Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 19

• 86 082
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 825
Аз взимам единствено гел капсули, сега на Now food, преди това бяха на друга марка.
Видях, че не съдържа консерванти и като ми свърши спрея, може би ще премина на него и аз. По една капсула ли приемате?

# 826
Броя на капсулите е в зависимост от единиците, има по 1000 единици, по 2000, 5000, 10000.

# 827
Витамин Д ползвам на Хербамедика СъниВит ойл. 1 капка е 400 единици, капя според нуждата.И на дъщеря ми давам.

# 828
  • Пловдив
Аз пия Вигантол по 3-4к.всеки ден. По съвет на едното. Но не ми е изследван. А аз съм почти всеки уикенд по цял ден на открито.

# 829
Това няма значение, Джи. Възможно е да си с недостиг.

# 830
Аз пия Вигантол по 3-4к.всеки ден. По съвет на едното. Но не ми е изследван. А аз съм почти всеки уикенд по цял ден на открито.
Даже никакво значение  няма.Хубаво е да се проконтролира.Спира се за 20 дни и се взема кръв.

# 831
Мм цяло лято се пържи слънце на вилата, а вит. Д му излезе 16.
Та и той вече пие от моите капсули.

# 832
  • София
Мм цяло лято се пържи слънце на вилата, а вит. Д му излезе 16.
Та и той вече пие от моите капсули.
Моят мъж не иска и да чуе нито за изследване поне за холестерола, нито да си премери кръвното. Бяга като дявол от тамян.

# 833
Той и моят беше така, но случайно след профилактични изследвания в работата му откриха преддиабет, та се подплаши и тръгна по лекари и изследвания.

# 834
  • Бургас
В началото на лятото вит.Д ми бе 19, в края - 20, на долната граница, личната ми каза, че само с печене на слънце при мен няма да стане, щото съм с бяла кожа.... от около 2  месеца пия по 5000 IU на ден, сега го спирам за десетина дни и ще изследвам

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 10:14 от bur02

# 835
Може би не е за темата, но искам да знам как третирате сухата кожа на тялото. Забелязвам, че откакто съм в този етап от живота си кожата ми силно изсъхна и започва да увисва, дори и по краката, които принципно са ми доста стегнати и мускулести. Купих си разни масла за тяло, но те едва ли ще имат стягащ ефект.

# 836
  • Бургас
За съжаление отпускането на кожата е нормален процес на стареене и с годините става все по-видимо, аз лично мажа с разни по-мазни кремове и масла

# 837
Може би не е за темата, но искам да знам как третирате сухата кожа на тялото. Забелязвам, че откакто съм в този етап от живота си кожата ми силно изсъхна и започва да увисва, дори и по краката, които принципно са ми доста стегнати и мускулести. Купих си разни масла за тяло, но те едва ли ще имат стягащ ефект.

Мажа понякога с каквото ми падне, но осъзнах, че колкото повече правя за лицето, толкова повече годинки ми се качват. Иначе натурална мога да мина за уморена/недоспала. За тялото - помага само спорт

Е, и някой химически пилинг помага, разбира се, но ако се прекали, според мен няма полз, пак си има странични ефекти

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 12:45 от Mama2288

# 838
  • Бургас
Една четка съм купила, но толкова и четкам.Общо взето разчитам на гимнастиката и разтягането, фоумролера за дупето.Сега зимата се мажа със смес кокосово, какаово и зехтин, както и разни хидратиращи.

# 839
  • София
Никога не съм обичала усещането, като си намажа кожата на тялото. Понякога през зимата си мажа вече само краката, защото започва да ме сърби кожата от сухота.
А грижата за лицето е задължителна. За съжаление не мога да кажа като Mama2288,че неутрална, минавам за недоспала. Може би за нейната възраст. На 50 вече виждам и увисване под брадичка, врат. Особено,че съм с по_кръгло лице и някак остаряването личи повече. Заглеждам се по жени на улицата на моите години и трябва да кажа,че има които изглеждат много по-добре в лицето от мене. Може би са се грижили повече за кожата си през годините и ген, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт