора.
Илина и Филип бих искала да се върнат, за да стъжнят дните на Евгения.

# 1 221
Жени в Сървайвър едно време (беше още на 18, доста години минаха) беше съвършено друг човек. Да оставим физиката, чисто психически. Беше изключително спокойна и ларж за всичко. Ама небето ще пада, катаклизми, драми, междуособици, на нея всичко това не ѝ се отразяваше повече от комарче да прави бззз някъде наоколо. Въобще не се впечатляваше, въобще не се палеше, не влизаше в излишни кавги, а умееше все пак да заслужи респект с общото си силно представяне.

Сега Жени изглежда удивително изнервена, сякаш поначало от нещо извън формата. Нещо я кара да не се чувства в баланс и ако е влязла в играта, за да ѝ помогне това да намери баланс - явно по-скоро ефектът е още повече да се изострят проблемите, с които е влязла, вместо да се решат. Малко ме е яд, защото можеше да си спести всичко това - и на себе си, и на нас. От друга страна, все пак любопитно да видим точно как ще се развие нейният сюжет. Може пък и да намери себе си във времето.

Факт, че преди Фифо тя беше по-добре. Пак имаше скрито напрежение под уж супер спокойния вид, но след Фифо всички вътрешни неудовлетворения започнаха да избухват. Дори се наблюдава известно мрънкане и безполезно тръшкане - което също е абсолютно неприсъщо за Жени, каквато беше едно време.

РЕДАКЦИЯ: Само пак да поясня, че не виня Фифо за влошаването на Жени. Тя е дошла напрегната отвън според мен. Дребното ѝ неразбирателство с  Фифо беше само повод да възпламени проблемите, заложени в самата нея. Ако това беше същата Жени едно време в Сървайвър, дори по-сериозен конфликт от този сега с Фифо нямаше така да я разстрои и щеше да се адаптира по-добре към ситуацията.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 13:29 от nmuron

# 1 222
Ех, забравили сте миналата година как трещяха наред- Стоян, Неделчо,  че накрая дори Морунов, когото признах за стоик евър.😉
Да, налицеприятно е, но ако трябва да сравнявам, предпочитам избухване, пред тиха и подмолна твар като Илиан. Пак той откровено се наслади на реакциите на  Виктория. Получи търсения ефект, ще видим занапред как ще се развият отношенията. Бих му простила до някаква степен,  ако е безапелационен в игрите, но не е, затова си плете паяжините.
Куков само може да благодари,  че има камери. Като нищо са го отупали досега.

# 1 223
  • London
Хейдън Кристенсен е доста по-готин.

То Илиан дори не е готин. Някои много точно го оприличиха като излъчване и маниери на к.п.

Да де....друго си е на Баце маниерите.😅

Днес очаквам Фейгин да си замине, освен ако не крие някаква непоказана досега страна от себе си.

# 1 224
  • София
О, Куков. Не стига, че оплеска нещата в началото на седмицата, ами  и като му се размина номинацията, навири гребен и взе да наглее. На диалект викал Генчо, това им беше кусурът на червените с гребането!
И моето ухо се дразни понякога от силен диалект, но в неговия случай е "Не вижда гредата в своето око, а сламката в чуждото".

# 1 225
Много се надявам при сините да влезе някой нормален и да отпадне Фейгин. Касим през цялото време не си отвори устата, никой не го закачи да го пита нещо. Мисля, че е много разумно момче, поне досега го показва.
Да, Виктория избухна. Показаха само избухването й, но съм сигурна, че не е било дълго. Аз също бих се ядосала, ако насреща ми кудкудякат и ми говорят врели-некипели. Убедена съм, че целта й е била и да скръцне със зъби. И най-важното е да се събере и влезе в играта спокойна и уверена. Все пак и Фелин е спортист, както и не се знае кой ще е срещу нея на елиминацията. Признавам, че си намерих интересна личност и малко съм с пристрастие. Така ми стана интересен Юлиян, мога да кажа, че и Тошко ме беше впечатлил, въпреки всичко.

# 1 226
  • London
А кога следва да е битката при резервите? Логично е при битката за територия да се е появил при другите? Или ще се появи изневиделица в новата завоювана територия, не преди това?

# 1 227
А кога следва да е битката при резервите? Логично е при битката за територия да се е появил при другите? Или ще се появи изневиделица в новата завоювана територия, не преди това?

Според мен понеделник преди играта за територия. Миналия сезон ако не се лъжа играта за отпадане на плажа на отшелника се играеше понеделник, а и тогава епизодът е най-дълъг. И така пак резервата ще успее да влезе за играта за територия в някой отбор. А днес се играят 2 битки, за 3-та няма да има никакво време освен ако не са по 10 мин. макс.

# 1 228
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Припознавали сме се в Жени...
Това звучи толкова смехотворно.
Аз лично краката на Филип ще целувам,че ни носи битките и се раздава момчето.Няма да го плюя и зачеркна още на първия ден,само защото е в пъти по-силен от мен и има лидерски качества.
Жени е с прекалено голямо его,високомерна.От тези,които си мислят,че всички останали са под нея.Ако я нямаше,сезона щеше да е идеален за мен,но нейната персона стои като кръпка на хубава рокля.

Куков - Ах Куков.Супер слаб и неподготвен,но по начина,по който се изказва за останалите,буди у мен един искрен смях.Все другите му виновни Laughing Днес ще се хване за диалекта на тракториста,моля ви се. лол

# 1 229
  • Другата България
Ама разбира се, че преди влизането на Фифо Женя беше по-спокойна.
Самият факт, че наличния "персонал" е до такава степен "рус", че може да позволи това тя да е лидер, и да ги манипулира, ѝ беше достатъчен. Очеизвадна е ....не особената интелигентност на Ралица, дори и спортсментска /според мен/, Михаела беше момичето, в което ми бяха надеждите да се обозначи като индивидуалист - и тя ме разочарова. Малката е ясна - тя е накъдето я поведеш. Валери също е млад и страхлив, Лефтеров гледа да не се набива в очи, и една Илина беше само трън в очите на дружинната. Говоря за акъл, аз затова я харесах в началото, иначе както видяхме явно е дошла там на курорт и безплатно море. Илина така или иначе първа щеше да изгърми, със или без Фифо. Обаче в негово лице Женя видя съпреник - силен откъдето и да го погледнеш, комплексен, и естествено - заплаха. Който О, чудо - смее да ѝ се противопостави и да ѝ посочи грешките - каквито тя, естествено няма. Затова Фифо стана причина да има раздори, и те не са провокирани от него, а именно от Женя - тя всичко коментира с довереничките си, докато досега поне не са ни излъчили Фифо да заговорничи с когото и да е против Евгения . Право куме, в очи. Затова и сега тихичко дружинната подхвърли следващия капитан да е Валери - най-младия, не защото е силен и комплексен, а именно защото е лесно манипулируем в ръчичките ѝ. Защо не посочи Лефтеров - защото е наясно, че там са двама, и естествено -  заплаха. Плете си тя кошничката точно както трябва, дано влезе Алекса или Чакалов там, всъщност - мъж, Елина не я виждам в тази компания колко би просъществувала. А естествено, искам художничката да се сблъска с Жени, това ще е култово. Ама не си го представям.

Общи условия

Активация на акаунт